†ObSCurΣ ScarΣcrOw†™ Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 taky uz stahuju:) jinac stahujte aj moto gp:) Citovat
kane1998 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 Tak asi toková mini recenze dema no vlasně ze začátku se vám nic neodpočítáva ale jak skočíte do města máte 25 minut na to se vyblbout v demu se mi ani jednou nepovedlo to co ukazovali v těch (mini) trailerech (možná někdo viděl) třeba aby za mnou nekdo jel a ja mu střelil do kola o on se převrátil a pak vybuchnul ... no vlastně v demu si toho moc neužijete ale třebas když jsem skoušel připotat někoho k autu/motorce tak se po chvilce provaz přetrhl .... ovládání jsem si musel přenastavit a furt to nebylo ono hold si budu muset zviknout pač na ps3 sem v životě snad nehrál Third person gamesu ... takže demu dávat 8/10 ale plná bude víc akční asi tak mno :-) Citovat
†ObSCurΣ ScarΣcrOw†™ Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 to tady stahuju 3 hodiny kuli 25ti minutam? :D no lol Citovat
Zeus Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 Z dema mám rozporuplné pocity tak nějak mi to moc nešlo. Citovat
†ObSCurΣ ScarΣcrOw†™ Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 tak ja nevim jak vy ostatni ale ja tuhle hru kupuju na 100% Citovat
Mígl Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 Z dema mám rozporuplné pocity tak nějak mi to moc nešlo. Mě nešla vůbec ta jednička,ani jsem ji nedohrál..doufam že s dvojka bude jinej odvárek 8) No demo už je stažený tak jdu na něj.. Citovat
Pennywise Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 Asi takhle, kdyby tento měsíc nevycházel god of war 3 a final fantasy 13 tak tuhle hru kupuju, docela dobře jsem se u dema bavil :) Citovat
bykk Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 mě demo celkem baví,akorád mě štve ovládání vozidel,zdá se mi takové hodně špatně ovladatelné...jinak super,připomíná mi to spidermana s kulometem v ruce a padákem na zádech:D Citovat
forlanek Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 jo no fyzika a ovládání vozidel je příšerná :( Citovat
For_est-5 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Moc jsem od téhle hry neočekával a demo to jenom potvrdilo že je to arkádová akce. Jsem spíše fanouškem her co se realitě přibližují a né těch her co se od ní odklánějí a ani ta konzolová grafika není nijak výjmečná narozdíl od té na PC. Citovat
Srig Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Taky jsem to demo vyzkoušel a je to dobrá blbost, až cena trochu spadne tak to asi koupím. Až vám těch 30 min skončí, tak ale můžete hrát znovu. Citovat
H0W3N Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 jo no fyzika a ovládání vozidel je příšerná :( tak je to arkáda, nevím co jsi od toho očekával, mě to docela sedí Moc jsem od téhle hry neočekával a demo to jenom potvrdilo že je to arkádová akce. Jsem spíše fanouškem her co se realitě přibližují a né těch her co se od ní odklánějí a ani ta konzolová grafika není nijak výjmečná narozdíl od té na PC. vždyt o přehnanou arkádovost v téhle hře jde, kdo viděl trailery, tak mi dá zapravdu... připadá mi to, jako by se lidi zapoměli poslední dobou u her bavit... je to taková oddychovka Citovat
forlanek Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 tak je to arkáda, nevím co jsi od toho očekával, mě to docela sedívždyt o přehnanou arkádovost v téhle hře jde, kdo viděl trailery, tak mi dá zapravdu... připadá mi to, jako by se lidi zapoměli poslední dobou u her bavit... je to taková oddychovka tak třeba v GTA 4 je taky řízení auta hodně arkádový, ale mnohem lepší než v JC2 Citovat
H0W3N Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 tuhle hru nemůžeš srovnávat s GTA IV, každá se zaměřuje uplně na něco jiného... v GTA IV se to právě snaží být dost simulativní... kdežto tady jde o tu arkádovost... Citovat
forlanek Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 nesrovnávám hry, jenom fyziku aut... Citovat
H0W3N Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 vždyt to právě nejde, GTA IV oproti starším dílům GTA se v chování vozidel snaží být docela dost realistické Citovat
Kapr Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 no PS3 sice nemam ale na PC bych si to rad zahral...jedinej kamen urazu je ze hra nepodoruje Windows XP :D a to je jako docela krucialni error...... btw je to ovladani tech vozidel zase tak divny jako v 1? Citovat
Srig Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 No trochu divný je, ale já jedničku nehrál takže nevim. Jinak je ta hra ale hodně zábavná. Citovat
Mike55 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Ta hra mě teda opravdu nezaujala..asi kvuli te omezenosti dema.. Citovat
forlanek Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2010 možná trošku hloupej dotaz ale: bude tam multiplayer ? Citovat
Zavorka Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2010 náhodou líbí se mi to ... ovládání aut mi nepřijde zak tak arkádové :) ... jen by mě zajímalo kde v tý mapě je helikoptéra? :D ty bych rád vyzkoušel. :D ... našel jsem max tanka Citovat
Mike55 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2010 Helikoptera je na hoře, kde je takovej vysokej stožár. Citovat
H0W3N Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2010 náhodou líbí se mi to ... ovládání aut mi nepřijde zak tak arkádové :) ... jen by mě zajímalo kde v tý mapě je helikoptéra? :D ty bych rád vyzkoušel. :D ... našel jsem max tanka když skočíš padákem z té základny na které začínáš a dostaneš se na silnici, tak doleva po té silnici a po chvíli tam je nepřátelská základna, kde je vrtulník jak s minigunem tak s raketama a nebo můžeš způsobit velký chaos a je dost pravděpodobně, že si za chvíli přivolají podporu ve formě vrtulníku, pak už se stačí jen přitáhnout ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.