sysasysa Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Čus. Mám problém s PSP po dlouhý době. Když sem si stáhnul Me and My Katamari, tak se mi nezobrazuje mezi hrama na kartě. Skopíroval sem to do správný složky. Kámoš má stejnou verzi a funguje mu. Nevíte čim to je? Mám PSP 1004 5.00M33-6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 zkus zformátovat kartu a hru znovu nahrát na kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 To mě napadlo. Zkoušel sem, ale nic. Zeptal sem se kámoše a musí to bejt v ISO, jinak se neukáže :) Takže LOCK PLS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kweensey Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 A v cem's to mel? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 A v cem's to mel? :D no nejspíš CSO bych to tipnul :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sysasysa
Čus. Mám problém s PSP po dlouhý době. Když sem si stáhnul Me and My Katamari, tak se mi nezobrazuje mezi hrama na kartě. Skopíroval sem to do správný složky. Kámoš má stejnou verzi a funguje mu. Nevíte čim to je?
Mám PSP 1004 5.00M33-6
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts