Bazim Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Muzete mi nekdo rict jak to tady ted vypada? Jeslti se to opravd znovu rozjelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Ja nic nerikam jen radim at ACL rozhodnes natvrdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 ja uz nejsem cl ale v klanu zatim sem takze se dohodnete kdo bude cl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Tak,jelikos jsem dnes psal adminovy tak mi rekl ze se pohadal stim od koho mel ten sever pronajatej a ze ho uz nema.ale taky jsem se ho ptal kdy bude mit jinej a rikal ze snad po nedeli.rilal at vam to sem napisu.a nemate se prej zlobit,a mate to brat ste lepsi stranky ze se aspon lip sehrajete a dohodnete se o to vasem klanu...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Hm tak jsem rád že se to tu alespoň z poloviny vyřešilo zatim co jsem byl pryč od teď už začínám hrát EDIT: Jak to je s těma adminama teď je tam plno tak by se mi to docela hodilo xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Tu to začíná být zajímavé 106 reakcí a ani se neví kdo je CL....... Ale taky jsem přili olej do ohně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 No na FUN mě to moc nebaví, ale nevadí budu hrát spíše na PUBLIC a občas pujdu na FUN no a prostě ať je CL někdo schopnej já bych to možná zvládl, ale nechci se přeceňovat jednou jsem už CL byl sice jsme zápasi hráli a je to docela prácička sehnat Servery, jiné klany atd.. BTW: zatim nemusí bejt CL nikdo zadej ty ADMINY jak mají bejt a ono časem nějak bude když tak mužu pár klanů na zápasy zatim sehnat, ale nevim jak se serverem kde budem hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Ps:Na mojem serveru není jenom fun,ale u mně probíká anketa a možná z něho bude clan server,ale v žádném případě,jestli to bude pokračovat tímto směrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 No na FUN mě to moc nebaví, ale nevadí budu hrát spíše na PUBLIC a občas pujdu na FUN no a prostě ať je CL někdo schopnej já bych to možná zvládl, ale nechci se přeceňovat jednou jsem už CL byl sice jsme zápasi hráli a je to docela prácička sehnat Servery, jiné klany atd..BTW: zatim nemusí bejt CL nikdo zadej ty ADMINY jak mají bejt a ono časem nějak bude když tak mužu pár klanů na zápasy zatim sehnat, ale nevim jak se serverem kde budem hrát Zkuste tohle: united-games.cz nebo eg-sports.eu apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 hele tak jestli by to byl klan server bylo by to zupa a jaestli teda tommy nechce bejt tim cl snad zustava normalne v klanu a kliden bych rekl at je to shifter a ja budu klidne acl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Podle mně by mněl být tommy, Tommy Proč nechceš být? Problémy vždy nikoho neminou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Zkuste tohle: united-games.cz nebo eg-sports.eu apod. Ale to je pouze STEAM ne ?? Jo sa teda už mám jeden Klan co by proti nám chtěl hrát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Ale zatím by to muselo být na jejich serveru........ A kdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Öptision -> kámoši a spol. server nemají a možná ExXxecution z public 2 (Glitz) atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Zatím kdo nemá server je nám na nic,protože se na našem zatím hrát nemůže!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Ale to je pouze STEAM ne ??Jo sa teda už mám jeden Klan co by proti nám chtěl hrát :D eg-sports ma i NS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 eg-sports ma i NS Jo ?? tak ok já to dnes večer skusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 hele tak atz je tommy me je to fuck hlavner at je to nedko schponej kterej umi domlouvat nejaky ty zapasy treba ted at to dela shifter a docela bych teda dal s tim ninjou on rikal ze oni server maji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 JJ já taky:-) Tak tommy rozhodni se............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Zdarec lidi mel bych taky zajem o CF klan do CSS :) akorat tu je toho tolik ze nemuzu nic najit :D napiste mi nekdo z vas do PM jak to s tim klanem vypada. Jeslti to funguje, jslti se hrajou clan wary, jeslit jste steam nebo non steam, jeslit je server ( ip ) atp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Zatím to moc dobře nevipadá,server bude možná a CW by jsme hráli,ale nemáme protivníka:-)(zatím) (non-steam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Ok tak snad se to povede, ale muzes me sadete napsat taky k vam :) jeslti je volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Ale to je pouze STEAM ne ??Jo sa teda už mám jeden Klan co by proti nám chtěl hrát :D EE Neni........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Nn ja už CL nebudu ale v klanu ještě jsem pokud můžu... a protivníky na CW bych dokázal sehnat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 První ses o tu pozici pral a teď jí necháš,celý klan stojí za tebou...................... Je to tvé rozhodnutí,ale moc s ním nesouhlasím:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.