Sim3to Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Hodlam si koupit iPod touch 2. gen a chtel jsem si zajistit 100% ochranu. A pri zadani do googlu "best screen guard" je hned na prvnim miste Invisible Shield. Po schlednuti vice nez 10-ti videii jsem zustal udiven.Jak na ochrane tak i na cene :) Jelikoz na oficialnich strankach existuje neco jako cim vic koupis, tim levneji za 1 kus, at se jedna o cokoliv(napr 2 folie na ipoda a 3 folie na iphona), tak jsem se chtel zeptat kolik lidi by si takovou folii chteli koupit na sve jablko :D 1 folie -$24.95 coz je $24.95/kus 2 folie -$39.92 coz je $19.96/kus 3 folie -$52.40 coz je $18.13/kus 4 folie - $69.86 coz je $17.46/kus 5 folii -$87.33 coz je $17.46/kus . . pak uz je ta cena stejna. posta je free Takze plan je zatim zjistit kolik lidi by to chtelo na 100%, pak by jste mi zaplatili napr prez paypal nebo prez b. ucet to se uvidi a ja bych to objednal hromadne. Pote co mi to prijde tak vam to poslu jak chcete vy, jestli normalni postou nebo doporucene.. Tohle je nejlevnejsi zpusob jak to nakoupit. Prez ebay je ta cenna nizsi nez treba za kus ale jestli se sejdeme min. 5 lidi tak je to dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Na folii se vybodni, na youtube je i spousta videi, jak zkouseji odolnost samotneho skla displeje, prejizdeji pres nej ziletkou, klicema, etc.. a je ok.. Mas pouze syndrom novoty, kdyz to nebudes davat do kapsy s diamantema, tam se ti neposkrabe. Poskrabe se ti leda lesklej zadek lehce, ale to je uplne jedno snad ne.. Snad nebudes oddany iPodu, ale on bude oddany tobe.. Nakonec o nej budes pecovat tak, ze se ho budes bat pouzivat ;-) Ver mi, syndrom novoty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 neni nejaka akce i na skiny? ty bych bral spíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Mám iPhone 3GB a doporučuju Zag Invisible Sheild. Nejlépe FULL BODY popřípadě alespoň na DISPLEJ. Z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 neni nejaka akce i na skiny? ty bych bral spíš po chatovanim s tommym mi ukazal dobry skiny od gelaskin. Podivej se ;) to Dejv : Me jde spis o tu zadni cast. Ten predek je dobrej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 na gelaskin jsem koukal, ale nemaj skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Tak nic, zadna odezva. Muzete to locknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 doporučuju gelaskin... co se týče přední strany :-) je mi to jedno... sklo vydrží snad vše :D ale zadní strana u 3g je strašná... furt jí leštit :( navíc poškrábaná... skin tam sedne skvěle ;) na iPhonu už ho mám přes 2 měsíce a vše v pohodě ;) stav se oproti puvodnímu nezměnil :D skoro ;) stav tak 99% :) http://img152.imageshack.us/img152/6743/pc090646el1.jpg http://img145.imageshack.us/img145/6906/pc090647db3.jpg takhle to nějak vypadá ;) odkaz na shop kde jsem kupoval ;) http://www.amilo.cz/gelaskin-apple-iphone-3g-monster/ :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 ^^ jj presne ten hledam, ale praveze to nemaj skladem no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Tohle bych si mozna poridil pozdeji kdyz by me uz ten design ipodu fakt nudil... Ale jelikoz se mi ta zadni strana libi, tak jsem si zvolil folii no... Ale odtedka pls jenom ti co bychteli tu folii nebo nic. Dik. Necham to tady jeste tak 2 dny. Jinak kupuju ja a iNasko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 no jestě tak 3 lidi at nas vyjde 1 folie za 370 pak posta kolem 30 tak by bylo dobry za 400 zadek i predek ... Narlizo me se zda ze to kazí krásu iPhonu ten skin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 no jestě tak 3 lidi at nas vyjde 1 folie za 370 pak posta kolem 30 tak by bylo dobry za 400 zadek i predek ... Narlizo me se zda ze to kazí krásu iPhonu ten skin člověk se potřebuje odlišit ;) sry za OT :angle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 nikdo nechce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Ok, dneska nebo max. zitra objednavam. Takze "dekuju za zajem" :D a muzete lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.