simontpf Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Rád bych si zahrál Final Fantasy 3, ale pokaždé, když hru uložím a následně ji chci nahrát, se mi v příslušném save slotu objeví hláška "Save data corrupted" ... mám DSTT s softem verze 1.15 Nevíte někdo, čím to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Zkus si změnit firmware na ysmenu nebo vymaž save na kompu a zapni ji znova až si udělá novy save. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 simontpf Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 a nemáte někdo už zkompilovaný ysmenu s češtinou? to co bylo tady na foru tak už nejde stahnout :( A ještě dotaz - když se kompiluje ysmenu z klasickeho firmwaru, zkopiruje si to z něj i fake killer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 O tom YSmenu nevim, ale ten problém s ukládáním bude nejspíš v tom že FF3 bude potřebovat ARM7 patch. Jak to udělat najdeš na www.gbatemp.net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 simontpf Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 O tom YSmenu nevim, ale ten problém s ukládáním bude nejspíš v tom že FF3 bude potřebovat ARM7 patch. Jak to udělat najdeš na www.gbatemp.net Díky za radu ... hledal jsem to tam sice dost dlouho, ale nakonec jsem (myslím) našel to správné. Nicméně romku jsem patchnul - zprvu mne zarazilo, že výsledná velikost byla asi o 30MB menší než původní - ale bez úspěchu. Takže buď jsem něco udělal špatně, nebo je chyba někde jinde. Prostě když sajvuju, tak někdy se sejv zapíše normálně, někdy je poškozený - vážně nevím, co s tím. Zjistil jsem, že stejnou věc mi to dělá třeba i u Pokémon Diamond. Nemáte někdo tip na nějaký další postup, který bych mohl vyzkoušet? Budu zkoušet ještě jinou kartu, ale ta mi přijde nejdříve za 10 dnů :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
simontpf
Rád bych si zahrál Final Fantasy 3, ale pokaždé, když hru uložím a následně ji chci nahrát, se mi v příslušném save slotu objeví hláška "Save data corrupted" ... mám DSTT s softem verze 1.15
Nevíte někdo, čím to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts