Wendy Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Ahoj, chtěl bych si stáhnout nějaký filmy přes czshare, ale nejde to a furt mi to tam píše že se mám zaregistrovat na nějakém PROFI účtu a tak by mě zajímalo co to je a jestli to potom půjde stáhnout (píšou tam 40 000 MB za 99Kč) Díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 no překvapivě to s tím účet potom půjde .... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Jde o to,že tam lze zadarmo stahovat může jen několik set lidí,zbytek lidí si to musí zaplatit,takže ano potom ti to půjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Přesně tak , sám tam účet mám .. jak píšeš těch 40 000 Mb za 99Kč , ovšem já měl akční nabídku 60 000 MB za 99Kc :) , určitě se to vyplatí koupit , protože hodně lidí tady na foru i jinde uploadují na czshare.cz ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Taky souhlasím.Jsem si říkal proč bych měl platit za stahování?Sice je to drahé, ale ta rychlost.:)Torrent je pomalej jak něco.1gb jsem stah za 2 hoďky.Na CZshare mám rychlost downloadu 430kb/s, takže 1gb stahnu za pul hodiny.:)Ja měl tu akci za 99kč 60 000mb.Rozhdoně se to vyplatí.;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 AlexXx: rychlost torrentu záleží na poměru počtu seederů a peerů. Wendy: pokud máš kreditku, tak bych ti radši doporučil rapidshare, jinak jak říkají ostatní, s tím premium účtem ti to půjde hned a rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Teď jsem si stáhnul film a PSP mi ho nechce přečíst (film je ve formátu MP4) mohli byste mi prosím poradit Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Zkus ten film ještě jednou extrahovat a dát ho znovu do psp/video a napiš jestli to šlo....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Zkus ten film ještě jednou extrahovat a dát ho znovu do psp/video a napiš jestli to šlo....... Ano to jde extrahovat jenom jednou vícekrát to nejde nebo jak to myslíš ? a filmy z rapidu jdou v pohodě a filmy z czshare nejdou čím to jo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 To je jedno na jakém serveru to je.Ještě může být problém v programu kterým to extrahuješ....Zkus Win rar a Potom 7-zip jinak newím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Need4s Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Ano to jde extrahovat jenom jednou vícekrát to nejde nebo jak to myslíš ? a filmy z rapidu jdou v pohodě a filmy z czshare nejdou čím to jo ? Cus wendy jak jde zivot???? Zdravi Sweety ze tridy. Jo tak nejak filmy z rapidu jdou prehrat, ale z czshare mi to taky neprehraje. :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 To co tu říkaté je naprostá blbost........ I kdyby jste to nahráli na jakýkoliv server tak to půjde přehrát. Jenom asi neumíte extrahovat aj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Need4s Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 To co tu říkaté je naprostá blbost........I kdyby jste to nahráli na jakýkoliv server tak to půjde přehrát. Jenom asi neumíte extrahovat aj. Problem je v tom ze extrahovat umim Všechny ostatni servery fungujou, ale czshare ne. EDIT//Trochu mejlka, ono to neni serverem, ale tim ze se mi to nestahlo cely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 V czshare problém není,problém je mezi klávesnicí a židlí......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Zkus to překonvertovat v nějakém programu. Já používám free video to ipod converter slouží to pro : ipod,mobil a PSP . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Nedává to vůbec smysl, jak to může z RS fungovat a z CS ne ? to Wendy dáváš to do správné složky :blink: ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Já už jsem jim to tu psal že to má dát do psp/video a nic,aspoň,že ten druhý uživatel přišel na to,že CS jede bez problémů.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wendy
Ahoj, chtěl bych si stáhnout nějaký filmy přes czshare, ale nejde to a furt mi to tam píše že se mám zaregistrovat na nějakém PROFI účtu a tak by mě zajímalo co to je a jestli to potom půjde stáhnout (píšou tam 40 000 MB za 99Kč)
Díky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts