EpiC1468621732 Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 to by bolo good... a ak kazdy cita....zajtra rano o 9tej TG na serveri :D alebo dojdite cim skorej...ja budem po nocnej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 to by bolo good... a ak kazdy cita....zajtra rano o 9tej TG na serveri :D alebo dojdite cim skorej...ja budem po nocnej . Asi tam budu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 alebo sa stretneme na nejakom prazdnom serveri a mozme dat take TG...mam novy headset tak hadam ma uz budete pocut lepsie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 alebo sa stretneme na nejakom prazdnom serveri a mozme dat take TG...mam novy headset tak hadam ma uz budete pocut lepsie :D Jo jo tak to je super bo jsem ti nikdy nerozuměl maximalně Pyčo atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 SOry ze sem tam nebyl neprečetl jsme si to ze to ma bejt tak sory nekdy jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Taky se omlouvám nepřečetl jsem si to a byl jsem celou sobotu pryč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Taky se omlouvám jsem asi spal bo já ani nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Tak možná by to chtělo trochu oživit. Co takhle dneska či zítra od 20:00 do 22:00 trošku se rozehrát, sehrát.. a o víkendu bychom domluvili nějakej match? Samozřejmě, můžeme hrát klidně každý den od těch 20:00.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Zdravim je mozne se jeste pridat ?dystak napiste nazev servru a ip- dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Tak možná by to chtělo trochu oživit. Co takhle dneska či zítra od 20:00 do 22:00 trošku se rozehrát, sehrát.. a o víkendu bychom domluvili nějakej match?Samozřejmě, můžeme hrát klidně každý den od těch 20:00.. Pondeli 20:00 to by slo... na serveru CF pokud by bylo plno hodil bych sem server kde nechodi moc lidi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Caw,uz jsem tu. Doufam,ze jsem nic nezmeskal,kdyztak mi napiste zmneny. PS:Doufam ze Marek2080 odejde....................................BRZO!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Tak te vitam. Ale par zmen tu je : EpiC uz se tady dlouho neukazuje tak nvm jak to bude dal... treningy tady taky dlouho nebyly,ale rikal jsem si ze pockame na tebe... tak kdyz uz tu je negto naplanujem nekdy trening.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Epic tu zase bude chodit neboj:cheesygrin: A ty treningy az budeme zase vsichni aktivni jinak to nema cenu ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 jj snad teda Epic zase bude sem chodit nejakej trening bych dal ale napiste at vim kdy at se muzu zucastnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Klidně přijdu, ale dlouho jsem nehrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Ahoj tak sem se prej hodne dlouho ozval.:-D.ale to chci mam rict ze admin byl na horach tak proto nemohlo byt to tg.Jeste se ho zeptam,ale kdyby nahodou tak ja si v nejblizsi dobe budu objednavat svuj server.Snad pristi tejden by mohl byt.tak vam chci rict ze kdyz to nevyjde tak vam sem hodim ip na muj a tg bude klidne kazdej den,zatim cau.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 no zdar...som tu :) akoze stratil som vela skillu hranim l4d :D ale to sa hadam dozenie... a sry ze nehravam tak casto...hravam vacsinou rano (po nocnej) a cely zostatok dna spim az dokedy nejdem do prace...tie vikendy by mohli byt...a hadam si aj cas najdem na nejaky podvecer (ak ma priatelka pusti za pc) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Udelal jsem web klanu: cfklan.tym.sk Jeste neni cely hotovy,ale potreboval bych od vas tyto udaje: ICQ: Email: Nej mapa: Nej zbraň Díky............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 takze ja to sem dam Icq:477-548-406 Email:grosda@seznam.cz Nej mapa: cs_office, de_aztec Nej zbran:M4, USP, AWP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 icq: 263-995-681 Email: epicqo@gmail.com mapy: de_dust2, aim_ag_texture2 zbran: ak47,m4,mp5,usp,awp, knife :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Jdu do clanu... hraju na zapařit každý den Jméno: W€®†Y ICQ: 200032028 Email: wertycally@seznam.cz Nej mapa: cs_office, de_dust2 Nej zbraň: desert/M4/Ak47/P90/[AWP (nekupuju xD) ] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Je pěkné,že sis řekla,že deš do klanu,ale důležité je jestli tě epic příjme,a na to se ho musíš zeptat............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 ICQ: 473640398 Email: duzda5@seznam.cz Nej mapa: rix cz pool Nej zbraň AK 47 and desert eagle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Sadete uprav přední stránku,už není aktuální ............... Např. poslední odstavec............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Nick - |cF|EDG3| ICQ: 194238028 Email: lukas.kunce@seznam.cz Nej mapa: de_nuke, de_dust2, de_port Nej zbraň: M4A1, Schmidt Scout, MP5, Dual Elites Jinak návrh: DEJTE PRYČ ZE SERVERU: Všechny mapy typu pirátů, sliderace a podobné kraviny a udělejte z toho clan server.. takhle se tam schází party tupců a neustále se hrají samé hovadiny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.