dafsig Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 me to taky se*e, stahoval sem 16 casti ke hre, 15 bylo dobrej jenom 1 byla spatna a musel sem ji stahovat asi 3x znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 CZShare je uplně na hovno, vždycky se těším, že si něco stahnu, teď vidím že je to na CzShare a je po srandě, pokažde sou obsazene ty free sloty, a když to upnu tak mi nakonec vyskočí error, demence:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 PISE MI TO TO STEJNE!!!! Takou to dlouhou srac**!!!! Co mam delat? Jeto ten southpark od cartmena 2 serie :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 a je to tady o čem jsem mluvil .... k desáté hodině už nefunguje ani přihlášení do profi. Píše toto: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) in /home/www/czshare.com/www/config.php on line 23Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) in /home/www/czshare.com/www/config.php on line 24 Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /home/www/czshare.com/www/config.php on line 24 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/czshare.com/www/config.php:23) in /home/www/czshare.com/www/profi/index.php on line 32 což je chyba v databázi Přesně tohle mi taky psalo, už to je snad v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 holt potize s databazy..se neda nic delat..to se proste stava na kazdem serveru s PHP a MYSQL OT: zinglbee,nepochopil jsem to ze koupis kredity za sms a stahujes??jako na rapida myslis??mohl bys mi to do PM trosku presneji popsat?? to david7090 a radator ja osobne stahuju jak kdy budto pres prohlizec nebo pres flashget..je pravda,ze pres flashget to stahuje minimalne o polovinu rychleji (z prohlizece mi to leti 1mB/s z flashgetu tak 1,2-1,4mB/s)..ale kazdopadne vec,ktera me stve,ze pote se stahne vic MB nez by melo..dejme tomu ze stahovany soubor ma 700MB..tak ti to ukaze ze si stahnul 770MB treba..zalezi jak na kterem souboru..to je vec,ktera me treba stve.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 ja nwm jak vy ale ja zas takovej problém nemám než du spat dám stahovat celou hru které mam dejme tomu 6gb a doráná to je uplně vklidu nebo i pres školu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Únor 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 někdo má, někdo nemá ... a ti kdo nemají, můžou být rádi. Ale těm co to nejde, je většina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 tak já to mám 50 na 50 něco jde a něco ne minule mě teda nasr*li mel jsem už 93% a najednou chyba a všechno bylo v prd*li ale jsou dny kdy mi to jede uplně v poho nwm maj to nějaký divný souhlasim stim že Rapidshare je 100x lepší ale zase je nevíhoda že to neni český server a musí se platit PA přes Paypal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Únor 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 nemusí ... může se platit PA přes bankovní účet u českých prodejců. Ale to je OT trochu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 trochu složitý a kdo nemá bankovní účet tak je v ... takhle prez czshare si zaplatim smskou a mám klid ale Rapid je lepsi to 100 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 trochu složitý a kdo nemá bankovní účet tak je v ... takhle prez czshare si zaplatim smskou a mám klid ale Rapid je lepsi to 100 % Neni v.....stačí když se zaregistruješ na megarapid.eu a naházíš linky z rapidu a stahuješ v klidu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 ja se na czshare uz vykakal co jsem si tam kupil 40gb credit a po mesici nestahovani mi z neho zbylo 50mb jsem na to fakal maji tam v tom poradny bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 mohl by mi prosim nekdo vysvetlit,proc se nemuzu prihlasit na czshare? v momente kdy zadam heslo a nick,tak se mi zobrazi prazdna stranka se 4 odkazama a zdarec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 protoze czshare uz zase nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 platim jim za to,curakum,tak doufam,ze s tim hnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 CZshare je fuuj ! rapidshare je best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 jinak. czshare OPĚT nejede. Už mě začínají sr*t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gegecko Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 CZshare je podvod.. zaplatil jsem si asi 50 GB a jednoho dne se mě napsalo, že moje ip není povoleno stahovat a 50 GB zmizelo.. ted používám Share-rapid a zatim v poho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 no nejspíš to bylo kvůli tomu , že jsi měl nastavenou ochranu aby šlo stahovat z jedné ip (tvojí) , které se ti změnila a tím pádem ti to zablokovalo vstup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 taky mam problem. share-rapid cca 1200kb/s czshare stezi 400kb/s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Me to jede posledni dobou vzdy 1,9mb/s. Takze jsem rad. Ale nekdy mi to nechce ten soubor stahnout, takze si musim najit jiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Mě poslední 4 měsíce frčí vpohodě :) CZshare je fuuj ! rapidshare je best Stáhuj si dvacet tisíc partů, když můžeš stáhnout na jeden, dva zátahy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 na více pártů jsou právě downloadery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Pro mě je třeba rapid prostě nevyužitelnej. Budu tahat milion partu a hodinu rozbalovat. Pro mě má czsh jednu velkou výhodu a to tu, že koukám na film/seriál hned při tom co jsem ho dal stahovat a nemusim čekat x minut než se mi stáhne. To s x partama neuděláš. Teď čekám nějaký chytrý reakce, že je fakt problém těch pár minut počkat... Ale já si frčim "realtime" :D Samozřejmě to platí jen u videí, což je u mě 99% toho co já stahuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F4ST Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 já s CZs žádný problémy nemám, to samý HellShare:dozey: /E: to je tim vašim ehm"internetem" od O2 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.