Guest LaYer Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Pro mě je třeba rapid prostě nevyužitelnej. Budu tahat milion partu a hodinu rozbalovat. Pro mě má czsh jednu velkou výhodu a to tu, že koukám na film/seriál hned při tom co jsem ho dal stahovat a nemusim čekat x minut než se mi stáhne. To s x partama ..... máš sice pravdu ale když stahuješ např 800 mb film a stane se chyba v downloadu tak si v p..i a musíš to stahovat znova zatim co u víc partů stačí stáhnout ten poškozenej a je to rapid 4ever :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Tak nejsi, protože ten link co to vygeneruje je stálej dokud ho u sebe nesmažeš. Takže pak dáš jen pokračovat a zase frčíš xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šméčko Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Taky už sem tam nastahoval min. 300gb a bez větších problémů.. rychlost downloadů bývá stabilní a málokdy s tím mám problém.. s uploadama je to trošku horší, ale vzhledem k tomu, že mi po půlnoci poskytovatel internetu pustí rychlé připojení tak to využiju a v té době to je mimo špičku, takže upload taky bez problémů... jinak za ty prachy nevim jaký ''sraní na hlavu'', protože např.akce 70gb za 99,- mi přijde víc než výhodná vzhledem k tomu, že dnes už je na CZS velká většina toho co hledáte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.