Pocketik Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 jestli je to to co myslim tak tu bednu musis dostat na ten soupaci vozejk tzn bednu nejdriv zastrcis do otvoru ve zdi (nevim na jaky uz byl strane,mozna na obou),vozejk soupnes uplne od zdi k sobe,na ten soupnes bednu,a pak vozejk zpatky ke zdi,a pak diky ty bedne muzes vyskocit nahoru kam potrebujes :) lip to popsat neumim,sorry :D no to jsem se snazil celou dobu, ten vozejk ma dve plosiny, horni a dolni, ani na jednu to nedostanu, myslim, ze je tam vertikalni rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lonewolf_x Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 hele staci tu bednu jak psal kolega nejdriv zasunout do vyklenku, pritahnout tu plosinu k sobe, bednu shod hned za tu plosinu a pak toc plosinou zpet a pohrnes tu bednou pred sebou az ke zdi a pak jde potom vyskocit, ale upozornuji te, ze jsou tam teda horsi logice hadanky, dost hustarna. :-) no to jsem se snazil celou dobu, ten vozejk ma dve plosiny, horni a dolni, ani na jednu to nedostanu, myslim, ze je tam vertikalni rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pocketik Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 hele staci tu bednu jak psal kolega nejdriv zasunout do vyklenku, pritahnout tu plosinu k sobe, bednu shod hned za tu plosinu a pak toc plosinou zpet a pohrnes tu bednou pred sebou az ke zdi a pak jde potom vyskocit, ale upozornuji te, ze jsou tam teda horsi logice hadanky, dost hustarna. :-) dik, ale mam takovy pocit, ze to jsem zkousel ji nahrnou ke zdi, ale na plosinu jsem ho nedostal, jeste zkusim. Co me ale zarazi je jeste jedna vec. V levo ve vyklenku je socha se stribrnakem, na ni jsem vyskocil jen z bedny. Kdyz ale das Y tak kombem vyskocis mnohem vys, ael pokud nejsi z bedny tak se tam nedostanes... trochu mne mrzi, jak je to naskriptovany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psycho_Boss Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 ale upozornuji te, ze jsou tam teda horsi logice hadanky, dost hustarna. :-) no ja s tema hadankama ani tak problem nemel,ja mel spis problem kdyz se melo nekam vyskakat :D treba ten lvl kde byly ty jezdici plosiny asi 3 nad sebou a mezi tim ze zdi ohen..to ja skakal furt mimo, sem myslel ze rozlomim ten joypad :D a nejvetsi hardcore byl snad skakani po tech ozubenejch kolech co se tocily,ne primo skakani po nich ale jestli ste si nekdo vsim tak vpravo nahore byl schovanej punish/absolve bastard a k nemu se dostat...mne se chtelo uz brecet :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pocketik Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 ja musim rict, ze mne hdanky dost bavi, pokud to ma nejakou logiku. A to tu celkem postradam.. spis zkouset a zkouset... nakonec se vratim k prvni myslence, kterou jsem delal jen spatne, protoze diky staticke kamere toho moc nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanly Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 to Pocketik: zasun bednu do vyklenku na pravej strane miestnosti, posun si splat plosinu tak, aby si mohol tu bednu posunut na spodnu cast plosiny, teraz mozes aj zaroven skocit do vyklenku na lavo k tej soche, a potom stači len tu plosinu s bednou zasunut uplne k stene a vyskocit hore...easy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 ted jsem cetl nekde na doupe recenzi na dantes inferno na xbox a celkem ho tam pomlouvali a tak ja hral jen demo a bavilo me hodne tak se chci zeptat jesli je to dobry nebo ani ne:-D a pokud jste nekdo z brna a budete ji chtit prodat tak mi napiste koupil bych ji:-Ddík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pocketik Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 to Pocketik: zasun bednu do vyklenku na pravej strane miestnosti, posun si splat plosinu tak, aby si mohol tu bednu posunut na spodnu cast plosiny, teraz mozes aj zaroven skocit do vyklenku na lavo k tej soche, a potom stači len tu plosinu s bednou zasunut uplne k stene a vyskocit hore...easy to jsem si presne myslel, jen si s tim chudak Dante nevedel rady, vzdycky ji kousek nadzvedl a dal s tim nehnul :-) .. zkusim znou, dik vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Jako tu recenzi jsem taky četl a vůbec není pravdivá. Pořád to srovnávájí s GoW:roll::roll:atd. Prostě na recenze nedávej a bude to tak lepší, taky se už podle nich neřídím:):)Ta hra určitě stojí za zahrátí a jak píšou, že tak po 3 hodinách to přestane bavit, to není pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavima Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 ted jsem cetl nekde na doupe recenzi na dantes inferno na xbox a celkem ho tam pomlouvali a tak ja hral jen demo a bavilo me hodne tak se chci zeptat jesli je to dobry nebo ani ne:-D a pokud jste nekdo z brna a budete ji chtit prodat tak mi napiste koupil bych ji:-Ddík tu recenzi si přečtu. ale je to super hra a že mlátičky, střílečky nehraju vůbec, ale tahle je fantastická, se supr grafikou a ovládáním, který mi max. vyhovuje. Bejt tebou tak si ji určitě zahraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 je to super hra s dobrým příběhem a recenze mě moc nezajímaly hlavní je že mě to bavilo a dostal mě konec podle mě druhý díl se bude jmenovat Dantes Purgatory protože po pekle je očistec a třetí díl by se měl jmenovat Dantes Paradise ráj poslední díl myslím si že to bude ůspěšná trilogie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Musim rict ze hra me fakt chytla. Zahral jsem si sice demicko ale ted se me dotahuje plna verze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Nejlepší hra nekompromisně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 jo taky me demicko chytlo:-D ale chtel bych to od nekoho koupit :-D protoze nejdriv si chci koupit novej mass effect2 a pak dantes inferno:-Djenze s penezama to bude horsi ale pude to prodam UMDecka a kabel na propojeni psp a TV:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 nevím, co tu kdo říká o trilogii, když autoři řekli, že zatím nic nechystají... Takový Mass Effect byl zamýšlen jako trilogie už od počátku, DI je zatím zamýšleno jen jako jeden díl + DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psycho_Boss Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 nevite nekdo co presne bude ke stazeni? resp. jestli i neco pro singleplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 nevite nekdo co presne bude ke stazeni? resp. jestli i neco pro singleplayer? no pro singl nevim ale bude ten trials of st lucia kterej obsáhne multiplayer a bude tam orsane to bude druhej hráč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 nevím, co tu kdo říká o trilogii, když autoři řekli, že zatím nic nechystají... Takový Mass Effect byl zamýšlen jako trilogie už od počátku, DI je zatím zamýšleno jen jako jeden díl + DLC. já zase četl že autoři uš ví přesně jak pokračovat po Pekle takže příjde očistec a hra končila to be continued takže si myslim že to budou 3 díly ale muzu tak mýlit já to ale tak vidim že to budou 3 dantes purgatory a dantes paradise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psycho_Boss Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 no pro singl nevim ale bude ten trials of st lucia kterej obsáhne multiplayer a bude tam orsane to bude druhej hráč o multiplayeru prave vim...v tomhle pripade skoda ze mam flash :cry: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 taky jsem cetl ze bude trilogie ze danteho božska komedie ma 3 díly peklo,ocistec,raj a ze budou vsechny 3 a taky na konci hry je prej to be continued... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Nemáte někdo walktrough k tomu??? Teď tam mam takovej menší zásek a už jsem z toho na prášky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 koukni na youtube nevim zda to tam je ale nasel jsem tam zatim kazdou hru co jsem hledal:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 taky jsem cetl ze bude trilogie ze danteho božska komedie ma 3 díly peklo,ocistec,raj a ze budou vsechny 3 a taky na konci hry je prej to be continued... jo mám 3 díly jak říkáš a na konci je to be continued a jestli sem to dobře pochopil tak dante se na konci dívá a očistec a ten je prej taky rozdělenej na několik kruhů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 koukni na youtube nevim zda to tam je ale nasel jsem tam zatim kazdou hru co jsem hledal:-D Nemůžu najít ten svůj level...je to tam jak skáču na ty kola točící...nevim jak tam vyskoči... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavima Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Nemůžu najít ten svůj level...je to tam jak skáču na ty kola točící...nevim jak tam vyskoči... z posledná v pravo se nechá skočit doleva 2x (A) Tak jsem to zrovna dohrál a mé hodnocení 90/100. Supr hra, perfektní ovádání (která mi sedlo na 100%), perfektní grafika a žádnej loading. Až to bude v češtině tak je má hodnocení 95/100 (i když pro hru je potřeba velice základní EN slovní zásoba), přeci jen v CZ by byl zážitek o 80% lepší. Pro ty co váhaj, jednoznačně doporučuju. Jauu mě bolej prsty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.