Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Doporučte pařbu!

xUltimate

Recommended Posts

Chci si koupit nějakou hru, nic mě nenapadá. Nejradši něco typu Battlefield, COD, taky může bejt ze středověku, i sport, cokoliv vás bavilo. Pište taky co se vám na té hře líbí a proč jí hrajete. Taky by bylo fajn, kdyby se dala pařit po netu ;) Každá rada drahá, když mě hra, kterou mi doporučíte natchne, pošlu i credits :D. Pochopte, chci pařit a newim co :D.

Tyhle hry mam, tak mi je sem nepište.

- COD 4

- GTA IV

- Assasins Creed

- Gears of War

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chci si koupit nějakou hru, nic mě nenapadá. Nejradši něco typu Battlefield, COD, taky může bejt ze středověku, i sport, cokoliv vás bavilo. Pište taky co se vám na té hře líbí a proč jí hrajete. Taky by bylo fajn, kdyby se dala pařit po netu ;) Každá rada drahá, když mě hra, kterou mi doporučíte natchne, pošlu i credits :D. Pochopte, chci pařit a newim co :D.

Tyhle hry mam, tak mi je sem nepište.

- COD 4

- GTA IV

- Assasins Creed

- Gears of War

Sám xko36 nemám..měl jsem jen to starší...ale párkrát jsem zasmažil u kámoše a přislo mi celkem dobré

Fable 2 a nebo Lord of the rings: Conquest(nejak tak se to pise)...

to byli docela good hry, ktery nejsou vubec spatny :)

Odkaz ke komentáři

Tak jestli jsi fanousek fotbalu a zajimas se o nej nebo neco tak by te urcite bavila fifa 2009 (skvela grafika,inteligence hracu,fyzika jak mice tak i pohybu tela u hrace+da se hrat i po netu).Me bavi stale a porad a to uz ji mam nejaky ten patek :)

Ted jsem si sehnal hru The Bourne Conspiracy a taky muzu jen doporucit (grafika je dobra,hratelnost vyborna,pribeh take ujde a po cele sve dobe hrani nejak vubec neomrzi+skvela akce)

Muzes se kouknout na videa na internetu a posoudit aspon podle videi :)

Odkaz ke komentáři

Tak jestli tě zaujal Assassin, teda alespoň ta část, kdy různě šplháš atd., tak doporučuju Prince of Persia. Potom sport - jednoznačně Fifa 09. Ze stříleček se mně nejvíc líbí Bioshock, The Orange Box (nachází se tu Half Life 2 + k němu 2 datadisky + Team Fortress 2 (online pařba) + logická hra Portal) Halo 3, Gears of War 2. Rpg se středověku - tak tady je pro mě jasný Oblivion, rpg z budoucnosti - Fallout 3. Bojovka - hrál jsem zatím jen Soul Calibur IV a akční adventurku míchanou s bojovkou - Naruto: The Broken Bond a obě se mi líbily. Ze závodních her mě hodně potěšila Forza 2, jelikož závodní hry nehraju, ale tahle mi padla do oka a pár dnů jsem u ní proseděl.

Odkaz ke komentáři

Pokavaď máš kupu kamarádů a více ovladačů k Xku tak jedině Fifa 09 a CoD5 ( Nazi Zombies ) ...;).Všechny hry které mám jsem projel ale jenom k těmto dvoum se vracím:).Jinak Battlefield hraju taky často ale bohužel nejde Splint-screen, který já uprostředňuju a na Xboxu hlavně využívám...

Odkaz ke komentáři

nechci ti do toho výběru nějak kecat, jen jelikož si chtěl poradit - hry co sis vybral jsou všechny "super" rpg. Pěkný výběr, ale nechtělo by to i nějaký jiný žánr? Aby tě to moc rychle neomrzelo:cheesygrin: Ale jestli tě hlavně baví rpg, tak proti gustu....ale já bych to nějak namixoval :)

... ale už sem si vybral. Oblivion, Fable 2, Dark Messiah. Co vy na to? Tyhle hry vypadaj dobře.
Odkaz ke komentáři

Opakuji své doporučení BF: Bad Company (mulťák).

Jinak mě na dlouho zabavil NHL 09, Assassin Creed byl taky fajn, tahle hra má neskutečnou atmosféru a dokáže vtáhnout.

Dovolím si sdělit i některé negativní (subjektivné) dojmy:

Ace Combat 6 - natěšen ohromnou grafikou naprosté zklamání arkádovitostí a ovládáním, po dvou misích nebaví... A to jsem si kvůli této hře Xbox parkticky koupil :D

COD4 single - hru jsem nebyl schopen dohrát kvůli depresivním misím (např. Černobyl), kde mě vytáčeli ti protivní psi a časový limit - nesnáším časové limity!!!! Mulťák jsem nezkusil, jelikož nemá origo

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu