T-o-mmy Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Nikdo tě nenutí aby jsi v klanu byl..... jestli ti něco nevyyhovuje můžes odejít(nevyhazuju tě) DAVE souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Já to řeknu jiknak,mně je upřímně jedno taktéž kdo bude CL,ale jestli bude Sadet tak si nepřeji aby tento klan mněl něco společného s naším serverem a se mnou(nepatří to k hračím) Vytvořím webovku ke serveru a založím klan se vším co k němu patří............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Já to řeknu jiknak,mně je upřímně jedno taktéž kdo bude CL,ale jestli bude Sadet tak si nepřeji aby tento klan mněl něco společného s naším serverem a se mnou(nepatří to k hračím)Vytvořím webovku ke serveru a založím klan se vším co k němu patří............. Já bych to nechal tu je to C-F clan proč by to nemohlo být tady a ať je CL někdo kdo je schopný a dokáže sehnat vše kolem toho SRY: D@w3 ale zrovna ty to nejsi :blink: BTW: Já jsem v klanu určitě taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Já bych to nechal tu je to C-F clan proč by to nemohlo být tady a ať je CL někdo kdo je schopný a dokáže sehnat vše kolem toho SRY: D@w3 ale zrovna ty to nejsi :blink: BTW: Já jsem v klanu určitě taky Může to být zde,ale sadet nemá schopnosti cokoliv zorganizovat jeho tzv.časopis A nemá na to aby utáhl server,tak nechápu,proč si hraje na důležitého:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Může to být zde,ale sadet nemá schopnosti cokoliv zorganizovat jeho tzv.časopisA nemá na to aby utáhl server,tak nechápu,proč si hraje na důležitého:-) Veřím ti i když ho neznám ale D@wa znám moc dobře asi by nebyl problém , ale neviděl bych to nějak extra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Ahoj hele tak jsem dnes mluvim se svym adminem a rikal ze by to nebyl problem...tak jeste zitra napisu kdy by to mohlo bejt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Negto nevím co ti pořád vadí :) a já bych neutáhl server ale clan :) pleteš si to negto .. Uvidíme jak dopadne anketa ale pořád mám funkci CL takže ¨Negto sry ale ACL už nejsi a CL se uvidí podle ankety: pak to záleží na něm koho udělá ACL atd... A ještě něco co myslíte bylo by dobré mt společné spray logo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 je ja ta sem taky:Dme nedavejte:Dja jenom hraju:Dzadny oficirsky veci kolem toho neee:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Mno nebyl sem tu od jedný odpoledne a už mám bejt CL? No tak dobře mno. Akorát sem poslední dobou nehrál source, ale 1.6, pač mi Source neběhaj zrovna plynule. Ale tak hlas sem si ze srandy dal :) Jestli to vyhraju tak to ale přenechám druhýmu v pořadí což zatím vypadá že bude Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Ahoj hele tak jsem dnes mluvim se svym adminem a rikal ze by to nebyl problem...tak jeste zitra napisu kdy by to mohlo bejt.. ninjo pak to kdyztak napis sem ja bych to docela rad dal byla by prdel a v kolika by jste hrali?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 ninjo pak to kdyztak napis sem ja bych to docela rad dal byla by prdel a v kolika by jste hrali?? xDDDD Jak si tam pamatuju no radši nic, ale už vidím tebe jak budeš víst KLAN xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 ja zadnej klan vist nemusim nepotrebuju to ale hlavne kdyz si za ten klan zahraju at je cl tommy (sadet) nebo treba sysasysa jestli chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 ja zadnej klan vist nemusim nepotrebuju to ale hlavne kdyz si za ten klan zahraju at je cl tommy (sadet) nebo treba sysasysa jestli chce Vždyť jo to máš jedno halvně že si zahrajem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Řeknu to takhle negto mě nemá moc rád tak říkal že když budu CL tak celej klan nebude hrát CW ale kdyby byl někdo jinehj CL tak klidně ale říkal,hlavně at to nejsem já. Tak proto. SHifter mas pravdu hlavne at si zharajem takze je celkem jedno kdo to bude cest. Tak uvidime dle ankety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Tak jestli tě chcou tak OK,ale jeden problém bude,jakýkoliv!!!!!!!! Tak tento clan nebude mít nic společného se servem dokuď budeš mít nějakou funkci a o adminství na serveru taktéž příjdeš.............................................. //PS:myslím si,že jsi dobrý hráč,ale těžko něco zaorganizuješ........ A o tom serveru,webovku a server by mněl mít každý pořádný klan......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 hELE JA NECHAPU PROC SE TADY HADATE O TAKOVY PICOVINE jako je cl neni to uplne jedno kdo bude cl jestli me teda zvolite cl tak stejne by mohli bejt 2 cl at kdyz jeden tady nebude tak at ho nekdo zastoupi neim co tady resite negto vzdyt to je takova volovina cl at sou vsichni normalni ale jenom ten nekdo bude delat sestavu na ktery se dohodnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Já se upřímně přiznám,mně ani nějak nevadí jak šéfuje atd....... Ale máme spolu jiný problém...... Tak na konec jsem přiznal,že ten problém z tadyma vynechám a ať je CL a nemusíme to dále řešit ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 a negto neim rpoc by jsi kdyztak nemohl pujcit ten tvuj server na ty cw/tg rekl bych ze bys hral taky a byla by to dobra sranda edit//tak to je docela v poho jestli nam ten server teda pujcis?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Mám návrch,půjčil bych ho,ale musel bych se dohodnout s adminem zaparit a muselo by to být,když není špička hraní jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 jj klidne a kdy by to tak bylo nevis?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Tak špička není do 15 a končí v 8..... A domluvím se s ním až budu mít server pod kontrolou a nebudu závislí na sennpíkovi což bude zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 A myslím,že teď všichni se mnou souhlasíte aby byl Sadet CL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 jj at klidně je mě to vubec newadi pravě naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Ty v tom klanu nejsi tak tobě by to mohlo být jedno ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 proto píšu že mě to newadí bonton pi*o bonton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.