Bazim Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Na nemecky servery uz ani nekouknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 zhanal som cim skorej ako sa dalo a nabuduce si vsetci nainstalujte ventrilo...a ked napisem eco tak nekupujte nic...a to si dobre zapamatujte...lebo jeden moze mat abran a ostatni pistole a tym padom je team na kokot edit...dalo by sa to vyhrat keby sme behali potichu a aspon trochu sa sustredili...ja som mal len nervy omfg edit2... a ak chcete hrat na vyssiom stupni csko tak si kupte origo steam aj css Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 zhanal som cim skorej ako sa daloa nabuduce si vsetci nainstalujte ventrilo...a ked napisem eco tak nekupujte nic...a to si dobre zapamatujte...lebo jeden moze mat abran a ostatni pistole a tym padom je team na kokot edit...dalo by sa to vyhrat keby sme behali potichu a aspon trochu sa sustredili...ja som mal len nervy omfg hm tak koukám že to bylo hezký :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 No co, pár svetlých okamžiků tam bylo, musíme se líp sehrát.. no, být tam voicechat, možná by jsme si vedli líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 zhanal som cim skorej ako sa daloa nabuduce si vsetci nainstalujte ventrilo...a ked napisem eco tak nekupujte nic...a to si dobre zapamatujte...lebo jeden moze mat abran a ostatni pistole a tym padom je team na kokot edit...dalo by sa to vyhrat keby sme behali potichu a aspon trochu sa sustredili...ja som mal len nervy omfg edit2... a ak chcete hrat na vyssiom stupni csko tak si kupte origo steam aj css hele a nedali bystecw kdybch nejaky sehnal ale jeste dneska kdybych se hodne snazil aler normal zadny nemci only CZECH xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 JJ to bylo hezký..............:roll::roll::roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 idem do prace...takze asi nie... ps neger ...sorry ale dnes si to riadne jebal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Ja bych dal taky neco pohledam........................ PS:jj vím,ale tobě to nějak taky nešlo,vlstně skoro nikomu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 No tak jasny mohlo to byt lepsi, ale jako kdyz reknete ... dneska uz zadny cw nebude ... a za 20 minut ... rychle je cw ... tak jako na to muzu rict jenom: "LOL". Takze uplne nepripravenej a ani voice tam neslo to me dozralo uplne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 nj...ked kazdy do mna hucal nech nieco najdem...tak som hladal...a ked som nasiel oni napisali ze hned,...tak co som mal robit....mne to neslo lebo som mal nervy...napisem eco a niekto si tak kupi brokovnicu a ide prec ...nechapem..xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Taky hledám ale většina nemá server možná by stálo za to to dát pryč z toho zapařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 NJ,my jsme se s epicem o tom bavili že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 jj...ze by som daval negrovi polovicu na server a mali by sme public+fun+aim mapy...a zaroven aj tg/cw server :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Jo a jeste jak se dohodneme na voice? Co budeme pouzivat teamspeak, ventrilo nebo mumble? Ja osobne bych byl pro TS sice tam ten hlas neni nejlepsi, ale je to jedno z nejjednodussich. Protoze prece jenom kdyz jste mrtvy tak voice ve hre neni vono, protoze zivi to neslysej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 ventrilo by bolo ok....len skoda ze sa mi tam neda nabindovat zapnutie micu ma mouse 5 tlacitko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 jj...ze by som daval negrovi polovicu na server a mali by sme public+fun+aim mapy...a zaroven aj tg/cw server :) To by bylo hodně moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 ventrilo by bolo ok....len skoda ze sa mi tam neda nabindovat zapnutie micu ma mouse 5 tlacitko hele ja bych klidne pouzival nejakej program je mi to jedno ale klidne at epic prispeje aby to jako byl lanovej server a chtel sem se zeptat kolik takovej server stoji?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 alebo sa mozme na to skladat vsetci...admini po 50 na nesiac...a my to s negtom budeme spravovat...oridavat may a platit ostatok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 hele ja bych klidne pouzival nejakej program je mi to jedno ale klidne at epic prispeje aby to jako byl lanovej server a chtel sem se zeptat kolik takovej server stoji?? 350 na mesiac aj so 20% zlavou od zaparit.cz lebo sme v kliente...ale ked nebudeme v kliente tak si mozme robit so serverom co chceme...ale stratime zlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 alebo sa mozme na to skladat vsetci...admini po 50 na nesiac...a my to s negtom budeme spravovat...oridavat may a platit ostatok :) Hm na to to moc nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 alebo sa mozme na to skladat vsetci...admini po 50 na nesiac...a my to s negtom budeme spravovat...oridavat may a platit ostatok :) ja bych asi nemohl prispivat ptze ted moc penez nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 NN 350 bez slevy................................................. 350 zklad 10%- za obednani nad 3 mesice 20%-Obednani nad 6 mesicu 10%-klient Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Hele jestli hledáte pořád soupeře, tak bych možná sehnal. Epic: Hele prej si mě sháněl na to CW? A hele já to celkem lamil, pač sem teď hrál 3tejdny ne-li víc 1.6 a je to celkem nezvyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Hele jestli hledáte pořád soupeře, tak bych možná sehnal.Epic: Hele prej si mě sháněl na to CW? A hele já to celkem lamil, pač sem teď hrál 3tejdny ne-li víc 1.6 a je to celkem nezvyk. jj kdybys nekoho teda mnel tak to sem dej chtelo abysme to trochu rozjeli s temi cw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Hele jestli hledáte pořád soupeře, tak bych možná sehnal.Epic: Hele prej si mě sháněl na to CW? A hele já to celkem lamil, pač sem teď hrál 3tejdny ne-li víc 1.6 a je to celkem nezvyk. Zkus někoho sehnat potřebujeme zkušenosti............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.