Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Moje hlášky používat,todle je už i na mně moc............ PS:Sadete moc se ti omlouvám za ten tzv cirkus co tu byl,příjmáš omluvu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 jj hele sem rad ze jste se dohodli tak az je tommy cl a kdyztak to hlasovani rozhodne kdo bude zastupce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Ok tak budu CL a azumania jak je to s tím CW/TG? potřebuji vědět kdy, v kolik hodin a kolik hráčů jesli bude 5vs5 nebo 6 vs 6 tak mi to napiš a dám to dokupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 jj super konecne nekdo schponej ja bych se docela hlasil do sestavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Já bych se přidal, steam - Lamps210 ve hře většinou <|EDG3|> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Lamps sry ale uz se to zacina plnit takze zatim ne ale jis jako nahradnik takze kdyby nekdo odesel tak bych te vzal,, jesste uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 jj hele tak tommy udelas nejaky ten list lidi kdo bude hrat zapasy rad bych ho videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Lamps sry ale uz se to zacina plnit takze zatim ne ale jis jako nahradnik takze kdyby nekdo odesel tak bych te vzal,, jesste uvidim. V pohodě ;) kdyžtak se teda ozvi, měl bych zájem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 jj hele tak tommy udelas nejaky ten list lidi kdo bude hrat zapasy rad bych ho videl Musím počkat jestli mi azumania odepíše jestli se to vůbec uskuteční.. ale přibližně zatím by sme byli: sadet dave negto shifter sysasysa Kapr tebe jsem ještě neviděl hrát . Kdby to bylo 6vs.6 tak bych tě hodil ale kdyby 5vs.5 tak ej to takhle. EDIT: a chdte na ten server musime se sehrat někdy si dame TG at se sehrajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 cau..no ja hraju casto vecer na tweety serveru a nebo na jumpstylu myslim 1...btw ten server co je tady uz funguje?asi mam spatny IP nebo na jakej server myslis?:)kdyztak IP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Ip adresa se zmněnila, zde máš odkaz na článek kde jí najdeš(úplně dole) http://console-forum.net/showthread.php?t=47253 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Ip adresa se zmněnila,zde máš odkaz na článek kde jí najdeš(úplně dole) http://console-forum.net/showthread.php?t=47253 jo aha?:Dhodis mi ji kdyztak sem nebo do PM...jestli teda neni tajna:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 PŘÍSNĚ TAJNÁ IP ADRESA:Ip: 195.47.67.62:27050 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 PŘÍSNĚ TAJNÁ IP ADRESA:Ip: 195.47.67.62:27050 jj dik uz hraju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 ok... tak pockame co napise nas poradatel azumania :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 ok... tak pockame co napise nas poradatel azumania :D ok..jinak mapa **vraz kudlu do zad** je fakt mazec:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 JJ je good,jsem hrdý,že jsem vlastník toho serveru a,že má tak dobré adminy jako sadet a spol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Cau tak pisu.hele tak se nak dohodnete v kolika budete hrat,ale tak max.5 hracu...nejak se zatim sehrajte a ja vam pak dam vedet kdy by se to presne hralo.Jelikos mam ted rozbitej pc,tak nevim jestli na prvnim tg budu.zatim ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 no ja myslim ze je to spis na ostatnich nez na me:Dtak pak dejte vedet jak a kdy:)..by ste si zahrali...btw:nevim jak vim ale ja zase moc casu nemam:Dtak aby ste vedeli:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Takze zítra tj. Sobota bychom mohli dát TG tak v 18:¨00?? všichni na server console-forum funnmpas at se trochu sehrajeme......... ale dáme treba DD2 nebo takové klasiky.. Tak co vyhovuje vám čas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 By snad slo.zeptam se admina,ale tak na 80% jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 no tak snad budete moc:Dja zrovna nemam cas:Dno pech no:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 jj ja bych mohl ale kdy byste se teda mohly sehrat na tom serveru?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Ok hosi.hodim vam sem potom ip toho serveru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Ok hosi.hodim vam sem potom ip toho serveru. hele takze at jsme na to vasem srveru ve 18:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.