EpiC1468621732 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 lol a mna ste vynechali...hlavne ze som sa v topicu o klane hlasil medzi prvymi a zostava je uz pomenena...nevadiiii spravime 2hy clan a budete owned ze EDGE? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Co proc by jsi delal druhej klan staci jeden ne a ty v nasem ses ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 som vo vasom ale uz aj tak je nas moc...tak sa nejako stretnime a vyberieme nahradnikov...ja dnes moc nemozem...mozno tak este 3 hodiny potom som off...do zajtra idem na server zahrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 aha tak to je jedno jestli prvni zapas hrat nebudes kdyztak budes hrat priste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 to nie...ja chcem aby to bol,normalny clan...aby sme boli zohrani...nie ze jeden zapas bude hrat skill a dlasi zapas co mozme dostat tvrdsieho supera nastupi noob tak to teda nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 hej pridejte me tam...btw jaka ze je ta IP toho serveru nikde ji tu nemohu najit ? :angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 mas to tam naspany tajna ip serveru jak tam pise to je ono jeom to proslituj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Epic jsi v klanu: A dneska jestli tady posle azumania tu IP od jejich serveru tak v 18:00 na tom jejich serveru a bude tam: sadet dave sysasysa negto Kapr takze mi tady napiste jestli muzete.... a az posle tu Ip od jeho serveru tak tam prijdte v 18:00 na ten jejich server. Kdyby nenapsal tu IP tak pujdeme na nas server CF jen tak si zahrat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 som pisal ze dnes vecer nemozem..idem s priatelkou do restiky...bol valentyn vcera omg...a ja som pracoval takze dnes nie...zajtra mozem do 18:00 bo idem na nocnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Takova technicka otazka. Jak muze byt sysasysa ACL kdyz to ani nechce a dkyz s tim ani nema zkusenosti?? xD Abych predesl otazce: Jak to vis? odpovidam sem ej ho bratr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 No... tak bude ACL nekdo jine¨j... KDo chce byt ACL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 OmG chapete jednu podstatnou vec ? xD jestli chcete hrat CW/TG tak musi celi Funny Maps DPC a nebudete mit reklamu u zaparit tak to proste je.... pokud nebude reklama nebudou lidi...... takze pokud by vam samotnej azumania poskytl server na pujceni nebo nevim jak to je tak problem by nebyl ale at rozhodne Negto.... a se stylem kdo che byt ACL to taky nikam nedotahnete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 No... tak bude ACL nekdo jine¨j... KDo chce byt ACL? ja bych to klidne byl kdyz na me vysla ta anketa ale jenom kdyz budes teda ty tommy hlavnim cl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 OmG chapete jednu podstatnou vec ? xD jestli chcete hrat CW/TG tak musi celi Funny Maps DPC a nebudete mit reklamu u zaparit tak to proste je.... pokud nebude reklama nebudou lidi......takze pokud by vam samotnej azumania poskytl server na pujceni nebo nevim jak to je tak problem by nebyl ale at rozhodne Negto.... a se stylem kdo che byt ACL to taky nikam nedotahnete... Já jsem jim to tu na začátku psal............. A stím,že to nikam nedotáhneme,to piš spíše Sadetovi:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 njn ale myslim ze CL ACL by se meli vybirat podle inteligence a jak dlouho to hraji a në stylem kdo chce byt ACL.... ja nevim jak vy ale CL a ACL bych vubec nedelal a radsi bych udelal at se vsichni skladaj na nejakej server a nejsou na nekom zavisli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Sadete,já už jsem se ti dá říct pomstil,tak vynecháme naschváki a řeknu ti to otevřeně,první musíš udělat funkční tým,který za tebou a tvými rozhodnutími bude stát a při první příležitosti tě nebodne do zad......Jestli dobré hráče seženeš a bude vše ok tak jsi v půlce cesty.Jsi vedoucí a musíš určit zástupce,jestli jednoho nebo více zástupců určíš a můžeš se na ně spolehnou tak je to OK........Ale nemůžeš to dělat systémem kdo chce být acl.....Tak a ta poslední věc co potřebuješ je místo kde se bude hrát a tím to se chci nabídnout,že bych byl ochoten,možná ten server pustit platit o 20% a více a mohli by jsme mít treningy CW atd...... Ale vše až si skompletuješ klan:-) Sennpíku,ale já myslím,že nikomu z nich by se do toho nechtělo na delší dobu investovat a,že by se rozpadl brzo jako bad-company a to nic nikdo nemusel platit.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Sadete,já už jsem se ti dá říct pomstil,tak vynecháme naschváki a řeknu ti to otevřeně,první musíš udělat funkční tým,který za tebou a tvými rozhodnutími bude stát a při první příležitosti tě nebodne do zad......Jestli dobré hráče seženeš a bude vše ok tak jsi v půlce cesty.Jsi vedoucí a musíš určit zástupce,jestli jednoho nebo více zástupců určíš a můžeš se na ně spolehnou tak je to OK........Ale nemůžeš to dělat systémem kdo chce být acl.....Tak a ta poslední věc co potřebuješ je místo kde se bude hrát a tím to se chci nabídnout,že bych byl ochoten,možná ten server pustit platit o 20% a více a mohli by jsme mít treningy CW atd......Ale vše až si skompletuješ klan:-) utrhl si mi ty slova z jazyka..... urcite by nebyl spatnej napad dat ten Funny maps na CW/TG ale prvni musi mit server velkou reputaci at chodi lidi kteri nespousti pres klienta a tak .... druha vec by byla nainstalovani Warmodu ale nic mene vam drzim palce at delate dobrou reputaci serveru a hlavne console-forum.... Negre: njn ale pak to musis platit jen ty a to by nebylo moc fer ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Jak to říct,mně nedělají problémy finance.................. Ale najít dobré hráče........ A já myslím,že se zrovna zde sešli......... Tak se ukaž Sadete co v tobě je a uvidí se :-) PS:Stojím za tebou.......... V téma o serveru je anketa tak se mrkněte:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Sennpu kdyz si tak chytrej tak bud ty CL ja uz to teda Se** uz nejsem CL budte nekdo jinej..... sama buzerace tohle,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 lol. Ja s tim mam sice zkusenosti, delal sem asi 4klanum CL a celkem to slapalo plus sem delal este asi 1klanu CL, kterej zkachoval, pac lidi odesli. Ale fakt se mi nechce delat CL/nebo byt ACL akdyby to mo me nekdo chtel. Takze vam preji at se dari. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Tommy neblbni bud normalne cl at je klid at ten klan muzem poradne rozjet!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 DAWE: Mám otázku. TO se ten klan bez tommyho zhrouti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Ahoj.hele moc se omlouvam byl jsem celej den v praze atd..snad nejste na me moc nastvany.ale snad zitra budu doma a hodim vam sem tu ip at se zatim kouknete na ten mas server.a to tg by mohlo byt snad zitra(nedele).ale jeste jednou fakt prominte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 nedela vyhovuje ale kedy? ja idem na nocnu od 8mej vecera...takze o takej 4tej by som mohol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Ne nehrouti ale bylo by lespi mi nejakyho stalih cl a tu dobu na ten zapas bych dal tak v 18:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.