xUltimate Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Chci si koupit nějakou hru, nic mě nenapadá. Nejradši něco typu Battlefield, COD, taky může bejt ze středověku, i sport, cokoliv vás bavilo. Pište taky co se vám na té hře líbí a proč jí hrajete. Taky by bylo fajn, kdyby se dala pařit po netu ;) Každá rada drahá, když mě hra, kterou mi doporučíte natchne, pošlu i credits :D. Pochopte, chci pařit a newim co :D. Tyhle hry mam, tak mi je sem nepište. - COD 4 - GTA IV - Assasins Creed - Gears of War Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Chci si koupit nějakou hru, nic mě nenapadá. Nejradši něco typu Battlefield, COD, taky může bejt ze středověku, i sport, cokoliv vás bavilo. Pište taky co se vám na té hře líbí a proč jí hrajete. Taky by bylo fajn, kdyby se dala pařit po netu ;) Každá rada drahá, když mě hra, kterou mi doporučíte natchne, pošlu i credits :D. Pochopte, chci pařit a newim co :D.Tyhle hry mam, tak mi je sem nepište. - COD 4 - GTA IV - Assasins Creed - Gears of War Sám xko36 nemám..měl jsem jen to starší...ale párkrát jsem zasmažil u kámoše a přislo mi celkem dobré Fable 2 a nebo Lord of the rings: Conquest(nejak tak se to pise)... to byli docela good hry, ktery nejsou vubec spatny :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ME3 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Tak jestli jsi fanousek fotbalu a zajimas se o nej nebo neco tak by te urcite bavila fifa 2009 (skvela grafika,inteligence hracu,fyzika jak mice tak i pohybu tela u hrace+da se hrat i po netu).Me bavi stale a porad a to uz ji mam nejaky ten patek :) Ted jsem si sehnal hru The Bourne Conspiracy a taky muzu jen doporucit (grafika je dobra,hratelnost vyborna,pribeh take ujde a po cele sve dobe hrani nejak vubec neomrzi+skvela akce) Muzes se kouknout na videa na internetu a posoudit aspon podle videi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Tak jestli tě zaujal Assassin, teda alespoň ta část, kdy různě šplháš atd., tak doporučuju Prince of Persia. Potom sport - jednoznačně Fifa 09. Ze stříleček se mně nejvíc líbí Bioshock, The Orange Box (nachází se tu Half Life 2 + k němu 2 datadisky + Team Fortress 2 (online pařba) + logická hra Portal) Halo 3, Gears of War 2. Rpg se středověku - tak tady je pro mě jasný Oblivion, rpg z budoucnosti - Fallout 3. Bojovka - hrál jsem zatím jen Soul Calibur IV a akční adventurku míchanou s bojovkou - Naruto: The Broken Bond a obě se mi líbily. Ze závodních her mě hodně potěšila Forza 2, jelikož závodní hry nehraju, ale tahle mi padla do oka a pár dnů jsem u ní proseděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Battlefield: Bad Company (multiplayer) Orange Box (singleplayer) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 doporucuju battlefield bad company a to jak single tak multi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Battlefield: Bad Company Left4Dead btw teď jsi dostal CoD 4 a nemáš co hrát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest 5o Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Mirrors edge :) a gta IV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Jdi do FEAR 2 prose*eš u toho nejednu noc :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Pokavaď máš kupu kamarádů a více ovladačů k Xku tak jedině Fifa 09 a CoD5 ( Nazi Zombies ) ...;).Všechny hry které mám jsem projel ale jenom k těmto dvoum se vracím:).Jinak Battlefield hraju taky často ale bohužel nejde Splint-screen, který já uprostředňuju a na Xboxu hlavně využívám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 hele KREK poradil bych ti ten CoD projet ještě jednou, ale tentokrát na vetrána a ne to projet rychle na easy a pak se ptát po další hře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 být tebou, jdu do Star Wars:the force unleashed, je to fakt luxusní a zábavný :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Já sem si dal COD4 na hard a už mi to stačilo, teď pařim mulťák, ale už sem si vybral. Oblivion, Fable 2, Dark Messiah. Co vy na to? Tyhle hry vypadaj dobře. to Dante: Svoje moudra si nech, nikdo o ně nestojí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Hraju Fable 2 a to je výborná hra :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klicasso Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 nechci ti do toho výběru nějak kecat, jen jelikož si chtěl poradit - hry co sis vybral jsou všechny "super" rpg. Pěkný výběr, ale nechtělo by to i nějaký jiný žánr? Aby tě to moc rychle neomrzelo:cheesygrin: Ale jestli tě hlavně baví rpg, tak proti gustu....ale já bych to nějak namixoval :) ... ale už sem si vybral. Oblivion, Fable 2, Dark Messiah. Co vy na to? Tyhle hry vypadaj dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rea.lista Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Opakuji své doporučení BF: Bad Company (mulťák). Jinak mě na dlouho zabavil NHL 09, Assassin Creed byl taky fajn, tahle hra má neskutečnou atmosféru a dokáže vtáhnout. Dovolím si sdělit i některé negativní (subjektivné) dojmy: Ace Combat 6 - natěšen ohromnou grafikou naprosté zklamání arkádovitostí a ovládáním, po dvou misích nebaví... A to jsem si kvůli této hře Xbox parkticky koupil :D COD4 single - hru jsem nebyl schopen dohrát kvůli depresivním misím (např. Černobyl), kde mě vytáčeli ti protivní psi a časový limit - nesnáším časové limity!!!! Mulťák jsem nezkusil, jelikož nemá origo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Doporučuji mirors edge,raw vs. smackdown 09,fifa09 nebo the club Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Gears 2 a Fable 2.Nebo třeba i Crackdown.Všechno HITY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Už to lidi neřešte :D objednal jsem si od Messiah a Oblivion, RPG ze stredoceku žeru! :D Ale díky moc za ochotu, vážím si toho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts