kazim_cz Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 nazdar kamos nevi jak vypalit hry na ps2 a pres jakej program. ja mam xbox 360 tak sem mu neco poradil zatim nevim jestli mu to jede ale prosim vsechny co maji ps2 a vypaluji si hry tak at mi tady napisou pres co pali dik moc.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 nazdar kamos nevi jak vypalit hry na ps2 a pres jakej program. ja mam xbox 360 tak sem mu neco poradil zatim nevim jestli mu to jede ale prosim vsechny co maji ps2 a vypaluji si hry tak at mi tady napisou pres co pali dik moc.8) ImgBurn,4x rychlosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Hry se vypalují dá se říci stejně jako na PSX 1. Upřesnim: budeš potřebovat jeden z těchto programů : Alcohol 120% a nebo Clone CD od Slysoft inc. V Alcohol copy si mužeš na to vybrat příslušný profil a podle něj lze začít vypalovat. U Clone CD lze vypalovat jak CD, tak i DVD chce to, ale patřičně nastavit. V nastavení čtení dat (na začátku výběru mechanik) A.) Povol tyto volby :1.) Povolit čtení subkanálových dat z datových stop. 2.) Povolit četní Subkanálových dat z audio stop 3.) Povolit četní informace CD text z audio CD B.) U nastavení rychlého četní chyb : 1.) Počet zopakování načtení zadej číslo nula. 2.) Oprava chyb softwarová C Zvol Data CDl před tím mrkni ještě na nastavení a nastav je takto : 1.) Rychlost četní dat : MAX 2.) Číst subkanálové informace z datových stop 3.) Obnovit sektory z daty A toto by mělo být asi, tak všechno k funkčnosti playstationových 2 her...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kazim_cz Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 dik necekal sem ze odpovite tak richle . cest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huja Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Hry se vypalují dá se říci stejně jako na PSX 1.Upřesnim: budeš potřebovat jeden z těchto programů : Alcohol 120% a nebo Clone CD od Slysoft inc. V Alcohol copy si mužeš na to vybrat příslušný profil a podle něj lze začít vypalovat. U Clone CD lze vypalovat jak CD, tak i DVD chce to, ale patřičně nastavit. V nastavení čtení dat (na začátku výběru mechanik) A.) Povol tyto volby :1.) Povolit čtení subkanálových dat z datových stop. 2.) Povolit četní Subkanálových dat z audio stop 3.) Povolit četní informace CD text z audio CD B.) U nastavení rychlého četní chyb : 1.) Počet zopakování načtení zadej číslo nula. 2.) Oprava chyb softwarová C Zvol Data CDl před tím mrkni ještě na nastavení a nastav je takto : 1.) Rychlost četní dat : MAX 2.) Číst subkanálové informace z datových stop 3.) Obnovit sektory z daty A toto by mělo být asi, tak všechno k funkčnosti playstationových 2 her...:cheesygrin: mam otazku - kde najdu nastaveni tehlech veci v Alcoholu? Diky a sorry jestli to tu nekde je ale fakt jsem to nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 mam otazku - kde najdu nastaveni tehlech veci v Alcoholu? Diky a sorry jestli to tu nekde je ale fakt jsem to nenasel. Je to jednoduché nechápu, že to tam nevidíš. :shock: Hned při vytváření image souboru to tam je! Ještě pro zjednodušení vyber profil PLAYSTATION 2 a dej další a je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Ja ti reknu lepsi zpusob stahni si PowerIso tam nemusis nic hledat ani nastavovat normalne tam otevres stahlou hru ono se ti ukaze nekolik programu a slozek v tom programu po otevreni hry a normalne nahore das palit pak uz jenomhru strcis do konzole a jedes sam to tak delama jeste jsem nemel problem s zadnou hrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denny1189 Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Tak to zkousim pre to poweriso,ale vubec mi to nejde.Byla bych velice rada kdyby mi nekdo dal podrobnejsi navod.Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.