Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Demence CZshare !!!

Kamikaze211

Recommended Posts

To už je prostě moc ... platím si za službu, která nefunguje !! Stahoval jsem fear 2 a stáhlo se mi 44 mb a konec prostě a to ještě stahovalo dvě hodiny ! Celé Czshare je zabugované !!! Jediné kdy to jede, je od 22:00 do 6:00 cca. Jako stahování se mi spustí, a jakoby je to zastavené a stahuje to strašně pomalu! Nechápu to, platím za něco co nefunguje ! Opravdu výborné ! Děkuji czshare že sem mohl zbytečně utratit peníze za služby které nefungujou !:blink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

a tohle je nějaká novinka ? czshare má problémy pravidelně už od svého začátku..např 2 měsíce výpadek, pak smazání skoro všech souborů, rychlost, po uploadu nevygeneruje link apod...zlatý RS

jak asi před rokem a půl řekl Rix "CZshare je projekt jak dlouho si lidi nechaj srát na hlavu a budou si za to ještě platit" :D

Odkaz ke komentáři

To já taky, ale problém je v tom, že občas nějaký soubory jedou pomalu nebo prostě sřidavě vteřinu jednou a vteřinu maj výpadek a rychlost kolísá... Jak řikám tohle kdyžtak řesim DAP, ale problém je v tom, že já třeba na filmy čumim v průběhu stahovaní a to s DAP samozřejmě nemůžu... Proto jsem byl dneska odpoledne tak najebanej.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Pořád do kola, prostě to neni jako Rapid, jediný v čem je lepší, že je v češtině a můžeš převádět kredity a kupovat přes mobil, jinak Rapid je stabilní a v tom je síla:)

btw: já stahuju přes megarapid.eu, můžu stahovat rapidshare neomezeně, koupim kredity přes sms a stahuju. Viz podpis.

Odkaz ke komentáři

a je to tady o čem jsem mluvil .... k desáté hodině už nefunguje ani přihlášení do profi. Píše toto: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) in /home/www/czshare.com/www/config.php on line 23

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) in /home/www/czshare.com/www/config.php on line 24

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/www/czshare.com/www/config.php on line 24

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/czshare.com/www/config.php:23) in /home/www/czshare.com/www/profi/index.php on line 32

což je chyba v databázi

Odkaz ke komentáři

a je to tady o čem jsem mluvil .... k desáté hodině už nefunguje ani přihlášení do profi. Píše toto: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) in /home/www/czshare.com/www/config.php on line 23

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) in /home/www/czshare.com/www/config.php on line 24

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/www/czshare.com/www/config.php on line 24

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/czshare.com/www/config.php:23) in /home/www/czshare.com/www/profi/index.php on line 32

což je chyba v databázi

presne to sa stalo mne, napisal som adminovy na icq , nakonec prisel na to ze subor bol bloknuty lebo ho nekto nahlasil , a po asi 10 minutach rozhovoru mi pridal 50gb kreditu a ze keby sa este nieco dialo tak nech sa mu ozvem ze od toho tam je,a subor odblokoval

edit// nno super aj mne pise to iste kur*y jedne

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu