Shifter960 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Já taky možná seženu ale určitě až zejtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Já taky možná seženu ale určitě až zejtra jj tak zejtra bych taky sehnal takm sem kdyztak hodte nejakej kontakt na toho cl at se muzem dohodnout ja bych sem pak dal nejakej rozpis kterej bych udelal s epicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 rano o 8mej na serveri...budte tam ak mozete ...vysvetlim vam nejake veci ohladom hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 rano o 8mej na serveri...budte tam ak mozete ...vysvetlim vam nejake veci ohladom hry... hej epic nechces to trosku posunou pozdejc ja bych mohl az tak v 9:00 edit//stejne jeste vsichni budou spat trosku pozdejc to dej treba az v 9:00 nebo 9:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Hele na 80% tam zejtra rano nebudu protoze v 8 budu urcite jeste spat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Hele na 80% tam zejtra rano nebudu protoze v 8 budu urcite jeste spat. a v 9:00 by jsi tam uz byl?, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Já tam budu................................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Já tam budu................................. tak tam ale budete jenom vy dva ptze ja nebudu moct a bazim teda taky jeste bude spat tak bych to tedy dal pozdejc ok?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 mne je jedno kedy...ja tam budem...ked sa zobudite pridite...ale aspon neger tam bude,...ten ma coo dohanat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Vstavam tak v 9:00 - 9:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 mne je jedno kedy...ja tam budem...ked sa zobudite pridite...ale aspon neger tam bude,...ten ma coo dohanat xD ok az se probudim hend tam jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 mne je jedno kedy...ja tam budem...ked sa zobudite pridite...ale aspon neger tam bude,...ten ma coo dohanat xD Já jsem tam každý den........................ PS:Furt pls nenarážej na to CW............... 3x jsem tam hodil chybu no PS:Ale jednou jsem získal víteztví/ze 4 nebo zkolika xD PS2:ALe přiznej že se ti taky nedařilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Já jsem tam každý den........................PS:Furt pls nenarážej na to CW............... 3x jsem tam hodil chybu no nenarazam...ale vidim sam a mozno aj ostatni ze musis zapracovat...aim a tak...mohol by si ttam prosim hodit uz tu oranzovu mapu co som poslal? thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Ja pracuji kazdy den,ja vim,ze jsem furt lama.................. Ale nekdy se proste dari a nekdy ne........ PS:ta oranzova mapa tam je,ale nejede blockne server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 JJ pokusím se. BTW: Plánujete hrát někdy ligu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 no o to sa pokusam sa dostat do nejakej ligy...ale na to treba hracov co maju steam...a nie non steam lamy :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Tak udělej nějaký zesnam kdo ma steam..........(z našich hráčů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Tak udělej nějaký zesnam kdo ma steam..........(z našich hráčů) STEAM USERS EpiC Neger Bazim LAMPS-na toho som zabudol lol ??D@we??-nvm..ma steam ale asi len tak :D to je asi vsetko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 A tu není na foru někdo kdo má steam? Lamps nebo tak........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 A tu není na foru někdo kdo má steam?Lamps nebo tak........ som sa opravil sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Lidi tedka jsem tady dlouho nebyl jel jsem do Prahy za tetou... tak se omlouvám a ptám sej estli jsem ještě v klanu?::. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 som sa opravil sry hele ja steam mam ale nemam v nem zrovna source ale mam treba tf2 xD edit//a rekl bycht ommy ze v lkanu porad jsi ale asi ne v hlavni sestave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 JJ tommy je v klane........ Pokud Epic neco nezmnenil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 nn...tommy ma skill zostava...a mozno aj do hlavnej zostavy...lebo ked budeme mat napr steam server tak pojdes namiesto dawe-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 nn...tommy ma skill zostava...a mozno aj do hlavnej zostavy...lebo ked budeme mat napr steam server tak pojdes namiesto dawe-a jj to by slo ale kdyz bude non.steam servr tak bych si nejradsi dal ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.