Geralt13 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 čau,hci si pořídit k xboxu nějaký hdd,ale potřebuju poradit jaký si mám koupit,pak jak se zapojí do xboxu a jak se formátuje.předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 No jak velky je asi na tobe , zalezi na co ho chces vyuzivat .... Dela se 20 , 60 a 120 GB ... Je to spesl hdd od microsoftu v ramecku i s redukci , takze staci jen zboku (zvrchu) oddelat plastovou krytku a hdd nacvaknout , nic sloziteho... HDD se take prodavaji neoriginalni s preflashovanym fw , ty pak funguji take v xboxu , ale pozor vzdy musis mit bud tu redukci co je v ramecku a nebo mit ten ramecek sredukci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geralt13 Odesláno Únor 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Aha a jak do nej treba dostanu hry ktery mam v kompu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 musíš je vypálit na DVD a pak je můžeš pomocí nového dashboardu nainstalovat an HDD...ale ke spuštění budeš pořád potřebovat DVD se hrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geralt13 Odesláno Únor 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 aha já myslel že je nějak dostanu z kompu na hdd,abych ušetřil za dvd,to si radši koupím pamětovku,jde mi spíš o ukládání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 No ale tak když si to nakopíruješ na HDD tak šetříš mechaniku a taky máš menší hlučnost to je ale zas věc druhá jestli investuješ o par stovek více... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 na aukro jsou za dobrou cenu ja od tam tad mam 60gb asi za 600 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Geralt13
čau,hci si pořídit k xboxu nějaký hdd,ale potřebuju poradit jaký si mám koupit,pak jak se zapojí do xboxu a jak se formátuje.předem dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.