Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Indiana Jones and Staff of Kings (PSP, WII, PS2, NDS)

GTking4ever

Recommended Posts

Nedávno byla oficiálně ohlášena nová hra od Lucas Arts a to Indiana Jones and Staff of Kings, která má vijíd pouze na "slabší" hardware a to PSP, PS2, WII a NDS (na Xbox 360 a PS3 by se noví Indiana Jones měl objevit později- nejspíš koncem roku). A o co tedy v novém Indim pude?? Příběh se bude odehrávat v roce 1939 tedy v době původní filmové trilogie. Děj se točí kolem tzv. "Mojžíšové hole". Podle tvůrců hry bychom se měli podívat do Istanbulu, San Francisku a v neposlední řadě bychom se měli projíd i Panamskou džunglí. V patách by nám měli být již z mnoha her ověření náckové, ale určitě se můžeme těšit i na jiné soupeře. Hra by měla být velice interaktivní, tím je myšleno, že bychom se měli projed v tanku, ale třeba i proletěd v letadle. Dále by se měli objevit i nějaké ty bonusi, které by se měli odemikat za nalezené artefakty. Dále by se měl objevit i multiplayer a to jak klasický versus tak i co-op ve kterém si ovšem kampaň nestřihneme.:? Spíše se bude jednat o úkoly jednoduchého rázu. Tato gamesa zatím nemá stanoveno datum vydání, v traileru je zmíňěno Spring O9, ale ti ostřílení už v tom vidí tak letní prázdniny:)

Trailer:

Screenshoty:

thum_54214994493fb1ba3.jpg thum_54214994495247568.jpg thum_54214994495cd0dbb.jpg thum_54214994497221f7b.jpg

thum_5421499449811d04b.jpg thum_54214994498e61539.jpg

thum_542149944999e7111.jpg

Celá galerie na: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=13309

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 3 months later...

tak je to rozhodne lepsi nez Lego Indy. Sem tam ten nejaky vtip (dokonce i vydareny) ale grafika je prumerna. Kamera se mi taky moc nezda. Nejlepsi na tom je mrskani bicem. Sem tam musis zapojit i mozkovy zavity (ne zas tak casto). Pokud hledas neco jako tuhle hru, doporucil bych spis Tomb Raidera.

Pokud ses fanda Indyho, tak si to musis zahrat (jako ze ja jim sem)

BTW: hral jsem to asi 1 hodinu a uz mam 1/3 kampane za sebou (na stredni obtiznost)

Odkaz ke komentáři

Je to pro mě svým způsobem zklamání. I když... Štve mě rozdělení hry na ty krátké levely s popisem úkolů. To mi úplně kazí dojem z příběhu. Vlastně přiznávají, že jsou to poslepované různé krátké hříčky za sebou a ne plynoucí hra. ¨

Zpracování je ... :/ Ze začátku mě úplně bolely oči z toho, jak hnusně vypadala továrna na ohňostroje, ale jakmile se hra přesunula do jižní Ameriky, najednou se grafika zlepšila o několik řádů. Ne, že by se God of War musel třást strachy, ale hra najednou začala vypadat opravdu hezky.

Ruku v ruce s tím jde hratelnost. Začátek nic moc, pořád vysvětlování miliard různých akcí, které zdržuje od vlastního hraní. Level v hořící továrně naprosto příšerný s nesmyslnými kmitajícími trámy, které mi shazovaly Indyho dolů přesto, že byl evidentně alespoň metr od nich. V tu chvíli jsem to chtěl vypnout a zapomenout na u hrůzu. Naštěstí následovala honička na tramvaji se střílením motorek, která byla mnohem lepší. A pak mě to začalo i docela bavit a strávil jsem u toho zatím cca 2 hodinky.

Kdyby to nebyl Idy, věřím, že bych tomu nedal po té továrně šanci a zařadil si to mezi opravdu nepovedené záležitosti. Jenomže je to Indy a po tragickém startu se to docela zlepšilo... Moje hodnocení by v současné chvíli bylo kolem 65%, uvidíme, jestli se na tom ve zbytku hry něco změní.

Odkaz ke komentáři

Level v hořící továrně naprosto příšerný s nesmyslnými kmitajícími trámy, které mi shazovaly Indyho dolů přesto, že byl evidentně alespoň metr od nich. V tu chvíli jsem to chtěl vypnout a zapomenout na u hrůzu.

Jo, tohle me taky dost nastvalo. asi az na po 6. se mi to podarilo projit. a mel jsem neskutecny nervy!

Odkaz ke komentáři

Hele lidi, nechci nějak rejpat ale tohle není topic o lego Indiana Jonesovi......

Jinak na tuhle hru se dost těším, letošní rok bude vydařený (GT, Motostorm, Assasians creed,...) podle mě lepší než lego verze.

pokud sis precetli posledni prispevky, tak se tu nepise o Lego Indym. O nem tu byly asi jen 2 prispevky. Nic vic

Odkaz ke komentáři

Víte co me nejvic nastvalo ze zrusily verze pro x360 a ps3 ktere vypadali az mooc dobre + vypocet fyziky ktera tam byla pocitana pres Euphorii... skoda mohla bejt to dalsi pecka pro nase vylke konzole ale takhle je to zklaman i ... krom docela dobrych souboju z bossy na konci levelu to je hra o nicem :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu