Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS Store US účet

filip84

Otázka

čau, nechal jsem si vydat od Komerční banky e-cardu a na americkém kontu nakoupil dvě hry, ale chci se zeptat jestli nevadí, že jsem po zadání čísla karty na tý další straně, kde se zadává bydliště,adresa nechal tu fiktivní adresu(na usa)??? mám z toho docela nahnáno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

lol, taky jsem se chtěl zaptat na věci okolo té adresy. Co když se něco podělá a třeba mi nějakej hacker nebo já nevím co, nějak vyždímá prachy s kreditky nebo něco podobného. Zkrátka, vyplatí se ta kreditka registrovat na us storu, nemůžou z toho být nějaké potíže, není tam žádný risk ?

Odkaz ke komentáři

• 0

Nevim jak to funguje u jinych bank. EBanka (dneska RB) vydavala internetovou platebni kartu, kterou lze jednoduse pres internet nebo pomoci SMS zamykat a odemykat. Pro zaplaceni kreditu na PSN kartu odemknu a pote ji opet uzamknu. Diky tomu by snad zadne riziko byt nemelo.

Odkaz ke komentáři

• 0
čau, nechal jsem si vydat od Komerční banky e-cardu a na americkém kontu nakoupil dvě hry, ale chci se zeptat jestli nevadí, že jsem po zadání čísla karty na tý další straně, kde se zadává bydliště,adresa nechal tu fiktivní adresu(na usa)??? mám z toho docela nahnáno

Hej cože?Ono jde na US store nakupovat z Komerčky?Ani nevím,že to jde...mě to nešlo teda

Odkaz ke komentáři

• 0
Nevim jak to funguje u jinych bank. EBanka (dneska RB) vydavala internetovou platebni kartu, kterou lze jednoduse pres internet nebo pomoci SMS zamykat a odemykat. Pro zaplaceni kreditu na PSN kartu odemknu a pote ji opet uzamknu. Diky tomu by snad zadne riziko byt nemelo.

Muzu se zeptat tobe funguje RB (ebanky) mastercard internetova karta (mam car papiru s kodem) na US PSN Store? Ja s toudle kartou nemam problem vubec nikde krom SONY na US PSN Store, asi nechtej moje penize coz je asi jedina spolecnost... proste mi to porad hlasi, ze credit card information not valid.. Jinak na EU funguje bez problemu, tak ja nevim, kde delam chybu.:bash:

Odkaz ke komentáři

• 0
V Komerčce si můžeš zařídit mimo základní i mezinárodní kartu MasterCard (taková průhledná, plastová) nebo i E-kartu na platby přes internet (, která mě osobně moc nefunguje a proto platím přes net tou mezinárodní)

Neboj já vím jaký tam jdou,mám tam nadstandard,mě spíš udivuje odkdy funguje mastercard,pokud vím,tak doteďka sem všude slyšel,že to mastercard nebere,že akorát visa

Odkaz ke komentáři

• 0
jedy: ta mezinarodni je jakoby zakladem v nadstandartnim kontu G2 ne?

Ano já mám G2 platim 20kč/měs a mám kartu maestro + mastercard + e kartu na nákup na netu ale ta stejně většinou nikde nejde :D

PS: Ono už v US jde Mastercard? Co já vim tak nešla a chtělo to Visu. Kterou G2 nenabízí (vím to ptal jsem se zda to nejde vyměnit a prej ne :()

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu