Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Emo

killer15688

Recommended Posts

copak vy berete emaře jako sebevrahy, ale všichni se neřežou jak si někdo vymyslel...

mám kámoše s tímhle "stylem" a je v pohodě, neřeže se a bere to prostě jako styl

já mám ale rád když je člověk 'normální' (emáci neuražte se :D) a nesnaží se být někdo jiný než je :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Emo styl nemám rád. Hodně blbne mladý lidi ve věku 13 až 17. Ano chápu, jsou lidi, kteří jsou v pohodě a maj to rádi jako emo styl, ale je jich málo. Prostě 90% "Emařů" to nosej jen kvuli ostatním a, že je to zrovna v kurzu.....

Odkaz ke komentáři

Řezání se a ostatní ubližování sobě neberu jako "STYL" ,.. ten, který to dělá není v pořádku,.. sám sem pár takových lidí poznal,.. většinou se řezali jen aby byli za hrdiny ,a odůvodňovali to tím, že jizvy se jim líbí,..

Ale je pravda, že dokud si své řezání provádí jen na sobě, tak se to dá ještě tolerovat a odůvodnit jako "dmnci" ..

Odkaz ke komentáři

kazdej ma svoje obdobi dospivani. I ja mam sve zkusenosti... Ale Emo jsem v zivote nebyl... Tady zde zapasi dve veci.. Lide, kteri si neco prozili a lidi co si hrajou na lidi, kteri si neco prozili.. priklad "umrel mi tata" to je podle me duvod spadnout do nejakeho blbeho obdobi, ktere sebou prinasi i morbidni styl. Ale treba tenhle pripad "dneska neni zatazeno nebo nemam cerne vymalovany pokoj tak se jdu porezat" fakt nechapu... tyto priznaky podrezavani zapesti maji lide s dlouho dobimi depresemi (coz se projevi asi u 10% ceske populace v mezi veku od 18 do 26) tot asi tak vse.

Odkaz ke komentáři

podle me to nejsou normalni lidi..at uz se rezou hlava nehlava..jako styl oblikani kdy nerozeznas kluka od holky...to je fakt smutny...

tjn.. zacinam se bat ze jednou nepozname kdo je hetero a kdo ne :D dokonce si myslim ze jednou budeme diky temhle lidem vypadat tak stejne ze se budeme poznavat jen diky pohlavi x'D

Odkaz ke komentáři

Já proti emařům nic nemám, pokud to berou opravdu jen jako styl a oblékají se tak apod, pokud se někdo řeže a hraje si na buzíka a fotí se v úhlu 45° to má v hlavě absolutně vykradené a je to jen demonstrace a snaha upozornit na sebe. Možná jsem tím někoho urazil ale je to můj názor.

..jinak ... EMO girls jsou kundy :P:D

Odkaz ke komentáři

Já proti emařům nic nemám, pokud to berou opravdu jen jako styl a oblékají se tak apod, pokud se někdo řeže a hraje si na buzíka a fotí se v úhlu 45° to má v hlavě absolutně vykradené a je to jen demonstrace a snaha upozornit na sebe. Možná jsem tím někoho urazil ale je to můj názor.

..jinak ... EMO girls jsou kundy :P:D

s tou posledni vetou s tebou 100% souhlasim

Odkaz ke komentáři

hah :lol:

Nejdřív si radši něco o emo přečtěte než začnete odsuzovat. To, že se někdo řeže nemá nic společnýho se stylem, ale s demencí toho člověka. Stejně tak se může řezat i hiphoper nebo diskant... v tom nevidím žádnej rozdíl. Pokud jde o moderní rádoby emaře... jde jim spíš jen o to, aby byly "in"Stejně tak jako strašně "drsní" hip hopeři atd. Vy taky uvěříte všemu co vidíte v TV. Seznamte se raději s realitou - dneska je jen málo lidí co opravdu o nějakém stylu něco vědí, hlavně když je to IN. ...

Odkaz ke komentáři

hah :lol:

Nejdřív si radši něco o emo přečtěte než začnete odsuzovat. To, že se někdo řeže nemá nic společnýho se stylem, ale s demencí toho člověka. Stejně tak se může řezat i hiphoper nebo diskant... v tom nevidím žádnej rozdíl. Pokud jde o moderní rádoby emaře... jde jim spíš jen o to, aby byly "in"Stejně tak jako strašně "drsní" hip hopeři atd. Vy taky uvěříte všemu co vidíte v TV. Seznamte se raději s realitou - dneska je jen málo lidí co opravdu o nějakém stylu něco vědí, hlavně když je to IN. ...

Tekku a ty vyznáváš jaký styl? :)

Odkaz ke komentáři

Hm...

Mám slečnu emo. Nemá ráda to označení, ale prakticky je. Občas má patku, často má v hlavě různé kombinace barev a v bradě pierce a jeden ještě jinde :P právě proto, že plno lidí o tom říká, že je to in a takové bláboly to nemá ráda, tu hudbu (screamo) poslouchala už předtím a vždycky k tomu tíhla a vůbec to nebylo tak, že první si udělala patku a potom začla poslouchat emo skupiny. To, že vypadá tak, jak vypadá není kvůli toho, aby byla in, ale aby se odlišila a vůbec to není jen chvilková záležitost, rozlišujte emaře, kteří byli před měsícem krutí hopeři a máchali rukama jak vás zničí a jakou maj tvrdou krů a za měsíc byli uhlazující si vlasy se slzičkama pod očima nakreslenýma "emaři"

Je podle mě rozdíl mezi tím chtít mít "styl" a odlišit se, protože stejně jako jí mi třeba přijde hloupé si koupit triko s velkým nápisem DC, nebo poslouchat Nightwish, když to zrovna frčí.

... btw, nejsem emo (:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu