Kastan Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 jo je to tak...mě zase vadí že to nejde moc zrychlit , vlastně celkově jsem od toho čekal víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 hw naroky mas hned v prvnim prispevku :roll:Cti a nespamuj . To jak to ma asi kazdej nastaveny zalezi jake ma PC , takze dost blbej dotaz... blbej dotaz to nebyl, ale ty asi trpis oligorenii a ses uz ve 3. fazi vid? je tam napsany nacem hrajete takze mas napsat svoji konfiguraci a nastaveni priste cti a premeslej nez neco napises.... zo ze ses moderator z tetbe nedela genia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Mě štve že ten simík strašně rychle stárne, hra jinak splnila očekávání (kde jsou cheaty? :D) ale srovnávat to s dvojkou nemůžu, hrál jsem jenom jedničku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 blbej dotaz to nebyl, ale ty asi trpis oligorenii a ses uz ve 3. fazi vid?je tam napsany nacem hrajete takze mas napsat svoji konfiguraci a nastaveni priste cti a premeslej nez neco napises.... zo ze ses moderator z tetbe nedela genia A ty neser a nerozjížděj tady posthunting. Víš jak by to vypadalo kdyby tady KAŽDEJ kdo tu hru zkusil, napsal svou konfiguraci a nastavení? :roll: Jinak. Už to sestře stahuju tak sem zvědavej. U dvojky sem jedno odpoledne strávil :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 Mě štve že ten simík strašně rychle stárne, hra jinak splnila očekávání (kde jsou cheaty? :D) ale srovnávat to s dvojkou nemůžu, hrál jsem jenom jedničku :Dcheaty fungujou ze 2ky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 cheaty fungujou ze 2ky :D to jsem zkoušel, ale ani mi nevyjela ta "konzole", ctrl+ shift+ c mi nefunguje :cry: já vim že jsem blbej, co dělám blbě ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Nikdy nepochopim proč tuhle hru lidi hrajou?- simulace života- WTF!?!?!?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Květen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 cheaty fungujou ze 2ky :D potvrzuji xD ale moc mě to nebaví když mám "vše" filipsemo: to máš stejné jako když někdo hraje call of duty,medal of honor atd.. "nepochopím jak někdo muže hrát simulaci II. Světové Války - WTF!?!?!?!?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 ach jo, tak mě ani na jedný verzi hry nefungujou cheaty( tedy nefunguje ta "mini konzole" na dávání cheatů), při zmáčknutí ctrl+shift+c se nid neděje, zkouším kombinace pravýlevýshift/ctrl a prostě to nejde :cry: neví někdo jak na to? btw laskavě si odpusťte kecy typu "nemáš cheatovat" :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2009 Jednoduše ctrl, levý shift a c zmáčkneš naráz (dohromady) a objeví se ti v levém horním rohu konzole. .....neobjeví.... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 .....neobjeví.... :cry: A nemáš čínskou klavesnici ? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 A nemáš čínskou klavesnici ? :lol: a nemáš ty inteligenční kvocient pod stovkou? btw. pořád mi to nejde, ani na razor verzi :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 cau tak sem cetl že se vám zdá rychlé stárnutí takže sem přišel na to že v nastavení hry se dá nastavit kolik dní budou žít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.