Kamikaze211 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 To už je prostě moc ... platím si za službu, která nefunguje !! Stahoval jsem fear 2 a stáhlo se mi 44 mb a konec prostě a to ještě stahovalo dvě hodiny ! Celé Czshare je zabugované !!! Jediné kdy to jede, je od 22:00 do 6:00 cca. Jako stahování se mi spustí, a jakoby je to zastavené a stahuje to strašně pomalu! Nechápu to, platím za něco co nefunguje ! Opravdu výborné ! Děkuji czshare že sem mohl zbytečně utratit peníze za služby které nefungujou !:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Ale mně každý den jede vše normálně,newím kde je u tebe problém.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Mě už poslední dobou taky strašně serou... začal jsem použivat download accelerator. Pustí ti asi 10 linek najednou, tzn. když jedna pojede cca 20kB/s , tak ty pojedeš 200kB/s. Negto: sťastný to člověk... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Podívej, řeknu ti to asi takhle: ostatní servery mi jedou naprosto v pohodě jenom Czshare ne! Myslím, že to nebude jenom u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Já mam zrovna teďko štěstí jede mi 1400kb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Ano, mě se to stává taky, prostě to poslední dobou Czshare nějak nezvládá, přešel jsem na rapid atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Nechceš udělat anketu komu jede cz....normálně a koho sere? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dekaard Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 NEkdy kdyz stahuju de to pomalu tak to zrusim za chvili zacnu stahovat znovu a je to OK.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Já jsem s CZsrá.čem neměl nikdy problém ve stahování ,ale v uploadování to už mě pěkně někdy docela serou ! SRY ZA SPORSTA SLOVA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 no kryštofe ono to ani bez těch sprostých slov snad ani nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 a tohle je nějaká novinka ? czshare má problémy pravidelně už od svého začátku..např 2 měsíce výpadek, pak smazání skoro všech souborů, rychlost, po uploadu nevygeneruje link apod...zlatý RS jak asi před rokem a půl řekl Rix "CZshare je projekt jak dlouho si lidi nechaj srát na hlavu a budou si za to ještě platit" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 no jo no .. ale zatím jsem neměl vážnější problémy apod. až doteď.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 jsem s tím nanejvýš spokojený, up v pohodě, down mi jede 800kb/s to samý up nikdy žádná chyba... + placení smskama, jak pohodlný, pro mě momentálně neexistuje lepší host server :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 nechapu to mam 8 mega rychlej net a stahuje to nejvice na 200 :( takze upe napi**!! Ted mi nejde poprve za tu dobu co to mam stahovat linky :( nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 já taky bez problému...a že už mám pár set giga nastahováno... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 To já taky, ale problém je v tom, že občas nějaký soubory jedou pomalu nebo prostě sřidavě vteřinu jednou a vteřinu maj výpadek a rychlost kolísá... Jak řikám tohle kdyžtak řesim DAP, ale problém je v tom, že já třeba na filmy čumim v průběhu stahovaní a to s DAP samozřejmě nemůžu... Proto jsem byl dneska odpoledne tak najebanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Lidi ja upju na czshare PSP hry a taky musim priznat ze se posledn dobou tento server hrouti uz upuju jednu hru snad 10lkrat a astale nic chtelo yb to neaky new server Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Pořád do kola, prostě to neni jako Rapid, jediný v čem je lepší, že je v češtině a můžeš převádět kredity a kupovat přes mobil, jinak Rapid je stabilní a v tom je síla:) btw: já stahuju přes megarapid.eu, můžu stahovat rapidshare neomezeně, koupim kredity přes sms a stahuju. Viz podpis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Hehe, taky mě štvalo, že jsem stahoval a uprostřed mě to stoplo, pak jsem zjistil, že už tam nemám kredity na celej soubor :D Ale třeba dneska jsem si kredity koupil a stahování seriálu se mi zaseklo na 93Mb z 150Mb :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Už bych to více nerozebíral, prostě to tak je a tak to bude...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 zda se mi ze tohle neni jediny forum/stranky kde se tohle resi ZDE se to taky resi :lol: ale me to nedela czs a ze uz sem tam toho sosal dost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 ja nevim ale uz z czsharu stahuju 1rok a bez problemu a stahuju rychlosti 1400kb/s je lepši stahovat pres program než v prohližeči(kdyz sem stahoval v prohližeči tak mam rychlost pomalejši,ale asi 5měsicu stahuju pres FLASHGET a jedu plnou rychlosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 pro ty co maji problemy tak si stahnete orbit downloader treba ze stahuj.cz ja z czshare problem nikdy nemel - teda az naupload kdy mi to nevygenerovalo link - stahuju asi 2mb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Únor 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 a je to tady o čem jsem mluvil .... k desáté hodině už nefunguje ani přihlášení do profi. Píše toto: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) in /home/www/czshare.com/www/config.php on line 23 Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) in /home/www/czshare.com/www/config.php on line 24 Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/www/czshare.com/www/config.php on line 24 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/czshare.com/www/config.php:23) in /home/www/czshare.com/www/profi/index.php on line 32 což je chyba v databázi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max_007 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 a je to tady o čem jsem mluvil .... k desáté hodině už nefunguje ani přihlášení do profi. Píše toto: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) in /home/www/czshare.com/www/config.php on line 23Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) in /home/www/czshare.com/www/config.php on line 24 Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/www/czshare.com/www/config.php on line 24 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/czshare.com/www/config.php:23) in /home/www/czshare.com/www/profi/index.php on line 32 což je chyba v databázi presne to sa stalo mne, napisal som adminovy na icq , nakonec prisel na to ze subor bol bloknuty lebo ho nekto nahlasil , a po asi 10 minutach rozhovoru mi pridal 50gb kreditu a ze keby sa este nieco dialo tak nech sa mu ozvem ze od toho tam je,a subor odblokoval edit// nno super aj mne pise to iste kur*y jedne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.