Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

webový projekt, hledám lidi do teamu

ste78

Recommended Posts

Zdravím,

chtěl bych rozjet webový projekt-nápad, který zatím nemá u nás konkurenci. Jedná se o úspěšný zahraniční model, o který jsem zatím ještě na českém internetu nenarazil a myslím si, že dokáže docela dobře zaplnit "prázdné místo".

Hledám lidi do teamu, hlavně někoho, kdo umí programovat PHP a možná taky grafika (webdesign). Plus kohokoli, kdo by se chtěl účastnit.

Úspěšnost samozřejmě zajistit nemůžu; ale v případě, že se projekt bude vyvíjet podle očekávání, provize z reklamy jsou samozřejmostí. Primárním cílem ovšem není vydělat si!

Pokud si myslíš, že jsi ten, koho hledám, ozvi se mi prosím tady, nebo přes PM.

edit: programátor by měl zvládnout navrhnout funkční systém: kompletní administraci stránek z webu - přihlašování, ukládání textu z webového formuláře do databáze a podobně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatím nebudu mluvit konkrétně, podrobnější informace poskytnu později privátní cestou.

Každopádně se nejedná o žádný internetový magazín, informační apod. Spíš na způsob sociální komunikace. Web, ve kterém jsou přispěvateli jeho návštevníci..

Odkaz ke komentáři

Hm..nevím no, záleží o co jde, kdyžtak mě kontaktuj skrze PM a řekni mi víc.

Co umím?

Tak hlavně se orientuji na tvorbu webových stránek, ale asi nejsem profík,

moje poslední práce je www.bboy-forum.cz, mrkni a posud sám, samozřejmě forum běží na phpbb3, ale upravy kodu,mody a další věci už jsou jen moje záležitost.

Dále trochu ovládám grafiku, ta je při tvorbě webu nutná a spoustu jiných věcí.

Ale nevím jestli bych do toho šel, opravdu záleží o co jde. Pokud je to opravdu ojedinělý a zhledám, že to je dobrý nápad, tak do toho určitě rád půjdu.

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

možná bych měl zájem se zapojit do nějakého rozumného projektu. Záleží právě na tom o co přesně by šlo - pokud by to bylo zajímavé, jsem ochoten inestovat nemálo času, uplatnění bych snad našel :).

Mimochod mám kamáráda, který dělá (snad už by se dalo označit profesionálně) PHP (+ samozřejmě další potřebné technoligie - SQL,...). Jenže opět jde o druh projektu, pokud by neviděl potenciál, chtěl by finanční odměnu, pokud ano - určitě se s ním dá dohodnout i jinak.

Chápu, že nechceš podávat konkrétní informace - pro rychlejší komunikaci mě můžeš kontaktovat na jabberu: mr.gunlok@jabber.org, pokud budeš mít zájem ovšem :).

Ještě radši nechám ICQ, pokud by jsi neměl jabber: (294)(556)(925).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu