Plo Koon Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 http://www.gamespot.com/psp/strategy/thrillville/index.html Tak jsem našel tuhle hru, vůbe sem nevěděl že něco takovýho existuje, hrál ste to už někdo ? mě to připadá něco jako Roller Coaster Tycoon. Nevim estli je to dobrý a nebo zase nějaká šmejd hra která má na nic ovládání. Nevíte nějaký info o týhle hře ? na tý stránce si toho moc přeložit neumim ( přece jenom sem eště tak moc dobře anglicky neumim ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 No stavis a organizujes svuj zabavni park...Musis ho ruzne manazerovat (vetsi vstupne, reklamy do novin a do televize atd...).Pritom se muzes samovovlne po parku pohybovat a povidat se se zakazniky.Dale kdyz postavis treba bouraci auticka tak to je jako minihra...Nebo kdyz postavis automat na hry tak si tu hru muzes zahrat apd...Jsou i ruzne styly parku treba praveky, budoucnost, pritomnost a dalsi...Hra je zezacatku chytlava ale pozdeji me prestala bavit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plo Koon Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Myslíš že to stojí za koupení nebo radši místo toho koupit něco známějšího ? páč mít na psp strategii typu Roller Coaster Tycoon by se mi celkem líbilo, jo a eště jaký to má ovládání ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Urcite bych to nekupoval je mnohem a mnohem lepsich her ;-) .No ovladas pandulaka analogem a potvrzujes krizkem...No je to uplne lehky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 mě tahle hra docela bavila......RCT 1 jsem miloval.........a tohle je podobný trojce.......docela dobrý, ale hrál jsme to pár hodin takže nevím jak to vydrží........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plo Koon Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Já doteť někdy hraju RCT 2 a to už je to celkem starý a mít něco podobnýho na psp by bylo fajn, ale trochu mě odrazuje to že je to má prvky adventury jak psal dragunov a navíc 3D nemusí bejt vždy výhra ( třeba RCT 3 se mi moc nelíbí, už tam chybí ten typickej Tycoonovskej pohled zezhora :D ) ale zase mít strategii na psp, no já se porád nemůžu rozhodnout :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 rozhodně mě nezklamali..........startegie na PSP jde udělat......Thrillville je toho důkazem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 A víš co?stáhni si to,a nemusíš řešit,jestli to kupovat nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plo Koon Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 A víš co?stáhni si to,a nemusíš řešit,jestli to kupovat nebo ne... Kdybych mohl tak to stáhnu ale sem legál ( teť mě za to všichni ubijou :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plo Koon Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Chtěl jsem se eště zeptat estli se tam s tim panáčkem musí chodit nebo estli je to jen tak když budeš chtít, páč mě se to moc nelíbí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 Chtěl jsem se eště zeptat estli se tam s tim panáčkem musí chodit nebo estli je to jen tak když budeš chtít, páč mě se to moc nelíbí :(musíš s nim chodit furt,a vždycky dojít třeba k místu na stavbu a tam se to přepne do stavebního modu kterej je už podobnej RCT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 jen takový info že se chystá pokračování této podle mě povedené hry s názvem thrillville:off the rails pro pc,psp,ds,ps2,x360,wii,datum stanoveno na říjen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.