Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vlastnis iPhone/iPod touch? Klikni!

Sim3to

Recommended Posts

Hodlam si koupit iPod touch 2. gen a chtel jsem si zajistit 100% ochranu. A pri zadani do googlu "best screen guard" je hned na prvnim miste Invisible Shield. Po schlednuti vice nez 10-ti videii jsem zustal udiven.Jak na ochrane tak i na cene :)

Jelikoz na oficialnich strankach existuje neco jako cim vic koupis, tim levneji za 1 kus, at se jedna o cokoliv(napr 2 folie na ipoda a 3 folie na iphona), tak jsem se chtel zeptat kolik lidi by si takovou folii chteli koupit na sve jablko :D

1 folie -$24.95 coz je $24.95/kus

2 folie -$39.92 coz je $19.96/kus

3 folie -$52.40 coz je $18.13/kus

4 folie - $69.86 coz je $17.46/kus

5 folii -$87.33 coz je $17.46/kus

.

.

pak uz je ta cena stejna.

posta je free

Takze plan je zatim zjistit kolik lidi by to chtelo na 100%, pak by jste mi zaplatili napr prez paypal nebo prez b. ucet to se uvidi a ja bych to objednal hromadne. Pote co mi to prijde tak vam to poslu jak chcete vy, jestli normalni postou nebo doporucene..

Tohle je nejlevnejsi zpusob jak to nakoupit. Prez ebay je ta cenna nizsi nez treba za kus ale jestli se sejdeme min. 5 lidi tak je to dobry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na folii se vybodni, na youtube je i spousta videi, jak zkouseji odolnost samotneho skla displeje, prejizdeji pres nej ziletkou, klicema, etc.. a je ok.. Mas pouze syndrom novoty, kdyz to nebudes davat do kapsy s diamantema, tam se ti neposkrabe. Poskrabe se ti leda lesklej zadek lehce, ale to je uplne jedno snad ne.. Snad nebudes oddany iPodu, ale on bude oddany tobe.. Nakonec o nej budes pecovat tak, ze se ho budes bat pouzivat ;-)

Ver mi, syndrom novoty...

Odkaz ke komentáři

doporučuju gelaskin...

co se týče přední strany :-) je mi to jedno... sklo vydrží snad vše :D

ale zadní strana u 3g je strašná... furt jí leštit :( navíc poškrábaná... skin tam sedne skvěle ;) na iPhonu už ho mám přes 2 měsíce a vše v pohodě ;) stav se oproti puvodnímu nezměnil :D skoro ;) stav tak 99% :)

http://img152.imageshack.us/img152/6743/pc090646el1.jpg

http://img145.imageshack.us/img145/6906/pc090647db3.jpg

takhle to nějak vypadá ;)

odkaz na shop kde jsem kupoval ;)

http://www.amilo.cz/gelaskin-apple-iphone-3g-monster/ :angle:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu