Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dante's Inferno

Kamikaze211

Recommended Posts

z posledná v pravo se nechá skočit doleva 2x (A)

Tak jsem to zrovna dohrál a mé hodnocení 90/100. Supr hra, perfektní ovádání (která mi sedlo na 100%), perfektní grafika a žádnej loading. Až to bude v češtině tak je má hodnocení 95/100 (i když pro hru je potřeba velice základní EN slovní zásoba), přeci jen v CZ by byl zážitek o 80% lepší.

Pro ty co váhaj, jednoznačně doporučuju.

Jauu mě bolej prsty

Jojo už jsem na to přišel a zatim žádnej zásek další...byla tam jen debilní kamera no v tom místě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 90
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

4 hodiny 53 minut dohráno co vy ? fakt masakr ta kamera je chvílema na pí... ale dá se to přežít rozhodně lepší než darksiders to mě sice taky natchlo ale ne tolik jako tohle bal jsem se že z toho bude stereotyp jak Dark.... ale překvapilo mě že nebyl povedenej příběh grafika teda jsem očekával lepší ale při tý smršti komb a řezaček jsem na to vlastně ani nehleděl :D

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ahojte, když už jste to dopařili tak mě snad poradíte. V kole kde semá osvobodit Azrael nebo jak se ten trouba jmenuje, jsou potřeba otevřít tři portály. Dva jsemudělal v poho ale na ten třetí potřbuju otevřít uplně nahoře dveře. ale jediné kam se dá ještě jít je místnost, kde jejeden portál na zdi, jeden na stropě a pak jsou dva proti sobě na jakýchsi jezdících potvorách ale co s tím, vážně nevím. Pokaždé ssebou majznu do propasti. Už to zkouším druhý den ale nedaří se. Díky předem všem za nějakou radu.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

ahoj, tak jsem si to zkusil zahrat je to bomba :) ale mam problem cca po 45min hrani. byl jsem na provazu mluvil s takovou obri hlavou a typek preskl provaz a ja spadl dolu, llezu po stene a jsem v mistnosti kde je krabice s kterou mam nejak hejbat a plosina s kterou se da jezdit, ale uz se tu se** dlouho a nejak nevim, muze nekdo poradit ? dik

Odkaz ke komentáři

Tu plosinu presun uplne dozadu, smerem ke vchodu odkud jsi prisel...

Pak vezmi tu bednu a tu presun presne na opacnou stranu mistnosti do toho vyklenku...

Pak tu plosinu myslim o kousek posun zpoatky tak aby jsi tu bednu mohl posunout na tu plosinu...

Plosinu pak prisunes uplne k ty zdi a pres bednu vyskocis nahoru...

Aspon myslim ze to tak bylo...

Odkaz ke komentáři

hru jsem dnes dohrál, za první dohrání 880/1000G, brzy se pokusím přinést kompletní návod na tuto hru na stránkách www.herninavody.cz

co se týče té ohnivé díry, tak přesuň špunt úplně doleva a pak ho rychle přetáhni přes všechny díry směrem doprava, rychle vyskoč na lano rozhoupej se směrem doprava a v pohodě to přeskočíš

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu