GTking4ever Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Nedávno byla oficiálně ohlášena nová hra od Lucas Arts a to Indiana Jones and Staff of Kings, která má vijíd pouze na "slabší" hardware a to PSP, PS2, WII a NDS (na Xbox 360 a PS3 by se noví Indiana Jones měl objevit později- nejspíš koncem roku). A o co tedy v novém Indim pude?? Příběh se bude odehrávat v roce 1939 tedy v době původní filmové trilogie. Děj se točí kolem tzv. "Mojžíšové hole". Podle tvůrců hry bychom se měli podívat do Istanbulu, San Francisku a v neposlední řadě bychom se měli projíd i Panamskou džunglí. V patách by nám měli být již z mnoha her ověření náckové, ale určitě se můžeme těšit i na jiné soupeře. Hra by měla být velice interaktivní, tím je myšleno, že bychom se měli projed v tanku, ale třeba i proletěd v letadle. Dále by se měli objevit i nějaké ty bonusi, které by se měli odemikat za nalezené artefakty. Dále by se měl objevit i multiplayer a to jak klasický versus tak i co-op ve kterém si ovšem kampaň nestřihneme.:? Spíše se bude jednat o úkoly jednoduchého rázu. Tato gamesa zatím nemá stanoveno datum vydání, v traileru je zmíňěno Spring O9, ale ti ostřílení už v tom vidí tak letní prázdniny:) Trailer: Screenshoty: Celá galerie na: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=13309 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Počkám až vyjde LEGO verze :D ale jinak diki za info . ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 To lego už je dávno venku ne? nebo se chystá zas něco nového? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Hééj hustý tak nato se dost těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 To lego už je dávno venku ne? nebo se chystá zas něco nového? :) Dělal sem si jenom srandu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogga Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 hra na kterou se bude kotel tesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Takze sem si vsimnul ze linky tady uz jsou a tak by me zajimalo jake to je kdo to jiz hral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 tak je to rozhodne lepsi nez Lego Indy. Sem tam ten nejaky vtip (dokonce i vydareny) ale grafika je prumerna. Kamera se mi taky moc nezda. Nejlepsi na tom je mrskani bicem. Sem tam musis zapojit i mozkovy zavity (ne zas tak casto). Pokud hledas neco jako tuhle hru, doporucil bych spis Tomb Raidera. Pokud ses fanda Indyho, tak si to musis zahrat (jako ze ja jim sem) BTW: hral jsem to asi 1 hodinu a uz mam 1/3 kampane za sebou (na stredni obtiznost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 vypadá to dobře uz to stahuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Usmevacek Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Ahoj parani, hde by se dal sosnout: Indiana Jones and Staff of Kings. Ja jesem to hledal a nikde jsem to nenasel :-( Diky moc za Vase odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 uz sem to zkusil a je to celkem dobry jen ty mise by se mohli odehravat jinak jsou strasne kratky a vetsinou se musi jenom indy promlatit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 treba tady http://awesomewarez.com/indiana-jones-and-the-staff-of-kings-usa-psp-psypsp nevim proc obcas nepouzijete google, hned druhej odkaz to byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaz Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Je to pro mě svým způsobem zklamání. I když... Štve mě rozdělení hry na ty krátké levely s popisem úkolů. To mi úplně kazí dojem z příběhu. Vlastně přiznávají, že jsou to poslepované různé krátké hříčky za sebou a ne plynoucí hra. ¨ Zpracování je ... :/ Ze začátku mě úplně bolely oči z toho, jak hnusně vypadala továrna na ohňostroje, ale jakmile se hra přesunula do jižní Ameriky, najednou se grafika zlepšila o několik řádů. Ne, že by se God of War musel třást strachy, ale hra najednou začala vypadat opravdu hezky. Ruku v ruce s tím jde hratelnost. Začátek nic moc, pořád vysvětlování miliard různých akcí, které zdržuje od vlastního hraní. Level v hořící továrně naprosto příšerný s nesmyslnými kmitajícími trámy, které mi shazovaly Indyho dolů přesto, že byl evidentně alespoň metr od nich. V tu chvíli jsem to chtěl vypnout a zapomenout na u hrůzu. Naštěstí následovala honička na tramvaji se střílením motorek, která byla mnohem lepší. A pak mě to začalo i docela bavit a strávil jsem u toho zatím cca 2 hodinky. Kdyby to nebyl Idy, věřím, že bych tomu nedal po té továrně šanci a zařadil si to mezi opravdu nepovedené záležitosti. Jenomže je to Indy a po tragickém startu se to docela zlepšilo... Moje hodnocení by v současné chvíli bylo kolem 65%, uvidíme, jestli se na tom ve zbytku hry něco změní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Level v hořící továrně naprosto příšerný s nesmyslnými kmitajícími trámy, které mi shazovaly Indyho dolů přesto, že byl evidentně alespoň metr od nich. V tu chvíli jsem to chtěl vypnout a zapomenout na u hrůzu. Jo, tohle me taky dost nastvalo. asi az na po 6. se mi to podarilo projit. a mel jsem neskutecny nervy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Hele lidi, nechci nějak rejpat ale tohle není topic o lego Indiana Jonesovi...... Jinak na tuhle hru se dost těším, letošní rok bude vydařený (GT, Motostorm, Assasians creed,...) podle mě lepší než lego verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Hele lidi, nechci nějak rejpat ale tohle není topic o lego Indiana Jonesovi......Jinak na tuhle hru se dost těším, letošní rok bude vydařený (GT, Motostorm, Assasians creed,...) podle mě lepší než lego verze. pokud sis precetli posledni prispevky, tak se tu nepise o Lego Indym. O nem tu byly asi jen 2 prispevky. Nic vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Víte co me nejvic nastvalo ze zrusily verze pro x360 a ps3 ktere vypadali az mooc dobre + vypocet fyziky ktera tam byla pocitana pres Euphorii... skoda mohla bejt to dalsi pecka pro nase vylke konzole ale takhle je to zklaman i ... krom docela dobrych souboju z bossy na konci levelu to je hra o nicem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chester46 Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Stáhnul, zahrál a smazal!Další odfláknutá práce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.