Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 88
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Tak asi toková mini recenze dema

no vlasně ze začátku se vám nic neodpočítáva ale jak skočíte do města máte 25 minut na to se vyblbout v demu se mi ani jednou nepovedlo to co ukazovali v těch (mini) trailerech (možná někdo viděl) třeba aby za mnou nekdo jel a ja mu střelil do kola o on se převrátil a pak vybuchnul ... no vlastně v demu si toho moc neužijete ale třebas když jsem skoušel připotat někoho k autu/motorce tak se po chvilce provaz přetrhl .... ovládání jsem si musel přenastavit a furt to nebylo ono hold si budu muset zviknout pač na ps3 sem v životě snad nehrál Third person gamesu ... takže demu dávat 8/10 ale plná bude víc akční asi tak mno :-)

Odesláno
jo no fyzika a ovládání vozidel je příšerná :(

tak je to arkáda, nevím co jsi od toho očekával, mě to docela sedí

Moc jsem od téhle hry neočekával a demo to jenom potvrdilo že je to arkádová akce. Jsem spíše fanouškem her co se realitě přibližují a né těch her co se od ní odklánějí a ani ta konzolová grafika není nijak výjmečná narozdíl od té na PC.

vždyt o přehnanou arkádovost v téhle hře jde, kdo viděl trailery, tak mi dá zapravdu... připadá mi to, jako by se lidi zapoměli poslední dobou u her bavit... je to taková oddychovka

Odesláno
tak je to arkáda, nevím co jsi od toho očekával, mě to docela sedí

vždyt o přehnanou arkádovost v téhle hře jde, kdo viděl trailery, tak mi dá zapravdu... připadá mi to, jako by se lidi zapoměli poslední dobou u her bavit... je to taková oddychovka

tak třeba v GTA 4 je taky řízení auta hodně arkádový, ale mnohem lepší než v JC2

Odesláno
náhodou líbí se mi to ... ovládání aut mi nepřijde zak tak arkádové :) ... jen by mě zajímalo kde v tý mapě je helikoptéra? :D ty bych rád vyzkoušel. :D ... našel jsem max tanka

když skočíš padákem z té základny na které začínáš a dostaneš se na silnici, tak doleva po té silnici a po chvíli tam je nepřátelská základna, kde je vrtulník jak s minigunem tak s raketama a nebo můžeš způsobit velký chaos a je dost pravděpodobně, že si za chvíli přivolají podporu ve formě vrtulníku, pak už se stačí jen přitáhnout ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu