Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dante's Inferno

Kamikaze211

Recommended Posts

Zahraniční Playstation 3 magazín zveřejnil několikastránkové preview, jež nám dovoluje nahlédnout pod pokličku. Vězte tedy, že sami tvůrci popisují Dante's Inferno jako kombinaci Dead Space a God of War, zasazenou do pekelného prostředí. Tam se totiž s Dantem vydáte, abyste zachránili milovanou Betarice.

Hra bude snímána z pohledu třetí osoby, což vám dá dobrý výchozí bod pro boj se zástupy bizarních nepřátel. K jejich likvidaci vám budou sloužit různé zbraně, s nimiž bude možné praktikovat lehké i těžké útoky, a skládat z nich smrtící komba. Stejně jako v DMC pak budete moci vyhazovat své protivníky do

výšky a "trhat" je na kousky ještě před dopadem.

GetThumbNail.aspx?id_file=483081505&width=366&height=450&q=100

Jejich smrt vám, krom příjemného pocitu z dobře odvedené práce, přinese i takzvané orby, které vám budou doplňovat buď zdraví, či magii. Stejně tak je ovšem bude možné získat z truhlic rozesetých po všech lokacích. Aby toho nebylo málo, preview zmiňuje i takzvané QTE sekvence, které získávají mezi hráči na oblibě.

Jde v podstatě o animaci, kterou ovlivňujete mačkáním správných tlačítek ve správnou chvíli. Dante tak díky vám bude schopný zdolat kupříkladu 20

stop vysokou obludu, a zbavit se jejího "řidiče", jehož místo poté převezme. No, nevíme jak vy, ale my se na hru začínáme setsakra těšit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Docela se těšim, už jsem viděl pár videí a parádička a jestli to bude spletka Dead Space a God of War tak je se na co těšit (DS-sem hrál demo a paráda, GoW sem hrál na PS2 a taky pěkný) :)

PS: špatná sekce proč to dáváš do DL ??

Odkaz ke komentáři

• 11 months later...

Tak jak to vidíte, panstvo? Hráli jste už? Hodnocení dostával vcelku dobré, na IGN dostal v "předběžném review" jen 6.5 tedy, ale v Play Gamer 9/10 a X360 magazine zas 4/5... Imho na IGN ještě budou dělat větší review a možná tam bude i lepší hodnocení. Jak to tedy vidíte vy? Mimochodem, jeho hlavním nedostatkem je prý dost krátká herní doba...

Odkaz ke komentáři

Nevím, jakou to má grafiku na PS3, ale na xku to nemá špatnou grafiku... Nevím, najdi si videa, co jsem ten kousek hrál, zdálo se mi to graficky trošku lepší, než demo (hlavně plynulejší a svižnější).

Mimochodem, level design je opravdu úžasný... Člověk si řekne, že takhle to snad i Dante zamýšlel. Grafika je dost pěkná, ačkoliv se mi ze začátku zdála maličko komixová, hra hned vyvede z omylu a člověk pozná, že to je prostě surovost, ne komix :-). Vřele doporučuji

Odkaz ke komentáři

panstvo, prosím, kdo jste se dostali trošku dále? Jsem zhruba ve třech a půl hodinách hry, v místnosti, kde je páka, kterou když zmáčknu, posune mi to na okamžik velkou zlatou sochu nahoru, kde na ní svítí světlo (utrhne to kus hlavy) a po chvíli ta socha zas sama sjede dolů. Taky tam je krychle, se kterou můžu hýbat (a po přidržení B jí šoupat), ale nevím, co tam dělat. Prosím, nepomůže mi někdo? :-)

Odkaz ke komentáři

ten "tlustý kr*pl s velkým křížem" je tvůj otec :D.Ten je jednoduchý, stačí jen používat pravou páčku na vyhýbání se útokům.

Vsacan: já nad tím teď koumal, ale prostě už netuším... Tyhle hluché místa nesnáším :/. Pokud na to přijdeš, prosím hoď sem, co a jak jsi udělal :-) (já samozřejmě udělám to samé, pokud se poštěstí mně).

Odkaz ke komentáři

Tak, Dante's inferno dohráno. Imho velmi dobrá hra... Ano, nebyla v ničem extrémně inovativní, ale mě zabavila na celou dobu hraní. Level design byl parádní, pekelné kruhy byly vyvedeny výborně. Poslední boss byl taky vyveden skvěle a hlavně byl dost těžký na to, aby byl opravdu závěrečný. Celková doba hraní byla 6 hodin, což docela jde (imho lepší 6 hodin nabušené akce, než takových 20-30 hodin roztahaných malých bojů). Osobně bych ohodnotil Danteho 8,5/10 a to jen proto, že 9,5/10 by měl ME2, který byl prostě lepší, co se zábavnosti týče :-).

Odkaz ke komentáři

Joo, to bylo jednoduché, přesný postup nevím, ale když zatáhneš za jednu páku, tak se ti tam objeví takový kvádr, na který se dá skočit, takže zatáhneš za páku (myslím, že je úplně dole), nahoře se objeví kvádr, vejdeš do portálu, přeskočíš z kvádru na vzdálenější zemi a tam počkáš, až u jednoho portu proletí další kvádr, který tam lítá pořád dokolečka. Až bude pod tím portálem, jen tam proskočíš a kvádr tě doveze do další lokace. Chce to prostorovou představivost, ale těžké to není.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu