Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 563
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Helůe já sem tři dny nebyl ui PC, protože máme počítač pod heslem, takže na ně+j mnemůžu kdy chci. Rodiče choděj domu nejdřív v Půl šestý, takže takovýhle tréningy hrát prostě nemůžu. Jestli vám tolik vadí že ne každej má svuj počítač,tak mi polibte a vyhoďte mě. Bohužel rodičře furt pruděj "di se učit" atd. takže nemlůžu na PC kdy chci. Takže se omlouvám i bna dnešní trénink. Možná zejtra bych moh, pač v pátek máma chodí domu dřív, ale o víkendu a celej příští tejden mám járňáky a nebudu home, tak s tim ani nepočítejte že bych tu byl.

Odesláno
Helůe já sem tři dny nebyl ui PC, protože máme počítač pod heslem, takže na ně+j mnemůžu kdy chci. Rodiče choděj domu nejdřív v Půl šestý, takže takovýhle tréningy hrát prostě nemůžu. Jestli vám tolik vadí že ne každej má svuj počítač,tak mi polibte a vyhoďte mě. Bohužel rodičře furt pruděj "di se učit" atd. takže nemlůžu na PC kdy chci. Takže se omlouvám i bna dnešní trénink. Možná zejtra bych moh, pač v pátek máma chodí domu dřív, ale o víkendu a celej příští tejden mám járňáky a nebudu home, tak s tim ani nepočítejte že bych tu byl.

jo ja taky nemamm svuj Pc ale rodice mi ho nezaheslovali s mamm stejne porad rika uc ses ale ja na to seru a radsi parim xD

Odesláno

takze po tom tzv. treningu to vidim takhle jako hlavni sestava by byla tahle)

D@w3-hráč

Shifter960-hráč

Epic-hráč

Bazim-hráč

Negto-hráč

Dskiller-hráč

Tommy-hráč

sysasysa-náhradník

rey-neim

Udelal bych to takhle na ty zapasy a jeste se uvidi po kolika lidech by se ten zapas hrala nekdo rekne ze treba nemuze tak ho nahradi nekdo jinej treba taky hrac ale hlavni sestava bude tahle a bude se to stridat ok??

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu