r0nn!e Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 FW 3.71 M33-3 + PSP VNC 1.2.6 fw 3.xx + TightVNC 1.2.9 -> perfektní funkčnost. Jenom mě štve občasné zamrzání díky špatnému signálu. A nejvíc práce mi dalo správné nakonfigurování WiFi v PSP. Používám WiFi router a nechal jsem to vše nakonfigurovat automaticky. SCAN vybral jsem přístupovej bod a hlavně jsem neměnil název přístupového bodu (SSID). Dále Easy adress settings. Ale než jsem na to přišel, pořád jsem to dělal manuálně, IP, gateway, DNS.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Únor 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2008 a funguje na psp slim??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 na routeru to ais nepujde co?? :) taky by me to zajimalo....:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 proc by to neslo??wifi, jako wifi ne?;)..proste to nastavite na kompu a v psp, a normalne se na router napojite, tim padem pak muzete ovladat komp ke kterymu je router pripojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Vyborna Prace Vycurat.. az pujdes na sraz k nam tak mi to ukazes :) ok? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horac Odesláno Březen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2008 Takze vse jsem udelal podle navodu....na router se uz pripojim ale po nastaveni hostu a nasledovnem spusteni to po Connecting,....napise ERROR : -1 / 118 connection failed.....nevi nekdo co s tim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 neexistuje už novější verze ? při načítaní se mi to sekne na starším fw mi to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 a jak mam spustit to homebrew... dyt me to tam porat pise akorat corrupted data.... jo a btw. to VNC do PC uz na to instaluj.cz neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 jinak pokud vám blbne ta verze co je tu zmíňěná zkuste Portable VNC v1.2.7 FW 3.x http://dl.qj.net/Portable-VNC-v1.2.7-FW-3.x-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/15568/catid/189 nebo Portable VNC v1.2.7 FW 1.5 http://dl.qj.net/Portable-VNC-v1.2.7-FW-1.5-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/15567/catid/189 a program RealVNC 4.1.2 najdete zde http://www.slunecnice.cz/sw/vnc/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Takze vse jsem udelal podle navodu....na router se uz pripojim ale po nastaveni hostu a nasledovnem spusteni to po Connecting,....napise ERROR : -1 / 118 connection failed.....nevi nekdo co s tim ? i router má firewall tak se koukni jestli ti to tam neblokuje ... jinak koukni taky do pc tato háška se ti může zobrazit i při špatném hesle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 i router má firewall tak se koukni jestli ti to tam neblokuje ... jinak koukni taky do pc tato háška se ti může zobrazit i při špatném hesle me to dela to sami a neni to ani firewallem ani heslem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Hej lidi nemůžu to vůbec rozchodit :( sem uplně marnej.... Piše mi to bud error 1/111 nebo 1/116 .... nevim fakt co s tim mam to pres router a firewally mam nastaveny dobre a delal sem to podle navodu..proste mi to jen pise conecting a pak se vypise ta chyba :( ... A jeste otazka funguje tohle i na Win Vista? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 :thanks:diky,pohoda jede to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 kam to si daval do psp to hb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smaik Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 dimi:reknu ti to radeji takhle:::: mam vsude vyply firewally ---- 1.stahl VNC do PC: http://www.instaluj.cz/cz/katalog/internet-site/komunikace/realvnc-free/ 2.nainstaloval a dal heslo a IP adresu 3.stahl homebrew z odkazu ktery daval na treti strane shadow.wizard http://dl.qj.net/Portable-VNC-v1.2.6...4051/catid/189 4.a dal ho do gameXX podle sveho firmwaru 5. v PSP vse nastavil podle navodu 6.a pak už to bylo:D ale moc od toho nečekej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 diky,stejne se mi to nedarilo .ale i tak dik>DIK>DIK>DIK>DIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 kde seženu ty poslední čísla IP za dvojtečkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyCZ Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 Tak jsem jako IP (když mám router) nastavil IP PC (192.168.0.125) a konečně se povedlo. Nefungovala mi IP 192.168.0.1(či 168.0.1). Hrál jsem si s tím a stále ta chyba 1/111 (či kolik), ale teď s nastavenou IP PC všechno funguje :] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts