Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CS:S console-forum.net klan (znovu obnoveno)

T-o-mmy

Recommended Posts

• Odpovědi 563
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

blaze...ale ajprv musime vidiet aky mas skill...ja som tiez hraval 1.6ku a bol som lamak zo source pridi zajtra o 17:00 na server

zajtra ti co idu na CW budu 17:00 na serveri na rozohravku jasne???

D@WE a Teba poverujem aCL;)

ja sem se chtel predem omluvit ze tam nebudu hned v 17:00 na ty rozehravce ale az tak v 17:30 ptze mam trening a bus mi jede az v 17:00 tak po tom budu tak v 17:30 doma a pujdu hrat sory ale snad pul hodky snad tak nevadi ja se rozehravam rychle

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele já možná na tu rozehrávku přijdu, ale záleží na tom, jestli nebudu potřebovat se vyspat, protože ve dvě ráno jedu do Itálie a jestli mě k PC pustí Blaze, protože máme jedno PC dohromady. Ale jinak bych přišel a do příští neděle se mnou nepočítejte pač nebudu nejspíš ani mít přístup na net.

Odkaz ke komentáři

Hele já možná na tu rozehrávku přijdu, ale záleží na tom, jestli nebudu potřebovat se vyspat, protože ve dvě ráno jedu do Itálie a jestli mě k PC pustí Blaze, protože máme jedno PC dohromady. Ale jinak bych přišel a do příští neděle se mnou nepočítejte pač nebudu nejspíš ani mít přístup na net.

By mě zajímalo jak bys to že jsi na poči vysvětlil rodičům, když máš zákaz xD

Odkaz ke komentáři

Negto : hraje dobře ... já bych ho do klanu vzal........prostě to by¨la doba když jsme si jen tak ze srandy zahrály..... :D samé funnmaps atd..... už mě napadá jestli ten klan nerozchodíme tak jak býval dříve ..

ja bych na to sral rozjizdet to znova kdyz se to ted docela pekne rozjelo uz to nechte jak to je a at alias/blaze se zepta na tom treningu epicu jeatli muze bejt v klanu ale ja bych rekl ze uz nas je pomerne dost ale rikam je mi to jedno o jednoho clena vic nebo min je to jedno xD

Odkaz ke komentáři

ja bych na to sral rozjizdet to znova kdyz se to ted docela pekne rozjelo uz to nechte jak to je a at alias/blaze se zepta na tom treningu epicu jeatli muze bejt v klanu ale ja bych rekl ze uz nas je pomerne dost ale rikam je mi to jedno o jednoho clena vic nebo min je to jedno xD

Asi tak ale možná mě vystřídá vubedc nevim jestli budu pokračovat

Odkaz ke komentáři

Já proti němu nic nemám,ale souhlasím s dawem,že je nás dost.............

Jak je to s tím CW kdy bude znám server a je jasná soupiska?

tak soupisku z epic udelal podivej se asi o 2 starnky zpatky a mezi zbyvajicima se jeste rozhodne pri tom treningu

edit//tu ip sem snad ninja doda

Odkaz ke komentáři

Josi moc se omlouvám nevim co se stalo ale najednou mi vše blbne propstě vir jak kráva jsem rád že sjem se sem dostal dokud to nevyřeším nikam hrát nejdu tak mě když tak omluvte

Za 15 min asi nejspíš vyřešeno NOD32 -> počet infiltrací 4

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu