PHASE87 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 z posledná v pravo se nechá skočit doleva 2x (A)Tak jsem to zrovna dohrál a mé hodnocení 90/100. Supr hra, perfektní ovádání (která mi sedlo na 100%), perfektní grafika a žádnej loading. Až to bude v češtině tak je má hodnocení 95/100 (i když pro hru je potřeba velice základní EN slovní zásoba), přeci jen v CZ by byl zážitek o 80% lepší. Pro ty co váhaj, jednoznačně doporučuju. Jauu mě bolej prsty Jojo už jsem na to přišel a zatim žádnej zásek další...byla tam jen debilní kamera no v tom místě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 zítra ji mám taky tuto hru uz se tesim:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajzcz Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 4 hodiny 53 minut dohráno co vy ? fakt masakr ta kamera je chvílema na pí... ale dá se to přežít rozhodně lepší než darksiders to mě sice taky natchlo ale ne tolik jako tohle bal jsem se že z toho bude stereotyp jak Dark.... ale překvapilo mě že nebyl povedenej příběh grafika teda jsem očekával lepší ale při tý smršti komb a řezaček jsem na to vlastně ani nehleděl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlashack Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Já bych taky potřeboval helfnout: Skákání z provazu na provaz. Rozbiju pomocí kosy řetěz, ten zahučí dolů. Následně bych měl skočit na další provaz, ale další pořadí chybí a další je moc daleko. Dvojskok nepomáhá, nebo jsem levej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sherlock72 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Ahojte, když už jste to dopařili tak mě snad poradíte. V kole kde semá osvobodit Azrael nebo jak se ten trouba jmenuje, jsou potřeba otevřít tři portály. Dva jsemudělal v poho ale na ten třetí potřbuju otevřít uplně nahoře dveře. ale jediné kam se dá ještě jít je místnost, kde jejeden portál na zdi, jeden na stropě a pak jsou dva proti sobě na jakýchsi jezdících potvorách ale co s tím, vážně nevím. Pokaždé ssebou majznu do propasti. Už to zkouším druhý den ale nedaří se. Díky předem všem za nějakou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 zkus použit gameanyone.com nebo youtube to ti akorát poradim us si to moc nepamatuju neboj se použít tlačitko THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LIB0R Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Zdravim potřeboval bych poradit, jsem tam jak se točej ty tři ramena a mám skiočit asi doprosřed mezi ně ale nejde mi to a nevim co s tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 http://www.gameanyone.com/X360/Dantes_Inferno_2010.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3mon3k-CZ Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 ahoj, tak jsem si to zkusil zahrat je to bomba :) ale mam problem cca po 45min hrani. byl jsem na provazu mluvil s takovou obri hlavou a typek preskl provaz a ja spadl dolu, llezu po stene a jsem v mistnosti kde je krabice s kterou mam nejak hejbat a plosina s kterou se da jezdit, ale uz se tu se** dlouho a nejak nevim, muze nekdo poradit ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Tu plosinu presun uplne dozadu, smerem ke vchodu odkud jsi prisel... Pak vezmi tu bednu a tu presun presne na opacnou stranu mistnosti do toho vyklenku... Pak tu plosinu myslim o kousek posun zpoatky tak aby jsi tu bednu mohl posunout na tu plosinu... Plosinu pak prisunes uplne k ty zdi a pres bednu vyskocis nahoru... Aspon myslim ze to tak bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3mon3k-CZ Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 no ja jsem vyskocil uz pres ni nahoru a vzal tam takovou tu minci silver, ale z toho bodu uz nemam kam dal vyskocit, :( jsem marnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 No od tam uz nemuzes skocit nikam...Musis se dostat tam kde je ten skoromrvej kteryho muzes bud osvobodit nebo ho poslat ''do pekla''...Tam se musis dostat a to udelas tak jak to pisu v navodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Dantes inferno-opravdu skvela zavavna hra,uz ji mam sestkrat za sebou sice ne po sobe, ale proste k dantemu se vzdy vratis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates39 Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 hele jak si udělal tu pasáž jak přesunuješ takový ten špunt přes ty ohnivé víry a pak to musíš přeskočit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 hru jsem dnes dohrál, za první dohrání 880/1000G, brzy se pokusím přinést kompletní návod na tuto hru na stránkách www.herninavody.cz co se týče té ohnivé díry, tak přesuň špunt úplně doleva a pak ho rychle přetáhni přes všechny díry směrem doprava, rychle vyskoč na lano rozhoupej se směrem doprava a v pohodě to přeskočíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el mariachi1468624614 Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Hral jste nekdo uz Trials of st. Lucia? Jestli jo tak jaky to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.