ste78 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Zdravím, chtěl bych rozjet webový projekt-nápad, který zatím nemá u nás konkurenci. Jedná se o úspěšný zahraniční model, o který jsem zatím ještě na českém internetu nenarazil a myslím si, že dokáže docela dobře zaplnit "prázdné místo". Hledám lidi do teamu, hlavně někoho, kdo umí programovat PHP a možná taky grafika (webdesign). Plus kohokoli, kdo by se chtěl účastnit. Úspěšnost samozřejmě zajistit nemůžu; ale v případě, že se projekt bude vyvíjet podle očekávání, provize z reklamy jsou samozřejmostí. Primárním cílem ovšem není vydělat si! Pokud si myslíš, že jsi ten, koho hledám, ozvi se mi prosím tady, nebo přes PM. edit: programátor by měl zvládnout navrhnout funkční systém: kompletní administraci stránek z webu - přihlašování, ukládání textu z webového formuláře do databáze a podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 no ale co by to bylo za projekt očem pokud bych otom nemel ani potuchy taky asi ne ale pokud bych se oto treba už zajimal tak klidně se pridam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 stejne jako king a kdyztak ja to umim s videama a hudbou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Zatím nebudu mluvit konkrétně, podrobnější informace poskytnu později privátní cestou. Každopádně se nejedná o žádný internetový magazín, informační apod. Spíš na způsob sociální komunikace. Web, ve kterém jsou přispěvateli jeho návštevníci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 tak to bych se asi pripojil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 A je to pro každěho nebo např od 18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 no ja umím celikem slušně njakou tu grafiku a umim dost dobre strihat vide dělal jsem toho dost když mě ještě bavil naruto :D takže stimhle bych mohl pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 no ja um?m celikem slu?n? njakou tu grafiku a umim dost dobre strihat vide d?lal jsem toho dost kdy? m? je?t? bavil naruto :D tak?e stimhle bych mohl pomoct kingu s videama umim lip sem na filmovce :P, ale s grafikou asi moc nepomuzu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Hm..nevím no, záleží o co jde, kdyžtak mě kontaktuj skrze PM a řekni mi víc. Co umím? Tak hlavně se orientuji na tvorbu webových stránek, ale asi nejsem profík, moje poslední práce je www.bboy-forum.cz, mrkni a posud sám, samozřejmě forum běží na phpbb3, ale upravy kodu,mody a další věci už jsou jen moje záležitost. Dále trochu ovládám grafiku, ta je při tvorbě webu nutná a spoustu jiných věcí. Ale nevím jestli bych do toho šel, opravdu záleží o co jde. Pokud je to opravdu ojedinělý a zhledám, že to je dobrý nápad, tak do toho určitě rád půjdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Není to nijak podmíněné věkem, ani obsah webu, ani podmínka pro zapojení se.. Samozžejmě, že 18+ je lepší... Ad programování: Jednao by se samostané naprogramování jádra webové aplikace, čili žádné základy, nebo úpravy kódu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Naprogramovat jádro webové aplikace nemusí zvládnout ani někdo kdo se tomu věnuje dlouho, na to si najdi radši profíka co to studoval a máš to jistý, protože nevím o co se jedná a jak by to mělo být složité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Zdravím, možná bych měl zájem se zapojit do nějakého rozumného projektu. Záleží právě na tom o co přesně by šlo - pokud by to bylo zajímavé, jsem ochoten inestovat nemálo času, uplatnění bych snad našel :). Mimochod mám kamáráda, který dělá (snad už by se dalo označit profesionálně) PHP (+ samozřejmě další potřebné technoligie - SQL,...). Jenže opět jde o druh projektu, pokud by neviděl potenciál, chtěl by finanční odměnu, pokud ano - určitě se s ním dá dohodnout i jinak. Chápu, že nechceš podávat konkrétní informace - pro rychlejší komunikaci mě můžeš kontaktovat na jabberu: mr.gunlok@jabber.org, pokud budeš mít zájem ovšem :). Ještě radši nechám ICQ, pokud by jsi neměl jabber: (294)(556)(925). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Únor 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Děkuji všem kteří se mi ozvali. :) Pokud by měl někdo stále zájem a má co nabídnout, v soukromí sdělím další informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.