mistel Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 zdar, sehnal jsem si GT2 z PS1 a mam slozku a v ni soubory typu PBP a BIN... nevite nekdo co s tim? zkousel jsem to hodit do slozky ISO a nic... dik za rady:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 PSP/GAME/Gran turismo 2/ eboot.pbp + keys.bin (např.. místo Gran turismo 2 můžeš dát jakýkoliv název, ale ne moc dlouhý..pak by PSP hlásilo poškozené data) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mistel Odesláno Únor 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 PSP/GAME/Gran turismo 2/ eboot.pbp + keys.bin(např.. místo Gran turismo 2 můžeš dát jakýkoliv název, ale ne moc dlouhý..pak by PSP hlásilo poškozené data) diky, zkusim to, uz se nemuzu dockat:psp::) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mistel
zdar, sehnal jsem si GT2 z PS1 a mam slozku a v ni soubory typu PBP a BIN... nevite nekdo co s tim? zkousel jsem to hodit do slozky ISO a nic...
dik za rady:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts