Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 U mně ve fanklubu je bleskova soutez.....................Pls pomocte...... Zž jsem psal my jsme z Hradce :D ale CSS tam hraje taky dost lidí skili celkem ale do cF se jim nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Zž jsem psal my jsme z Hradce :D ale CSS tam hraje taky dost lidí skili celkem ale do cF se jim nechce jj to je pravda hraje hodne lidi ja sem z celyho hradce v css nejlepsi heč xD jsou tam sami lamy jako kamosi ze tridy numej to hrat jako treba ruzicka lidi ktery me znaj ho budou znat taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 jj to je pravda hraje hodne lidi ja sem z celyho hradce v css nejlepsi heč xD jsou tam sami lamy jako kamosi ze tridy numej to hrat jako treba ruzicka lidi ktery me znaj ho budou znat taky No jen moc nekrm kdyby hrál Janošič :D Nepujdete teď někdo hrát ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Jáne,sry hledám ty hry.................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Jáne,sry hledám ty hry.................. ja taky ne uz musim koncit tak zatim cest vsichni zejtra cest xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 hej...zajtra mozno pridem...ale az neskor...ja chodim na nocne...a ani nemam vobec dostatok spanku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 na tu 1h to přežiješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 a chcem aby sa hrala ta oranzova mapa...a chcem aby sa rezervovali sloty...nie na pass ale rezervovali...aby sa k nam nikto nedostal...lebo ked tam zasa nabehnu dalsi hraci to zase bude fullout a nie TG Edit...a chcem aby bol edge v clane....sam s nim hravam a vidim ze ma nieco v sebe ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Lidi a nemohlo by to být tak od 14:00 já to v 17:00 nestíhám.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Jenze ve 14:00 ty co chodi do skoly tak tam asi jeste jsou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Lidi a nemohlo by to být tak od 14:00 já to v 17:00 nestíhám.... :( Nestíhám ani náhodou a ve škole máme only 1.6 a NTB ee xDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Tak co v 15:00 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Tak co v 15:00 ?? Ani to budu rád když to stihnu ve 16:00 domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Ani to budu rád když to stihnu ve 16:00 domů ja bych to maximalne stihal nejdriv ve 16:00 ptze mam dneska odpoledko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 ja budem este spat...aj vcera som si daval budik aby som dosiel na tg...takze dnes v 17-18 alebo potom az v sobotu o 8mej rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 TAk dnes v 17 00 jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Lidi já to nestíhám.... ale v Sobotu muzu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Lidi já to nestíhám.... ale v Sobotu muzu.. jj tak dneska v v 17:00 A TOmmy fakt to nestihnes?? kdybys dneska mohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 On ma treningi........................ Mozna kvuli toho .-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Helůe já sem tři dny nebyl ui PC, protože máme počítač pod heslem, takže na ně+j mnemůžu kdy chci. Rodiče choděj domu nejdřív v Půl šestý, takže takovýhle tréningy hrát prostě nemůžu. Jestli vám tolik vadí že ne každej má svuj počítač,tak mi polibte a vyhoďte mě. Bohužel rodičře furt pruděj "di se učit" atd. takže nemlůžu na PC kdy chci. Takže se omlouvám i bna dnešní trénink. Možná zejtra bych moh, pač v pátek máma chodí domu dřív, ale o víkendu a celej příští tejden mám járňáky a nebudu home, tak s tim ani nepočítejte že bych tu byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 no práve mám tening muzu tak v 15:00 do 16:00 pak uz ale musim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Helůe já sem tři dny nebyl ui PC, protože máme počítač pod heslem, takže na ně+j mnemůžu kdy chci. Rodiče choděj domu nejdřív v Půl šestý, takže takovýhle tréningy hrát prostě nemůžu. Jestli vám tolik vadí že ne každej má svuj počítač,tak mi polibte a vyhoďte mě. Bohužel rodičře furt pruděj "di se učit" atd. takže nemlůžu na PC kdy chci. Takže se omlouvám i bna dnešní trénink. Možná zejtra bych moh, pač v pátek máma chodí domu dřív, ale o víkendu a celej příští tejden mám járňáky a nebudu home, tak s tim ani nepočítejte že bych tu byl. jo ja taky nemamm svuj Pc ale rodice mi ho nezaheslovali s mamm stejne porad rika uc ses ale ja na to seru a radsi parim xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Dawe,ale co s tím........... Nejspíše nemůže do hlavní sestavy?????? Protože by nemusel stíhat zápasi a to není dobré x( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Dawe,ale co s tím...........Nejspíše nemůže do hlavní sestavy?????? Protože by nemusel stíhat zápasi a to není dobré x( jj tak muze bejt kdyztak jako nahradnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 takze po tom tzv. treningu to vidim takhle jako hlavni sestava by byla tahle) D@w3-hráč Shifter960-hráč Epic-hráč Bazim-hráč Negto-hráč Dskiller-hráč Tommy-hráč sysasysa-náhradník rey-neim Udelal bych to takhle na ty zapasy a jeste se uvidi po kolika lidech by se ten zapas hrala nekdo rekne ze treba nemuze tak ho nahradi nekdo jinej treba taky hrac ale hlavni sestava bude tahle a bude se to stridat ok?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.