Negto Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Návrh vemu v potas,ale nakonec rozhodnu já s epicem........... (moc s tím nesouhlasím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Tak si představ: Přijdeš kolem 2. odpoledne chcíplej ze školy a chceš si zastřílet na serveru tvýho klanu. Jenže - to nejde.. když se po konci mapy SlideRaceCity těšíš na nějakou aim mapu.. Tak to většinou skončí pirátama nebo jinou kravinou, většinou ještě horší. Epic myslím bude pro.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Jestli jo,tak by to šlo................... Ale určitě ne hned........ Např, při vymazání serveru z klientu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Ahoj chtel jsem se jeste jednou zeptat jestli je možne pridat se k vam do klanu cs i kdyby ne mohly byste mi napsat ip a nazev servru?dik:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Zde máš celé téma k serveru http://console-forum.net/showthread.php?t=47253 ,jestli chceš do klanu,je nejlepší napsat epicovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 ja som za vymazanie tych map to je jasne...tiez neznesiem tie mapy ako su pirati atd atd...rad by som dal len aim mapy a oficialne nejake :) a kto chce do klanu musim vidiet ako hraju...naj by to bolo v sobotu rano od takej 8mej tam budem... a hlavne musite mat steam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 steam mam honza550 ulozte si me nekdo mezi pratele pls nejak mi to nechce najit ten server pripojil bych se pres vas dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 ja som za vymazanie tych map to je jasne...tiez neznesiem tie mapy ako su pirati atd atd...rad by som dal len aim mapy a oficialne nejake :)a kto chce do klanu musim vidiet ako hraju...naj by to bolo v sobotu rano od takej 8mej tam budem... a hlavne musite mat steam ;) Ale pyratewars bych nechal,nebot na ne chodi fakt doost lidi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Ale pyratewars bych nechal,nebot na ne chodi fakt doost lidi.. to ti moze byt uplne jedno...ked chces zacat hrat ligu isto ti piratewars nepomoze...a nepotrebujeme na serveri deti ale normanych hracov...proti ktorym si aspon zahras...a mozno sa aj nieco naucis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 A funny to může být např. někdy s gravitací........... Ale já se s epicem domluvím jak to bude a potom vám to oznámíme..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Haloooooo,žije tento klan vůbec,silně začínám pochybovat.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 No žije no.. tak aby se to trochu oživilo.. V sobotu večer kolem 20:00 dáme TG? snažte se přijít všichni .. server tady hodím ten co tu dám,tak na něho nechodí skoro nikdo takže bude soukromí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Já nemám čas v tu dobu...................... Ale přikláním se k tomu,aby čas určoval Epic,protože je jenom CL a je z nás nejdůležitější:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Jasně klidně, ale asi tady nechodí každý den.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Podle mně,ne......... Teď to není nic proti tobě,ale on vlastně určuje jak se co bude dělat a bez něho by to nemnělo smysl........................... Ja byt jim,tak dam nejake ACL:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 ja nemam cas 24 hodin denne...ja uz mam 24 rokov a chodim aj do prace...takze musite akceptovat.... a zajtra vecer mi to nevyhovuje...predsa je len vikend a aj chlastat sa musi ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 xD ja to akceptuji......................... Ja te vecinou potkavam rano po nocni ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 ACL je D@w3 ne ??? jinak jsem celej tejden pryč tak že já se škrtám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Je já newím........... Podle mně je to tu moc chaotické...... Mnělo by se to přesně určit a dát to hned na začátek do prvního tématu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Asi jsem si spletl adresu našeho webu tak radši ji zde dám znova: cfklan.tym.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Asi jsem si spletl adresu našeho webu tak radši ji zde dám znova:cfklan.tym.cz stranka je super ale jako proc to neudelate jednoduse a misto stranek nepouzivate Console forum?:... kdyz ste prece CF klan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 stranka je super ale jako proc to neudelate jednoduse a misto stranek nepouzivate Console forum?:... kdyz ste prece CF klan Njn,ale když s někým hraješ a chceš si dát CW,tak věčinou chcou stráky a icq............A podle mně by mněl mít každý klan webovku,protože vlastně prezentuje suverenitu klanu.A pochybuji,kdyby si někdo chtěl domluvit CW,tak,že se kvůli tomu tady zaregistruje:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Stranka fakt pekne, hned ji davam do prvni stranky topicu.. jinak EpiC taky te chapu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Stranka fakt pekne, hned ji davam do prvni stranky topicu.. jinak EpiC taky te chapu.. Díky za upravení první stránky8) Nějak takto jsem si to představoval........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 tento week mam odpoledni...tazke vecer tu nebudem cely tyzden...ak sa vam bude aspon niekomu dat tak pridite rano...je jedno kedy...napiste sem... a uz by sme to aj mohli nejko rozbehnut...co je vlastne s ds killerom? pochybujem ze ho to tu este laka...dlho som ho nevidel a ani nepocul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.