killer15688 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 zajimalo by me jaky mate nazor na tydle lidi, ja osobne proti nim nic nemam i kdyz ja bych sam sebe vzivote naschval neriznul, ale znam 2 holky co sou emo a sou docela v pohode;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Podle mně ať má každý styl jaký chce,když neohrožují druhé....... A taky proti nim nic nemám,protože styl neurčuje úplně jací jste uvnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 copak vy berete emaře jako sebevrahy, ale všichni se neřežou jak si někdo vymyslel... mám kámoše s tímhle "stylem" a je v pohodě, neřeže se a bere to prostě jako styl já mám ale rád když je člověk 'normální' (emáci neuražte se :D) a nesnaží se být někdo jiný než je :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Emo styl nemám rád. Hodně blbne mladý lidi ve věku 13 až 17. Ano chápu, jsou lidi, kteří jsou v pohodě a maj to rádi jako emo styl, ale je jich málo. Prostě 90% "Emařů" to nosej jen kvuli ostatním a, že je to zrovna v kurzu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Řezání se a ostatní ubližování sobě neberu jako "STYL" ,.. ten, který to dělá není v pořádku,.. sám sem pár takových lidí poznal,.. většinou se řezali jen aby byli za hrdiny ,a odůvodňovali to tím, že jizvy se jim líbí,.. Ale je pravda, že dokud si své řezání provádí jen na sobě, tak se to dá ještě tolerovat a odůvodnit jako "dmnci" .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 neoblikal bych se a ani bych se tak nechoval... ale to je kazdyho vec... emo styl je pro me stejnej odpuzovator jako "pristavaci plochy pro mouchy"... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 S takovima lidma se nestykam , ani zadny takovy emo kamose nemam , takze je mi to vlastne fuk u ciziho cloveka at se prevlika treba za kacera donalda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 nic proti nim nemám a stejně dneska to lidi už "nosej" jen, aby byli "IN" takže je mi to celkem ukradený ;-) (ale ty holky... ty mě absolutně dostávaj :( :-D, že tekku? :-D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Znam jednu holku se řeže atd...Prostě emo p**e.:roll:Nechápu, ten styl je celkem strašnej.Jinak můj život to není, oni si ho kazí.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 kazdej ma svoje obdobi dospivani. I ja mam sve zkusenosti... Ale Emo jsem v zivote nebyl... Tady zde zapasi dve veci.. Lide, kteri si neco prozili a lidi co si hrajou na lidi, kteri si neco prozili.. priklad "umrel mi tata" to je podle me duvod spadnout do nejakeho blbeho obdobi, ktere sebou prinasi i morbidni styl. Ale treba tenhle pripad "dneska neni zatazeno nebo nemam cerne vymalovany pokoj tak se jdu porezat" fakt nechapu... tyto priznaky podrezavani zapesti maji lide s dlouho dobimi depresemi (coz se projevi asi u 10% ceske populace v mezi veku od 18 do 26) tot asi tak vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 podle me to nejsou normalni lidi..at uz se rezou hlava nehlava..jako styl oblikani kdy nerozeznas kluka od holky...to je fakt smutny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 podle me to nejsou normalni lidi..at uz se rezou hlava nehlava..jako styl oblikani kdy nerozeznas kluka od holky...to je fakt smutny... tjn.. zacinam se bat ze jednou nepozname kdo je hetero a kdo ne :D dokonce si myslim ze jednou budeme diky temhle lidem vypadat tak stejne ze se budeme poznavat jen diky pohlavi x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 njn je to tak ale ty 2 co znam tak sou docela v pohode jako chovanim (ale ruce maj samou jizvu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Je to jak chleba.Furt se řeže:lol:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 vite co je nejvice EMO?? no prece chleba a proc??? protoze ma 2 patky x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Já proti emařům nic nemám, pokud to berou opravdu jen jako styl a oblékají se tak apod, pokud se někdo řeže a hraje si na buzíka a fotí se v úhlu 45° to má v hlavě absolutně vykradené a je to jen demonstrace a snaha upozornit na sebe. Možná jsem tím někoho urazil ale je to můj názor. ..jinak ... EMO girls jsou kundy :P:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Kolik emo lidí je potřeba na výmněnu žárovky? Ani jeden Emo radši pláčou ve tmě. Jak dáte dolů Emo ze stromu? Seřežete Lano.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Já proti emařům nic nemám, pokud to berou opravdu jen jako styl a oblékají se tak apod, pokud se někdo řeže a hraje si na buzíka a fotí se v úhlu 45° to má v hlavě absolutně vykradené a je to jen demonstrace a snaha upozornit na sebe. Možná jsem tím někoho urazil ale je to můj názor...jinak ... EMO girls jsou kundy :P:D s tou posledni vetou s tebou 100% souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Před pár rokama byl každej oblečenej za velkýho hopera teď zas emo:roll:. Já se oblíkám pořád normálně a těmhle rádoby stylům se vyhýbám. Jen tak BTW: Ve třídě máme jednu EMO girl a moc pěkná teda není :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 mne se emo nelibi vetsinou co sem potkal naky emo tak to bylo vypatlanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 hah :lol: Nejdřív si radši něco o emo přečtěte než začnete odsuzovat. To, že se někdo řeže nemá nic společnýho se stylem, ale s demencí toho člověka. Stejně tak se může řezat i hiphoper nebo diskant... v tom nevidím žádnej rozdíl. Pokud jde o moderní rádoby emaře... jde jim spíš jen o to, aby byly "in"Stejně tak jako strašně "drsní" hip hopeři atd. Vy taky uvěříte všemu co vidíte v TV. Seznamte se raději s realitou - dneska je jen málo lidí co opravdu o nějakém stylu něco vědí, hlavně když je to IN. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 hah :lol:Nejdřív si radši něco o emo přečtěte než začnete odsuzovat. To, že se někdo řeže nemá nic společnýho se stylem, ale s demencí toho člověka. Stejně tak se může řezat i hiphoper nebo diskant... v tom nevidím žádnej rozdíl. Pokud jde o moderní rádoby emaře... jde jim spíš jen o to, aby byly "in"Stejně tak jako strašně "drsní" hip hopeři atd. Vy taky uvěříte všemu co vidíte v TV. Seznamte se raději s realitou - dneska je jen málo lidí co opravdu o nějakém stylu něco vědí, hlavně když je to IN. ... Tekku a ty vyznáváš jaký styl? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hombre_71 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Oni se z toho vyspěj, vyrostou, pak začnou chodit do práce ,ožení se (vdají), nějaký ty děti přijdou ....a taky budou v pubertě vyznávat nějakej styl :D Já to znám, když mi bylo patnáct, byl jsem zarytej depešák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Hm... Mám slečnu emo. Nemá ráda to označení, ale prakticky je. Občas má patku, často má v hlavě různé kombinace barev a v bradě pierce a jeden ještě jinde :P právě proto, že plno lidí o tom říká, že je to in a takové bláboly to nemá ráda, tu hudbu (screamo) poslouchala už předtím a vždycky k tomu tíhla a vůbec to nebylo tak, že první si udělala patku a potom začla poslouchat emo skupiny. To, že vypadá tak, jak vypadá není kvůli toho, aby byla in, ale aby se odlišila a vůbec to není jen chvilková záležitost, rozlišujte emaře, kteří byli před měsícem krutí hopeři a máchali rukama jak vás zničí a jakou maj tvrdou krů a za měsíc byli uhlazující si vlasy se slzičkama pod očima nakreslenýma "emaři" Je podle mě rozdíl mezi tím chtít mít "styl" a odlišit se, protože stejně jako jí mi třeba přijde hloupé si koupit triko s velkým nápisem DC, nebo poslouchat Nightwish, když to zrovna frčí. ... btw, nejsem emo (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.