Senpu Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Nooo... tu se to teda rozepsalo jak vidim.... Preju stesti kdyby sem mohl tak se pridam ale proste to nejde takze GL :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 blaze...ale ajprv musime vidiet aky mas skill...ja som tiez hraval 1.6ku a bol som lamak zo source pridi zajtra o 17:00 na serverzajtra ti co idu na CW budu 17:00 na serveri na rozohravku jasne??? D@WE a Teba poverujem aCL;) ja sem se chtel predem omluvit ze tam nebudu hned v 17:00 na ty rozehravce ale az tak v 17:30 ptze mam trening a bus mi jede az v 17:00 tak po tom budu tak v 17:30 doma a pujdu hrat sory ale snad pul hodky snad tak nevadi ja se rozehravam rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Asi jsem na tebe bezdůvodně zautočil NJN stava se. Snad prijdu a kdyz to nestihnu, tak si aspon najdu klan abych mohl hrat nekdy proti wam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 dobre no...tak teda zajtra mozte sa rozohravat uz pred tym to vam nezakazujem...ale do tej 18:00 ci o kolkej je to cw tak sa aspon ozvite... thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 seva lidi ok na ten ranni trening na 100% prijdu ale Epic ja som tady psal duvod proc jssem nemohl na ten TG .... takze se vam omlouvam ale celkem hodne tam taky hraju a venuju se serveru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 JJ alias/blaze za sennpikovy doby jsme tam spolu hrali si te pamatuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 JJ alias/blaze za sennpikovy doby jsme tam spolu hrali si te pamatuju :D NJ to byli časy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Cest, takze na cw se mnou pocitejte ale na ten trening se mnou piocitejte az tak a pul hodiny dil pak hned jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 JJ alias/blaze za sennpikovy doby jsme tam spolu hrali si te pamatuju :D A jak hraje???????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Hele já možná na tu rozehrávku přijdu, ale záleží na tom, jestli nebudu potřebovat se vyspat, protože ve dvě ráno jedu do Itálie a jestli mě k PC pustí Blaze, protože máme jedno PC dohromady. Ale jinak bych přišel a do příští neděle se mnou nepočítejte pač nebudu nejspíš ani mít přístup na net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Hele já možná na tu rozehrávku přijdu, ale záleží na tom, jestli nebudu potřebovat se vyspat, protože ve dvě ráno jedu do Itálie a jestli mě k PC pustí Blaze, protože máme jedno PC dohromady. Ale jinak bych přišel a do příští neděle se mnou nepočítejte pač nebudu nejspíš ani mít přístup na net. By mě zajímalo jak bys to že jsi na poči vysvětlil rodičům, když máš zákaz xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Negto : hraje dobře ... já bych ho do klanu vzal........prostě to by¨la doba když jsme si jen tak ze srandy zahrály..... :D samé funnmaps atd..... už mě napadá jestli ten klan nerozchodíme tak jak býval dříve .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Negto : hraje dobře ... já bych ho do klanu vzal........prostě to by¨la doba když jsme si jen tak ze srandy zahrály..... :D samé funnmaps atd..... už mě napadá jestli ten klan nerozchodíme tak jak býval dříve .. ja bych na to sral rozjizdet to znova kdyz se to ted docela pekne rozjelo uz to nechte jak to je a at alias/blaze se zepta na tom treningu epicu jeatli muze bejt v klanu ale ja bych rekl ze uz nas je pomerne dost ale rikam je mi to jedno o jednoho clena vic nebo min je to jedno xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 ja bych na to sral rozjizdet to znova kdyz se to ted docela pekne rozjelo uz to nechte jak to je a at alias/blaze se zepta na tom treningu epicu jeatli muze bejt v klanu ale ja bych rekl ze uz nas je pomerne dost ale rikam je mi to jedno o jednoho clena vic nebo min je to jedno xD Asi tak ale možná mě vystřídá vubedc nevim jestli budu pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Já proti němu nic nemám,ale souhlasím s dawem,že je nás dost............. Jak je to s tím CW kdy bude znám server a je jasná soupiska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Já proti němu nic nemám,ale souhlasím s dawem,že je nás dost.............Jak je to s tím CW kdy bude znám server a je jasná soupiska? tak soupisku z epic udelal podivej se asi o 2 starnky zpatky a mezi zbyvajicima se jeste rozhodne pri tom treningu edit//tu ip sem snad ninja doda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 OK hele tak ja padim na server jen si rychle zkopcim tekkena do psp a ukazu wam muj skill :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Josi moc se omlouvám nevim co se stalo ale najednou mi vše blbne propstě vir jak kráva jsem rád že sjem se sem dostal dokud to nevyřeším nikam hrát nejdu tak mě když tak omluvte Za 15 min asi nejspíš vyřešeno NOD32 -> počet infiltrací 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Tak wám přeji, ať se daří v CW a wemete mě Epicu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Tak wám přeji, ať se daří v CW a wemete mě Epicu? hej jak sem to donlouval s tim ninjou tak me uz pak zadnou ip nenapsal jak rikal takze neim zkusime jeste pckat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Tak wám přeji, ať se daří v CW a wemete mě Epicu? nj skusit to mozme...ale edge je na hlavnej supiske...sami ste videli ze dobre hra...a takych hracov ja potrebujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 jj tak pak az mui ninja odepise tak rekni thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 5on5 epic ,edge ,bazim, dave, neger 81.169.178.74:27015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 5on5epic ,edge ,bazim, dave, neger 81.169.178.74:27015 jo na to cw bych sel kdybych mel steam ale ten srevr byl non-steam takze sorka zkus priste epic sehnat nejakej non-steam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 CW jsme krásně projeli........................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.