Negto Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 CS:S console-forum.net server Counter Strike Source serverů je na České a Slovenské scéně dnes už docela dost.Ale Non Steam Console-forum.net není zase taková novinka.Sennpu se tento server už pokoušel rozjed a docela se mu to podařilo,ale zničil se mu počítač.Ale za všechnu práci co udělal mu patří velké :thx: Klan serveruhttp://console-forum.net/showthread.php?t=47397 Steam komunita:http://steamcommunity.com/groups/funnymaps Admini: Negto:Majitel a hlavní admin Epic:hlavní admin Sadet:Junior admin Rey 5757:Junior admin D@w3:Junior admin Shifter960:Junior admin:) Pište si o mapy které chcete přidat! Mapy ke stažení zde : http://console-forum.clanhost.cz/cstrike/maps/Rcon příkazi :http://www.counter-strike.com/command_rcon.php Za Cheaty a ruzne takove programky pernament ban!!!!:bann: Ip: 195.47.67.62:27050 Za podporu budu rád a to v jakékoliv podobě....... Prodávám server.............Informace PM/SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 hele tak jestli hledas jeste toho admina tak bych docela sel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Jestli máš zkušenosti tak určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 tak co myslis jako zkusenosti jako neco umim jo sem v tom klanu cf a jeste jeden kamos by docela chtel taky ma docela zkusenosti von ti sem jeste napise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Taky bych se hlásil na admina na c-f serveru jsme hráli s D@w3m furt a určitě zas budem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Ty zkušenosti myslím jako ovládání serveru atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Takže taky bych měl pár otázek: Negto ten server zůstane tak jak je?( public+small maps+funn maps? ) nebo se to nějak změní třeba jen na Public? A dal bych tam mapy fy pool day v2 nebo fy poolday ano jsou to dvě rozdílné mapy ale ta v2 je lepší... a Ještě něco k našemu klanu ti co tam josu at si dají před nick opět │cF│ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Jetstli jeste chces nejakyho admina tak ja bych klidne sel nejaky zkusenosti s CSS mam a pak kdyby te to zajimalo na na CS 1.6 sem byl admin par serveru a pak jsem mel svuj vlastni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Dva zájemce už máme,jestli to dobře nedopadne tak se ti ozvu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Takže taky bych měl pár otázek: Negto ten server zůstane tak jak je?( public+small maps+funn maps? ) nebo se to nějak změní třeba jen na Public? A dal bych tam mapy fy pool day v2 nebo fy poolday ano jsou to dvě rozdílné mapy ale ta v2 je lepší... a Ještě něco k našemu klanu ti co tam josu at si dají před nick opět │cF│ Mněl by zůstat,tak jak je a mapy co nejdříve přidám........ A mohli by ste mi říct něco o tom klanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Takže taky bych měl pár otázek: Negto ten server zůstane tak jak je?( public+small maps+funn maps? ) nebo se to nějak změní třeba jen na Public? A dal bych tam mapy fy pool day v2 nebo fy poolday ano jsou to dvě rozdílné mapy ale ta v2 je lepší... a Ještě něco k našemu klanu ti co tam josu at si dají před nick opět │cF│ public bych rozhodne nedaval alespon ne samotnej public na to potom nebudou lidi chodit :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Mněl by zůstat,tak jak je....... Mněnit ho jenom na public nebudu!!!!!!!! To se nebojte a myslím si,že když je to odkaždého trochu jak z public atd.. Tak je to nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Mněl by zůstat,tak jak je.......Mněnit ho jenom na public nebudu!!!!!!!! To se nebojte a myslím si,že když je to odkaždého trochu jak z public atd.. Tak je to nejlepší uplne souhlasím a doufam že budešdobrym(možna i lepším než senpu) majitelem tohoto serveru. Ale měly by se přidat nějake mapy a taky zombíci:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Vše půjde postupně,mapy přidám a vše doladím...... Ale se servem začnu pracovat až od pátku a to nastoupí i admini........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Určitě pár skušeností mám mužeš mě třeba pár tejdnů vyzkoušet a kdybych ,,nevyhovoval" mužou nastoupit jiní :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Ne,já ti věřím. Do pátku ti napíšu podrobnosti:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Ne,já ti věřím.Do pátku ti napíšu podrobnosti:-) Ok budu připraven v plné zbroji řekl jsem ti teda co umím a když tak mě jen dovysvětlíš jak to je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Nechci ti nic říkat ale se zombíkama je strašná spousta práce a to by se ti horzně špatně míchalo kdyby jsi měl public, small,zombie,funnmaps to už by bylo moc. Tot můj názor ale ty si hlavní admin a ohledně toho klanu: napište mi ti lidi co tam byli jestli tam ještě jste ale zatím by jsme CW/TG nehráli to se zeptejte negta ale byli by jsme jako parta kámošů z cF ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Nechci ti nic říkat ale se zombíkama je strašná spousta práce a to by se ti horzně špatně míchalo kdyby jsi měl public, small,zombie,funnmaps to už by bylo moc. Tot můj názor ale ty si hlavní admin a ohledně toho klanu: napište mi ti lidi co tam byli jestli tam ještě jste ale zatím by jsme CW/TG nehráli to se zeptejte negta ale byli by jsme jako parta kámošů z cF ... Plně souhlasím ani bych zombie nechtěl prostě jen FUN/small maps a jinak já furt v klanu jsem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 uplne souhlasím a doufam že budešdobrym(možna i lepším než senpu)majitelem tohoto serveru. Ale měly by se přidat nějake mapy a taky zombíci:bash: Rozhodne nejdou udelat Funny Mapy a Zombie Mod na jednom serveru...Uz jen nastaveni jak ocas... a bylo by to vubec na houby... s lodicek na zombiky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 jo neco taky umim jako shifter taky mi dej par tejdnů na ti teda neco predvedl a kdyz se ti to nebude libit tak me proste vyhodis ok?? kdyztak mi pak napis nejaky ty podrobnosti co a jak btw taky v klanu porad jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Taky bych zahral, kdyztak mi napiste a muzeme neco spachat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 sak pokusam pridat server medzi favorites ale nechce mi to najst server...ziasna odozva z neho...nic funguje momentalne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 jo neco taky umim jako shifter taky mi dej par tejdnů na ti teda neco predvedl a kdyz se ti to nebude libit tak me proste vyhodis ok?? kdyztak mi pak napis nejaky ty podrobnosti co a jak btw taky v klanu porad jsem Souhlasím:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 sak pokusam pridat server medzi favorites ale nechce mi to najst server...ziasna odozva z neho...nic funguje momentalne? Normálně funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.