Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dante's Inferno

Kamikaze211

Recommended Posts

jestli je to to co myslim tak tu bednu musis dostat na ten soupaci vozejk tzn bednu nejdriv zastrcis do otvoru ve zdi (nevim na jaky uz byl strane,mozna na obou),vozejk soupnes uplne od zdi k sobe,na ten soupnes bednu,a pak vozejk zpatky ke zdi,a pak diky ty bedne muzes vyskocit nahoru kam potrebujes :) lip to popsat neumim,sorry :D

no to jsem se snazil celou dobu, ten vozejk ma dve plosiny, horni a dolni, ani na jednu to nedostanu, myslim, ze je tam vertikalni rozdil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

hele staci tu bednu jak psal kolega nejdriv zasunout do vyklenku, pritahnout tu plosinu k sobe, bednu shod hned za tu plosinu a pak toc plosinou zpet a pohrnes tu bednou pred sebou az ke zdi a pak jde potom vyskocit, ale upozornuji te, ze jsou tam teda horsi logice hadanky, dost hustarna. :-)

no to jsem se snazil celou dobu, ten vozejk ma dve plosiny, horni a dolni, ani na jednu to nedostanu, myslim, ze je tam vertikalni rozdil
Odkaz ke komentáři

hele staci tu bednu jak psal kolega nejdriv zasunout do vyklenku, pritahnout tu plosinu k sobe, bednu shod hned za tu plosinu a pak toc plosinou zpet a pohrnes tu bednou pred sebou az ke zdi a pak jde potom vyskocit, ale upozornuji te, ze jsou tam teda horsi logice hadanky, dost hustarna. :-)

dik, ale mam takovy pocit, ze to jsem zkousel ji nahrnou ke zdi, ale na plosinu jsem ho nedostal, jeste zkusim.

Co me ale zarazi je jeste jedna vec. V levo ve vyklenku je socha se stribrnakem, na ni jsem vyskocil jen z bedny. Kdyz ale das Y tak kombem vyskocis mnohem vys, ael pokud nejsi z bedny tak se tam nedostanes... trochu mne mrzi, jak je to naskriptovany...

Odkaz ke komentáři

ale upozornuji te, ze jsou tam teda horsi logice hadanky, dost hustarna. :-)

no ja s tema hadankama ani tak problem nemel,ja mel spis problem kdyz se melo nekam vyskakat :D treba ten lvl kde byly ty jezdici plosiny asi 3 nad sebou a mezi tim ze zdi ohen..to ja skakal furt mimo, sem myslel ze rozlomim ten joypad :D a nejvetsi hardcore byl snad skakani po tech ozubenejch kolech co se tocily,ne primo skakani po nich ale jestli ste si nekdo vsim tak vpravo nahore byl schovanej punish/absolve bastard a k nemu se dostat...mne se chtelo uz brecet :D:D

Odkaz ke komentáři

to Pocketik: zasun bednu do vyklenku na pravej strane miestnosti, posun si splat plosinu tak, aby si mohol tu bednu posunut na spodnu cast plosiny, teraz mozes aj zaroven skocit do vyklenku na lavo k tej soche, a potom stači len tu plosinu s bednou zasunut uplne k stene a vyskocit hore...easy

Odkaz ke komentáři

ted jsem cetl nekde na doupe recenzi na dantes inferno na xbox a celkem ho tam pomlouvali a tak ja hral jen demo a bavilo me hodne tak se chci zeptat jesli je to dobry nebo ani ne:-D a pokud jste nekdo z brna a budete ji chtit prodat tak mi napiste koupil bych ji:-Ddík

Odkaz ke komentáři

to Pocketik: zasun bednu do vyklenku na pravej strane miestnosti, posun si splat plosinu tak, aby si mohol tu bednu posunut na spodnu cast plosiny, teraz mozes aj zaroven skocit do vyklenku na lavo k tej soche, a potom stači len tu plosinu s bednou zasunut uplne k stene a vyskocit hore...easy

to jsem si presne myslel, jen si s tim chudak Dante nevedel rady, vzdycky ji kousek nadzvedl a dal s tim nehnul :-) .. zkusim znou, dik vsem

Odkaz ke komentáři

Jako tu recenzi jsem taky četl a vůbec není pravdivá. Pořád to srovnávájí s GoW:roll::roll:atd. Prostě na recenze nedávej a bude to tak lepší, taky se už podle nich neřídím:):)Ta hra určitě stojí za zahrátí a jak píšou, že tak po 3 hodinách to přestane bavit, to není pravda

Odkaz ke komentáři

ted jsem cetl nekde na doupe recenzi na dantes inferno na xbox a celkem ho tam pomlouvali a tak ja hral jen demo a bavilo me hodne tak se chci zeptat jesli je to dobry nebo ani ne:-D a pokud jste nekdo z brna a budete ji chtit prodat tak mi napiste koupil bych ji:-Ddík

tu recenzi si přečtu. ale je to super hra a že mlátičky, střílečky nehraju vůbec, ale tahle je fantastická, se supr grafikou a ovládáním, který mi max. vyhovuje. Bejt tebou tak si ji určitě zahraju.

Odkaz ke komentáři

je to super hra s dobrým příběhem a recenze mě moc nezajímaly hlavní je že mě to bavilo

a dostal mě konec

podle mě druhý díl se bude jmenovat Dantes Purgatory

protože po pekle je očistec

a třetí díl by se měl jmenovat Dantes Paradise

ráj poslední díl

myslím si že to bude ůspěšná trilogie

Odkaz ke komentáři

nevím, co tu kdo říká o trilogii, když autoři řekli, že zatím nic nechystají... Takový Mass Effect byl zamýšlen jako trilogie už od počátku, DI je zatím zamýšleno jen jako jeden díl + DLC.

já zase četl že autoři uš ví přesně jak pokračovat po Pekle takže příjde očistec

a hra končila to be continued takže si myslim že to budou 3 díly

ale muzu tak mýlit já to ale tak vidim že to budou 3

dantes purgatory a dantes paradise

Odkaz ke komentáři

taky jsem cetl ze bude trilogie ze danteho božska komedie ma 3 díly peklo,ocistec,raj a ze budou vsechny 3 a taky na konci hry je prej to be continued...

jo mám 3 díly jak říkáš a na konci je to be continued a jestli sem to dobře pochopil tak dante se na konci dívá a očistec a ten je prej taky rozdělenej na několik kruhů

Odkaz ke komentáři

Nemůžu najít ten svůj level...je to tam jak skáču na ty kola točící...nevim jak tam vyskoči...

z posledná v pravo se nechá skočit doleva 2x (A)

Tak jsem to zrovna dohrál a mé hodnocení 90/100. Supr hra, perfektní ovádání (která mi sedlo na 100%), perfektní grafika a žádnej loading. Až to bude v češtině tak je má hodnocení 95/100 (i když pro hru je potřeba velice základní EN slovní zásoba), přeci jen v CZ by byl zážitek o 80% lepší.

Pro ty co váhaj, jednoznačně doporučuju.

Jauu mě bolej prsty

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu