T-o-mmy Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Lidi promintě mi že jsem nepřišel ale tedka mám výpadky z netem a dělá to problémy tak doufám že zítra příjdu doufám že to zase nevypadne ...... ale můžu zůstat teda v tom klanu ještě,? Často jsem hrál na tom serveru jenom mi vypadl častokrát vypadl net a doufám že zítra nevypadne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Lidi promintě mi že jsem nepřišel ale tedka mám výpadky z netem a dělá to problémy tak doufám že zítra příjdu doufám že to zase nevypadne ...... ale můžu zůstat teda v tom klanu ještě,? Často jsem hrál na tom serveru jenom mi vypadl častokrát vypadl net a doufám že zítra nevypadne.. Omluva se přijímá výmluva také xDDD ne, ale budem tě zejtra čekat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Lidi promintě mi že jsem nepřišel ale tedka mám výpadky z netem a dělá to problémy tak doufám že zítra příjdu doufám že to zase nevypadne ...... ale můžu zůstat teda v tom klanu ještě,? Často jsem hrál na tom serveru jenom mi vypadl častokrát vypadl net a doufám že zítra nevypadne.. jj tak tommy ze ses omluvil tak ty v lkasnu jeste budes ale zejtra se snaz prijit abys nam kdyztak pomohl vybrat ty nejaky novy cleny a ja jeste mylslel ze v tom nasem klanu je rey a toho sem taky jeste nevidela hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Né,že bych se ho snad chtěl nějak moc zastávat........... Ale dnes tu nebyl a ani ke mně nemohl příd a nemohl jsem ho udělat adminem... Jenom abych potvrdil alibi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 jj tak tommy ze ses omluvil tak ty v lkasnu jeste budes ale zejtra se snaz prijit abys nam kdyztak pomohl vybrat ty nejaky novy cleny a ja jeste mylslel ze v tom nasem klanu je rey a toho sem taky jeste nevidela hrat Možná to bude chtít opravdu více nových členů, ptže pochybuji, že vždy na CW nás nebude plnej počet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Né,že bych se ho snad chtěl nějak moc zastávat...........Ale dnes tu nebyl a ani ke mně nemohl příd a nemohl jsem ho udělat adminem... Jenom abych potvrdil alibi xD jj tak to teda beru ale at tam zejtzra je a ty negto tam taky bud jestli budes moct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Né,že bych se ho snad chtěl nějak moc zastávat...........Ale dnes tu nebyl a ani ke mně nemohl příd a nemohl jsem ho udělat adminem... Jenom abych potvrdil alibi xD Jo vždyt já si dělal srandu, ale ti ostatní mě štvou :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 A pak ještě aby nebylo plno ptže se tam nikdo nebude moct dostat když tak moje icq: na kontakt 359697244 Vždy tam bude plno já to heslovat nebudu!!!!!!!!!!!!!!! A jiná možnost není:? Kdyby jste to nali např. v 8 ráno tak tam nikdo není,ale to by se nikomu nechtělo stávat že?xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 jj tak to teda beru ale at tam zejtzra je a ty negto tam taky bud jestli budes moct Já jsem byl pokaždě všude............ Jako ty a shi....to jméno si nezapamatuji+ Epic:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Vždy tam bude plno já to heslovat nebudu!!!!!!!!!!!!!!!A jiná možnost není:? Kdyby jste to nali např. v 8 ráno tak tam nikdo není,ale to by se nikomu nechtělo stávat že?xD no ja bych klidne vstal ale jako ja tky bych mohl jenom v sobotu a v nedeli ale ve vsedni den musim do skoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Vždy tam bude plno já to heslovat nebudu!!!!!!!!!!!!!!!A jiná možnost není:? Kdyby jste to nali např. v 8 ráno tak tam nikdo není,ale to by se nikomu nechtělo stávat že?xD O sobotě uplně v klidu přijdu v 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Já taky,kvůli povedeného psa musím vstávat v 7.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Já taky,kvůli povedeného psa musím vstávat v 7.......... lol nechtel bych ale tak bych to teda nechal zejtra ve 17:00 a kdyztak bnegto nekoho vykickuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Já taky,kvůli povedeného psa musím vstávat v 7.......... To já jsem zvyklej ze školy automaicky prostě vstanu v 8 nebo dřív :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 shifter to já taky , v hlave uz mam ulozenej budicek :D ok skusim teda zitra prijit negto: k tobe taky prijdu v 10:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 lol nechtel bych ale tak bych to teda nechal zejtra ve 17:00 a kdyztak bnegto nekoho vykickuje A v sobotu v 8 kdo bude chtít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 shifter to já taky , v hlave uz mam ulozenej budicek :D ok skusim teda zitra prijit negto: k tobe taky prijdu v 10:00 lol ty k nemu prijdes zejtra v 10:00 vy nemusite do skoly??xD sory za ot xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Nj ale budicek ti ne na nic kdyz do 12 jsi na compu a pak se díváš na film............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 lol ty k nemu prijdes zejtra v 10:00 vy nemusite do skoly??xD Máme jarní prázdniny heč:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 njn... my mame prazdniny dave :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Nj ale budicek ti ne na nic kdyz do 12 jsi na compu a pak se díváš na film............ Tak se radši vyspěte ať v sobotu v 8 skilíte :D EDIT: se máte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 njn... my mame prazdniny dave :D:D lol to se mate kde vlatne bydlite v jakym meste mi je budem mit az v breznu edit// my mame zase zejtra ve skole filmový festival heč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 lol to se mate kde vlatne bydlite v jakym meste mi je budem mit az v breznuedit// my mame zase zejtra ve skole filmový festival heč kam jdeme na uplně super filmy že ano : Kristián, Kaspr Rozkopal bych ty co jdou třeba na Drž hubu, Mamma mia :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 xD rofl .. jinak jsme Ostravaci :D ostrava byti klidne mesto xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 U mně ve fanklubu je bleskova soutez..................... Pls pomocte...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.