azumaninja Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 hrame tam pretoze su tam skoro vzdy nejaky ludia..a predsa d2 je najhranejsia :Dbtw: som prvy v ranku na cf serveri... a tak vyhlasujem sutaz kto ma do buduceho piatku porazi o 500 credits sutaz sa konci v piatok rano o 8:00 samozrejme budem aj ja hrat...sa len tak lahko nevzdam :D ps1 EdgE mas sancu :) ps2 Ninja mozes sa aj ty zapojit...aj ked nie si v cF ps3 Nebude to lahke :D rad bych ale smyma pingama...no nevim me to bude furt kickovat..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Jo ale, kdyz vymazete ty mapy tak z toho bude rovnou dalsi small maps a ne funnymaps ale taky jsem pro smazani techhle map.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Ja bych tam ty mapy nechal,ale jen vymyzal z votelistu.............. A jinak mi blbne ftf,tak to snad pak tam dám......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 no ja sice do zadnyho klanu nechci ale jestli me nekdo potkate tak se hlaste :) hraju na invaders.cz D2 hcrival.cz D2 a az budu mit steam tak zaparim i jinde. PS twse mam rad ale ted mam permanent ban a abych dostal unban tak musim dat jejich banner na web s navstevnosti min 200 lidi na den. to nesplnim. jestli by mi nekdo byl ochotny pomoct tak bych byl rad. dam i credits. PS2 muj nick je Comeback! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 A nechceš taky někdy chodit na funny maps k nám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 hele tebe jsem vcera videl na hc rival serveru ja tam nehral ale v detailech jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Lidi, co tak udělat něco jako ''|cF| FragMovie'' ? Já bych nějaké přidal a sestříhal bych to, dal nějakou muziku.. už s tim mam nějaké zkušenosti, jen bych potřeboval vaši spolupráci - natočit několik vašich momentků v hodně dobré kvalitě. Co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Lidi, co tak udělat něco jako ''|cF| FragMovie'' ?Já bych nějaké přidal a sestříhal bych to, dal nějakou muziku.. už s tim mam nějaké zkušenosti, jen bych potřeboval vaši spolupráci - natočit několik vašich momentků v hodně dobré kvalitě. Co myslíte? jj docela good napad ale chtelo by to sem dat jeste nejakej program na to nataceni v dobry kvalite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 A nechceš taky někdy chodit na funny maps k nám? bohuzel me jiny mapy nez dust2 neberou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Fraps.. sežeňte si ale plnou verzi. Google ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 epicu napis mi pak na icq az tam pujdes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimbo Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 jj docela good napad ale chtelo by to sem dat jeste nejakej program na to nataceni v dobry kvalite hele tak az si nekam pujdes zahrat tak mi napis na icq..ze tu mam pm posli ip zahraju css stebou...ja jsem to jeste poradne nehral ;) zatim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest /*B(L)ackFiRe*/ Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Hele nemuzu jit jeste k vam do klanu??????diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Musis se ukazat epicovi jak hraješ,domluv se sním,a řekni mu,že máš steam,to je +.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 reknete mi az neco bude at to hlavne vim a at se muzu zucastnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 dave už jsi dlouho nehrál na našem serveru, jsi tam ještě?? jinak dneska jsem hrál z edgem.. nice hra kamo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Nice,to mám jiný pojem..........Moc se vám nedařilo,ale taky jste hráli na debilních mapach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 dave už jsi dlouho nehrál na našem serveru, jsi tam ještě?? jinak dneska jsem hrál z edgem.. nice hra kamo jj sem tam nekdy tam hraju negto uz jsi me dal tim adminem?? zase zacnu aktivneji hrat oka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Adminem tě dám,až tam budeme spolu epic už je........................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 :lol: Tak co, nehral jsem naplno.. ale na DD2 only :coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Drsně jsem si zahrál s edgem,já vedl teroristy on country a byla pařba xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Hele Negto, mohl bys mě udělat adminem? Už mě s prominutim se*ou ty hovada co dělaj bordel, kempí atd.. když tam neni admin, tak tomu prostě nikdo nezamezí. Edge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 zajtra asi Cw tak sa nachystajte... nie je to este iste...zatial sa mi na icq neozval.. davam to sem len pre informaciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Jj,epic,zkus udělat nějaký provizorní seznam,kdo by šel a edge,příště až budeme hrát j? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 no takze zatial: EpiC Neger EdgE- sedlak dufam ze aj tommy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.