Negto Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Trening-jediný rozdíl mezi timto treningem a ostatními byl ten,že tu byli lidi mapa,ale nic více............... Ani jsme se neumně rozdělit na dva týmy.......... A pro mně takové treningy nemají význam co minutu mněnit mapu kickovat,ftp atd...........To z druhého místa jsem hned poslední PS:OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 TG za nami...a uplne napicu...banda noobov...ktori len rushuju, vobec nehovoria kto kde je, ci niekoho videli a tak...ani potochu nikto nechodi...vsetko je to len 4 fun ako vidim...takto to daleko nedotiahneme...a kazdy to vie...takze asi vas opustim... akoze ked je niekto CL tak sa aj hovori kam sa ide alebo ked nema niekto peniaze tak aspon povie eco aby sme mali na dalsie kolko zbran +armor.... tak vam prajem vela zdaru... PS: mam par typkov co si radi zahraju D2...tak ked budete pripraveni dajte vediet dame CW cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 TG za nami...a uplne napicu...banda noobov...ktori len rushuju, vobec nehovoria kto kde je, ci niekoho videli a tak...ani potochu nikto nechodi...vsetko je to len 4 fun ako vidim...takto to daleko nedotiahneme...a kazdy to vie...takze asi vas opustim... akoze ked je niekto CL tak sa aj hovori kam sa ide alebo ked nema niekto peniaze tak aspon povie eco aby sme mali na dalsie kolko zbran +armor....tak vam prajem vela zdaru... PS: mam par typkov co si radi zahraju D2...tak ked budete pripraveni dajte vediet dame CW cus takze jak to vidim tak epic u nas skoncil tak mne to je jendo chybet na nebude a negto tu tvoji zptavu sem nepochopil a jeste ted mi psal ninja ze uz maj server na heslo a ze by teda dali to cw rikal tak zejtra v 18:00 jestli by to slo kdyztak se predem omluvte abych vedel koho nasadit atd... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Vlastně ta moje zpráva nemněla smysl................ Jenom jsem si chtěl poztěžovat:cry::cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Já bych šel................... Mám zítra celý den čas Edit//Souhlasím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Vlastně ta moje zpráva nemněla smysl................Jenom jsem si chtěl poztěžovat:cry::cry::cry::cry: a hci se te teda jeste zeptat jestli souhlasis s dobou toho zapasu a jestli teda nevis jestli epic teda konci bo co?, edit//tak at sem pisnou ostatni a uvidime jestli treba nemam zmenit cas atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 preberam funkcu CL diky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Zitra v 18:00 tak to muzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Vlastně ta moje zpráva nemněla smysl................Jenom jsem si chtěl poztěžovat:cry::cry::cry::cry: preberam funkcu CL diky :D heel tak jestli ches bejt cl tak bud mne je to jedno Epic tak ses CL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Že by převrat už druhý xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Že by převrat už druhý xD jo tak ale epic musis delat sestavy atd.. at to k necemu je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Tak půjdou na zápas lidé co psal Dawe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 tento krat vsetci budu pocuvat...a server bude nastaveny ako poviem ja !!!! akoze roundtime na 5 minut...freezytime ma byt sa mi zda 3 alebo 5 sekund... edit... z tohoto treningu som vobec nevidel kto ma aky skill...kto je lepsi na blizko alebo dialku... treba spravit skupiny kto bude chodit s kym...a hlavne KED SME CT NERUSHOVAT OMG!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Tak půjdou na zápas lidé co psal Dawe? ja sem nemylel ze pujdou vsichni jen ted at teda epic rekne kdo pujde a kdo muze nebo ne at napise ja teda muzu ale teda v 18:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 tento krat vsetci budu pocuvat...a server bude nastaveny ako poviem ja !!!!akoze roundtime na 5 minut...freezytime ma byt sa mi zda 3 alebo 5 sekund... ty freez time mylse jako kamp meter?? edit// vidim ze epic se do toho poradne obul xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 tento krat vsetci budu pocuvat...a server bude nastaveny ako poviem ja !!!!akoze roundtime na 5 minut...freezytime ma byt sa mi zda 3 alebo 5 sekund... To mám mněnit celé nastavení serveru??????????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Freeztime je cas na nakup zbrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 To mám mněnit celé nastavení serveru??????????????????????????????? Asi to bude nejlešpí dobrý CL je Epic a já to dnes kurvil nešlo mi to vubec ještě jsem zvyklej to hrát jak Quake :roll: tak mě nakamenujte xDD někdy mi to jde někdy ne :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Asi to bude nejlešpí dobrý CL je Epic a já to dnes kurvil nešlo mi to vubec ještě jsem zvyklej to hrát jak Quake :roll: tak mě nakamenujte xDD někdy mi to jde někdy ne :cry: jnj tak ale epic chtel bych te poprosit abys sem hodil sestavu abych vedel...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Asi to bude nejlešpí dobrý CL je Epic a já to dnes kurvil nešlo mi to vubec ještě jsem zvyklej to hrát jak Quake :roll: tak mě nakamenujte xDD někdy mi to jde někdy ne :cry: Dnes v tom nešlo o jednotlivce,ale oto,že jsme se ve hře nemohli dohodnout.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Dnes v tom nešlo o jednotlivce,ale oto,že jsme se ve hře nemohli dohodnout.......... tak ja sem s tim pocital ze to hned nebude nejlepsi aspon sme si to zkusily ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Dnes v tom nešlo o jednotlivce,ale oto,že jsme se ve hře nemohli dohodnout.......... To taky, ale prostě sem viděl nemohl jsem nikoho trefit :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Ja necekal,za budeme lepsi a sehrani,ale rozdelit se na dva tymy zvladli i ty lamy co hrali proti nam.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Dnes v tom nešlo o jednotlivce,ale oto,že jsme se ve hře nemohli dohodnout.......... Pri zadnych klanovych aktivitach to nesmi byt o jednotlivcich. Proto to je napr. CW - Clan War. Klan = skupinka lidi co hraje pro vsechny spoluhrace a ne par lidi co se hadaji mezi sebou kdo ma lepsi skore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Pri zadnych klanovych aktivitach to nesmi byt o jednotlivcich. Proto to je napr. CW - Clan War. Klan = skupinka lidi co hraje pro vsechny spoluhrace a ne par lidi co se hadaji mezi sebou kdo ma lepsi skore. Souhlasím s tebou.......... Řetězec je silný jak jeho nejslabší článek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.