wotawik Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 ...mozna uz tu neco podobnyho je ale tak to zkusim... ....mam tuhle hru na origo. a docela me tedka chytla....mam uz vyhrany dva gangy....jak daleko ste??....pripada vam ta hra tezka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Tuhle hru nemam, ale po tom, co jsem shlidl tohle videjko se mi do ni moc nechce... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Tak na demo discu to vypadalo jako slušná hra ale po tomhle videu...ruce pryč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 omg však to je jenom bug ve hře ... jaj ..vy jste lolci..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 :D aha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 omg však to je jenom bug ve hře ... jaj ..vy jste lolci..:DNevim no... Zkusim... Uvidim.... :arrow: :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Pursuit Force je slusna hra, kterou za predpokladu, ze bych PSP mel driv i hral. Takle jednoduse pockam na druhy dil, ktery ma vyjit na zacatku leta :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Hral sem dobra hra celou sem dohral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Pursuit Force je slusna hra, kterou za predpokladu, ze bych PSP mel driv i hral. Takle jednoduse pockam na druhy dil, ktery ma vyjit na zacatku leta :wink:Presne... :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Únor 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 Pursuit Force je slusna hra, kterou za predpokladu, ze bych PSP mel driv i hral. Takle jednoduse pockam na druhy dil, ktery ma vyjit na zacatku leta :wink:Presne... :wink: hmmm....tak na to se docela tesim....jednicka me ze zacatku mkoc nebavila ale ted ji parim furt.....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Únor 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 Pursuit Force je slusna hra, kterou za predpokladu, ze bych PSP mel driv i hral. Takle jednoduse pockam na druhy dil, ktery ma vyjit na zacatku leta :wink:Presne... :wink: hmmm....tak na to se docela tesim....jednicka me ze zacatku mkoc nebavila ale ted ji parim furt.....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 uplne super hra....dostal sem ji k giga packu a suprovka...sice tezka ale grafika uplne nice....fakt me ta hra nadchla.... ale musi ted pockat nejak se mi na dlouhou dobu v UMD zasekli NHL :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Únor 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 uplne super hra....dostal sem ji k giga packu a suprovka...sice tezka ale grafika uplne nice....fakt me ta hra nadchla.... ale musi ted pockat nejak se mi na dlouhou dobu v UMD zasekli NHL :wink: ...a kolik uz si toho vyhral??....ja uz mam hotovy dva gangy a budu delat bose u tretiho...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 Já to mám taky a mám teprve 4% jako baví mě to jo, ale je to těžký jak svin. Třeba s tim SNIPEREM na tý lodi to jsem vůbec nemohl udělat. Ale jinak super hra, baví mě si vzít vždy vozidlo jaké chci, a občané si pohoda sednou vedle mě a poslouchaj Radio................je to super hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Únor 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 Já to mám taky a mám teprve 4% jako baví mě to jo, ale je to těžký jak svin. Třeba s tim SNIPEREM na tý lodi to jsem vůbec nemohl udělat. Ale jinak super hra, baví mě si vzít vždy vozidlo jaké chci, a občané si pohoda sednou vedle mě a poslouchaj Radio................je to super hra. ....musim rict ze tahle mise me taky delal problemy a delal sem ji nekolikrat ale nakonec sem to zvladl.....pak sou tam aji tezsi mise hlevne u worlords ti me delali problemy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 ja mam jenom malo...jeden gang myslim....ale jak rikam...ted maj prednost nhl :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Tato hra mi prepada v celku lehka jen nejake mise jsou obtizne a tech je malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G4njaMan Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 iso pls nekdo link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.