misa999 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Dobrý dem mam problém já jsem si stáhl Gta Iv a insteloval joko normalní hry ale nefunguje to tak sem dostal k vánocům origo a chce a bych (nějak) odinsteloval hru ale já se ptám jak to odinstelova PlS PlS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Start/ovládací panely/přidat nebo odebrat programy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa999 Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Jo dík za radu ale já to dělal ale nechce to odebrat ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 zkus ccleaner nebo tune up myslim ze to tam je ale nejsem si ted jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 vloz DVD do mechaniky (GTA IV) a dej Remove az se to bude ptat a je to pryc :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa999 Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 vloz DVD do mechaniky (GTA IV) a dej Remove az se to bude ptat a je to pryc :dozey: hmm.. Ňákej chytrej vono je nejhorší že to nejde to není hra jako heroes kterou odinsteluješ že numusíš vkládat nic do mechaniky já hledám program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 jezis...: vloz orig cd do mechaniky nech spustit autorun nemelo by ti jit nainstalovat ale bude psat neco jako nejprve musi byt hra odinstalovana blablabla a nekde budes mit remote nebo reinstal... pokud ani tohle nejde klasicky vymaz slozku se hrou... pokud ti to nepovoli a bude hlasit neco jako ze proogram neco vyuziva a ze to nejde odstranit tak najed do spravce uloh( ctrl+alt+del) mrkni na procesy a kdyz tam nekde bude nakej proces od gta tak vypni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 normalne najed do program files a tu slozku gta4 nejspise bude v rockstar games ji odstran;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 normalne najed do program files a tu slozku gta4 nejspise bude v rockstar games ji odstran;) jezis...: vloz orig cd do mechaniky nech spustit autorun nemelo by ti jit nainstalovat ale bude psat neco jako nejprve musi byt hra odinstalovana blablabla a nekde budes mit remote nebo reinstal... pokud ani tohle nejde klasicky vymaz slozku se hrou... pokud ti to nepovoli a bude hlasit neco jako ze proogram neco vyuziva a ze to nejde odstranit tak najed do spravce uloh( ctrl+alt+del) mrkni na procesy a kdyz tam nekde bude nakej proces od gta tak vypni... sem rychlejsi:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.