Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dante's Inferno

Kamikaze211

Recommended Posts

Guest Maikl.kom

Díky, zitra zkusím. Jinak je to kvalitní hra a na to, že nevyjde God of War 3 na Xbox 360, je Dante perfektní náhrada. Jan ať vychází další klony. Xbox 360 forewer

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Potom , co jsem hru zapnul a začala první mise , jsem si říkal " achjo , tak propagovaná a očekáváná hra a je to taková tuctovka ? " ... Tenhle dojem mě opustil hned po vraždě samotný Smrti :) ... Pak už to šlo ráz naráz , výborně zpracovaný peklo , atmosféra , která dokázala navodit i kolikrát pocit úzkosti z nářku lidí , který už budou jen otroci pekla ...Design levelů je taky výborně zpracovanej :) ... Další plus bylo , že si člověk mohl zvolit Holy a Unholy cestu ... Pro mě ve většině případů vítězila Unholy :) .... Další velký plus , který mám vážně moc rád , jsou fatalitky dodělávání nepřátel a bossů :) (viz GoW , Darksiders atd....) opět Punish byla jasná volba :) ... Hodně se mi taky líbila možnost si ochočit přerostlýho pekelnýho pejska a dívat se jen na to , jak hordy nepřátel mizej pod jeho pařáty :) .... Když to tak shrnu , Dante je výborná hra , která dokáže zabavit od začátku do konce , což už je dneska k vidění málokdy :) ... Za mě dávám hodnocení 9/10 ... a už jen tiše doufám , že Dante nezůstane jen u jedný cesty peklem , ale že se vydá i na druhou :)

Odkaz ke komentáři

Tak taky dohrano. Protoze mam uz od dob PS2 a GOD1 rad hry na tenhle zpusob tak nemuzu jinak nez 10/10. Design levelu a hlavne to peklo to je brutalita,ta atmosfera! A jak uz nekdo psal holy/unholy cesta - parada :D I na tu stredni obtiznost sem se docela zapotil u tech bossu :) A ted znova na nejtezsi obtiznost a dodelat zbytek achievementu..teda kromne 666 a 200 hit combo,to asi nedam :D

Odkaz ke komentáři

tak ovládá je super. i automat. kamera je povedená. hádanky super.

ale už 2. den se páram s tim, jak se mam dostat naproti do dveří a uprostřed je kolo s co se točí s ostnatejma klackama. zkoušim přeskákat proti pohybu po ostrůvkach co trčej ze zdi, ale i když sem to stih ke dveřim, tak je nestačim orevřít. neni na to nějakej trik??? už mi to fakt deptá

Odkaz ke komentáři

mna hra sklamala asi som od toho vela cakal prislo mi to ako klon gow ani grafika ma nejak neohurila aj ked ja dosť svižná no tych 7,5 az 8/10 si zaslúzi.

ze to je klon gow je jedine dobre :D a grafika neohromila,omg tak to ja asi hral jen hnusny sr.cky kdyz mi prijde uplne perfektni :D

Odkaz ke komentáři

Tak tahle hra je opravdu super. Jsem tak ve 3/4 hry a má to fakt parádní atmosféru a hratelnost. Vše, co tvůrci slibovali, tak dodrželi. Různorodé prostředí, plynulé přecházení do kruhů pekla bez zbytečných loadingů8)8)A jinak k tomu, jak všichni říkají, že je to okopírované od GOW, např. ty studánky s manou a healthama, tak bych chtěl vidět, jak to měli tvůrci udělat...to si měl Dante kupovat lekárničky nebo co??:):) Jinak hře zatím dávám 10/108)8)

Odkaz ke komentáři

Mě se to taky docela líbí akorát mi trochu vadí furt podobný prostředí,jinak grafika je hodně slušná..dante vypadá moc pěkně,level design je taky good a hraje se to přinejmenšim dobře :D

Prostě hack and slash která se namá za co stydět...ale konkurence GoW to určitě nebude 8)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zhruba v půlce a musim říct, že je to fakt pecka. Sedim půl metru pred metrovou televizi a nemůžu se toho nabažit. Největší plusy bych asi zmínil COMBA. Jsem fanoušek Kratose, ale ani tenhle týpek mi nevadí. Děj je dosti povedenej, proto jsem prohledal forum a v sekci pro PSP filmy jsem našel "suportující" film pro hru na XBOX 360, je to fakt pecka.

http://console-forum.net/showthread.php?t=83670

Doporučuju všem, protože Vám to dost rozmotá (i když ne příliš složitý) příběh!

PS: CSFD 74% => http://www.csfd.cz/film/273027-dantes-inferno-animated/

Odkaz ke komentáři

Potreboval bych poradit s jednim mistem ve hre...

Do mistnosti se dostanu preskakanim po tocivych ozubenych kolech, v teto mistnosti se poprve setkam s novym borcem co drzi v ruce "zbran" se zlutym cosi na konci...

Uprostred mistnosti je paka, tu kdyz prehodim, tak ze trech stran podel sten sjede a pak vyjede zpet nahoru ozubena plosina. Proti te prostredni se da vyskocit do vyklenku ve kterem je taky paka a ta otevre dvere nad nim, tam se ale vyskocit neda.

Vypada to tak, ze musim pakou ve vyklenku otevrit dvere, utikat zpet do prostred mistnosti, nechat sjet ty ostnate plosiny, nejak na ne pres vyklenek vylezt a proskocit do otevrenych dveri...

Mam pravdu? Nejak mi to ale nejde stihnout... :(

Odkaz ke komentáři

Ahojky, asi jsem trotl, kterymu to nemysli, ale zaselk jsem se hned na zacatku v te mistnosti, jak je uprostred ten soupaci vozik a kolem mrize. Je to hned zatim prelezem po lane, co ho jedna potvruka usekne. Asi mi vadi ta kamera, ze nemuzu prostredi lepe prozkoumat. Je tam vozik, kterym muzu jezdit dopredu a dozadu a jedna bedna, s kterou muzu hejbat.

Fakt nevim, uz jsem se o to pokousel zhruba 2 hodiny a to musim rict ze mne prestalo bavit. Poradte prosim, at si hru jeste chvili uziju, jinak poleti oknem. Dik

Odkaz ke komentáři

jestli je to to co myslim tak tu bednu musis dostat na ten soupaci vozejk tzn bednu nejdriv zastrcis do otvoru ve zdi (nevim na jaky uz byl strane,mozna na obou),vozejk soupnes uplne od zdi k sobe,na ten soupnes bednu,a pak vozejk zpatky ke zdi,a pak diky ty bedne muzes vyskocit nahoru kam potrebujes :) lip to popsat neumim,sorry :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu