Kamikaze211 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Proč nebo za jakým účelem tu jste? V posledních dnech jsem nad tím začal hodně přemýšlet a zatím jsem na nic kloudného nepřišel. Je to otázka totiž na měsíc, rok ... kdo ví ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Skus ist do kostola, tam svoju odpoved urcite najdes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Únor 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Nevím, či to měl být žert nicméně odpověd jsem hledal na různých místech a jeden byl právě kostel. Svou odpověd na otázku jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 ^^ Myslel som to vazne. Za posledny rok som chodil na birmovne stretnutia a prave tam sme tuto otazku dost casto rozoberali. Niektori svoju odpoved nasli, druhi nie... Taktiez zalezi ako sa k tejto otazke stavias a v akom si momentalne stave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Únor 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 U byřmování jsem sice nebyl, ale neměl jsem k tomu moc daleko. Jak se k tomu stavím, je asi věc názoru a můj stav? Vystihl bych ho jedním slovem - kritický. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 ^^ Najma sa nepokusaj robit unahlene zavery a pustat sa do bezhlavych situacii... Na svete je urcite vela ludi, ktori su na tom tak isto, alebo dokonca horsie ako ty a bojuju do poslednej sekundy... Taktiez som mal niekedy podobne stavy, hoci k moju veku to velmi nepasuje a vydrzal som to, preniesol som sa cez to a som tu, zivy a zdravy aj o niekolko rokov neskor... Poznam aj z tohto fora jedneho clena, ktory na tom nebol najlepsie, ale preniesol sa cez to a zacal od zaciatku a zije si pomerne dobrym zivotom, aspon z toho, co mozem ja posudit... Hlavne je sa nevzdavat a drzat hlavu hore ;) Drzim palce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 ehm...nechcu tu delat nejakej flame nebo tak neco ale z bozi vule tu urcite nejsme...a vsechno kolem naboznestvi je podle me podvod a obycejna manipulace s lidma...nic vic...a proc tu sme?mnoo kdo viii.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 ^^ Ja osobne v nieco verim, urcite nie v cirkev, ale nieco "bozske" urcite ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Únor 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 tak na 1/2 souhlasím s shit, Že tu nejsme z boží vůle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Tak tuhle otázku si položilo mnoho lidí před tebou, hodně fylozofů, a hodně dávno...kdo ví? jisté to není a můžeme jen přemítat a spekulovat, jestli to je jen náhoda a nebo je tu nějaký skrytý účel, nebo plán... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 po precteni prvniho postu jsme to pochopil jako proc jsme tady na foru, uz jsem zvyklej na blby otazky. Ale proc rozebirat nabozenstvi kdyz uz tady jeden takovy topic je. Podle me je nabozenstvi neco jako zakon pro prosty lid, a kdyz to nedodrzis tak si neuzijes. Dale to rozebirat by to bylo na hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Tohle bych na foru nerozebiral, je to moc filosoficke a neda se o tom imho diskutovat jentak na foru. Navic tato otazka samozrejme nebyla zodpovezena. Rad se o tomto bavim, premyslim nad tim, ale nebudu se vyjadrovat zde. (jeden z duvodu je ten, ze je by to byla slohovka, dalsi, ze tohle se nepise, ale rika a dalsi, ze herni forum imho neni nejlepsi forum k rozjimani ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Agent Smith říkal že účel života je smrt-neco na tom určitě je....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Agent Smith říkal že účel života je smrt-neco na tom určitě je....... presne tak...90% lidi ma ucel zivota privest dalsi radu svy generace na svet..prispet neco do statni kasy...a to je tak vsechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 jestli chceš řešit filozifický otázky... rád ti dám kontakt na našeho učitele... to je d*bil na entou a ten ti řekne, že svět... je jen jeden, ale je dvojí a že ty jej svou smyslovou stránkou vnímat nemůžeš... protože tvý smysly jsou natolik omezený, že ten pravej svět nedetekujou... ale to, proč tu seš, jako člověk (jako živ. druh)... důvod je vlastně jen jeden-> další generace (a pak takový ty blbosti, jako je 2. dech, smysl... něčeho dosáhnout... nechat tu po sobě něco :-)) (smyslem života je umřít ;-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Ehm ... proc si vlastne tolik lidi mysli, ze nase existence ma nejaky smysl? Vsechno nemusi mit kauzalitu. Mozna svou dulezitost zbytecne precenujeme;-) Z pohledu delky exitence nasi planety je vek lidstva nevyznamnou epizodou. Mozna jsme jen nejaci predskokani;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 zajímavá úvaha... ale jak říkám... přijde mi zbytečný to řešit... přesto metuji... je to furt to samý a protiřečíš si ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Osobne si myslim, ze Zeme, respektive vesmir, je pouze jedna mensi testovaci banka nejakeho jineho vetsiho zivota.. (to muze byt ucel..) Jako my si pestujeme bakterialni kultury.. Muze to byt uplne stejne. Uz tu bylo nekolik teorii, od vazenych vedcu, typu ze vesmir je pouze obsah nejakeho fotbaloveho mice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Nad tímhle jsem se zamýšlel hodně dlouho. Před nedávnem jsem chtěl taky založit tenhle topic. Můj názor - Takový kecy jako "jsme tu z boží vůle" jsou naprosto od cesty, podle mě život nemá smysl a kdybysme všichni vymřeli (což se stejně někdy za X let stane) tak se tím nic neovlivní. Přesně jak říkal metuj, mnoho lidí svoji existenci nadceňuje, myslí se že je něco víc, ale všichni máme stejnou hodnotu.....všichni za X let zemřeme a pro svět nepřineseme nic dobrého, v podstatě myslíme jenom na sebe. A když se zamyslíme nad tím "pro svět nepřineseme nic dobrého", tak co to znamená? Co je svět a jak mu můžeme pomoci? Proč tu jsme? - Protože jsme se narodili, budeme X let žít a pak umřeme.....takhle neustále dokola.....:dozey: (pro mě teda bezvýznamné) :dozey: tzn. ---> smyslem života je umřít? Vypadá to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 můj smysl je získat co nejvíc G v x360 :D rozsekat co nejvíc lidí to půjde a občas si užít s nějakou roštěnkou :) asi tak bych to viděl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dekaard Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Ziju tak abych nechtel umrit:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Únor 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Žádný účel stejně není ... možná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Tuhle otázku si pravděpodobně položí hodně lidí... Já jsem si ji taky položil a přišel jsem na to, že je lepší nechat to běžet a žít jak se dá. Hlavně se nebát vlastní smrti. Zajímal (i zajímám) jsem se o různá náboženství, stejně se se žádným nemohu ztotožnit - na tohle mám podobný názor jako Rob Grant a jeho inteligentní louže. Co je, ale pro mě důležité, je smysl života. Každý by si měl nějaký najít - pokud je pro někoho opravdu smyslem života umřít (a nejsou to jen drsný řečičky) tak do toho, aspoň to budeš mít za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Ja si tuhle otazku pokladam skoro denně ale nikdy nedojdu k pravděpodobnemu zavěru možna že naš život se opakuje stale dokola nebo že bychom mohli vstoupit do raje? alternativ je pro toto spousta ale spiše se přiklanim k první možnosti :bash: mnohokrat se mi už stalo že jsem byl v situaci kdy jsem měl pravdivy sen něco jako předtuchu. a taky když se ocitnu v situaci kdy se mi zda že jsem tu stejnou situaci už někdy zažil aniž bych se v te situaci už předtím oběvil :bash: život je plnej zahad a nedořešenejch faktu ktere jsou všude kolem nas :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.