Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

V kolika letech jste poprvé kouřili cigarety?

Negto

Recommended Posts

Jop, kouřim.. bohužel :?

První - Cca 5 let, prosil jsem tetu ať mi dá potáhnout, málem jsem se udusil :D

Začal jsem cca ve 12-13 na táboře, díky kámoškám. Moje první cigára - červený Petry

Kouřim bohužel doteď, vim jaký je to svinstvo a opravdu bych s tim rád přestal. Závislost mi brání.

Oblíbená značka: Camel, pokud jsem ve vatě. Jinak jsem si koupil baličku, papírky, filtry a tabák a balim si, neni nad to vykouřit si vlastnoručně ubalené cigáro :)

Když už se potřebuju nějak uklidnit, tak si zajdu pro žvejkací tabák.

Pokud je pro někoho cigáro nechutná, hnusná věc, tak to je pro mě žvýkací tabák(+ i šnupací). Je z toho o mnoho větší šance na rakovinu jazyka, rtu nebo dásní, ble :)

nekouřím je to hnus a jeste drahy.Pořádnej Kubánskej doutník to je jeny.:D

Pokud bys měl ( reps. vykouřil ) pravý kubánsky doutník, tak tuhle blbost nikdy nenapíšeš :) Mohu posoudit, jelikož jsem zkusil doutník COHIBA dovezený přímo z Kuby ( táta tam byl ^^ ). Je to tak silný a dráždivý v krku, že jsem myslel, že kouřim celej karton těch nejtvrdších cigár. Kubánskej doutník se nedá srovnávat s doutníky za 20Kč-100Kč ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• Moderators
Pokud je pro někoho cigáro nechutná, hnusná věc, tak to je pro mě žvýkací tabák(+ i šnupací). Je z toho o mnoho větší šance na rakovinu jazyka, rtu nebo dásní, ble :)

Neřekl jsem, že mi cigáro nechutná, ale že ho nemusim - páchne mi z držky atp. U žvýkacího tabáku to je asi tak, jako u tebe cigáro. Rakovinu plic ti cigáro neudělá po jednom prásku, ale po několika letech kouření. Podobně to je u žvýkacího tabáku, taky nedostaneš rakovinu dásně po jednom žvejknutí. Takže asi tak.

Odkaz ke komentáři

Poprvé jsme kouřil cigaretu snad až někdy v 15ti.. nikdy mě to nelákalo..

doutníky si občas dám, ale pouze když je co oslavovat.. průměrně tak jednou do 2 měsíců.

Kuřáky nemám rád, se.e mě smrad s cigaret (a z trávy), se.e mě ta závislost, neschopnost něco dělat bez toho, aniž by se zašlo "na cigaretu" a tak.. To vždycky pěním.

Bývalá kouřila cigarety (mimo jiné) a pokaždý když jsem k ní přišel, letělo to z okna... Je potřeba proti tomu (u dětí) víc bojovat. imho.

Odkaz ke komentáři

cigára jsem zkoušel už jako malej špunt,věk si vážně nepamatuju,ale určitě jsem se i pos*al :) mno,pak byl klid,pauza tak do 16-ti,prostě hovězí léta...takže se začlo vykuřovat fest,začátek na červenejch Petrách,někde přes L&M,Máčka a Kamelky...přestalo mě to chutit,než sem kápnul na Lucky Strike 8) smrt málem...ty sem vypaloval dva roky,než mě přestaly chutit i ty...tudíž JSEM PŘESTAL KOUŘIT a tabák už cpu jenom do brk,to na zas*ání plic bohatě stačí :shock:

Odkaz ke komentáři

Kouřil jsem poprvý tak ve 13 tenkrát mi to bylo hrozně nepříjemný a řekl sem si že nikdy kouřit nebudu. Cíga mi vadily až do tý doby než jsem začal chodit s holkou, která kouří. Teďka jsem s ní už dýl a docela jsem si zvyknul... Už mi to tolik nevadí, ale musím říct že mi to taky nic nepřináší. Občas si zapálím, když jsem zrovna u pivka v náladě. Ale takhle ráno před školou jak to dělají někteří mí přátelé:D to fakt ne...

Odkaz ke komentáři

Tak já to poprví skusil ve 4 třídě,byly to myslim červený máčka,měl sem jedno a stačilo mi to od tý doby sem neměl ... stojí to prachy a nic z toho neni ... když si koupim hru na PSP tak tu mužu hrát kdykoli a vydrží mi ale cigaretu vykouřim a nemám nic a musim si koupit novou ...

Odkaz ke komentáři

První bylo kolem 8 na táboře kdy sem zkusil krátký startky kašlal sem pak asi tejden říkám to je svinstvo... ale teď? Je lepší kouřit aktivně než být jak se říká "pasivní kuřák" každý den.. Na něco se umřít musí. Je mi jedno kdo si co myslí a co říká, je to na lidech je to jejich život a jejich volba, já stím nehodlám přestat. Lucky Strike :love:

tak to sme na tom podobne prvni cigo tak kolem 7 nebo 8 roku to delal muj strejda vzdycky mati naschvaly :D tak mi daval potahnout tak sem si vzdycky dal a citil sem se dobre pred mati :D a pak mi strasne nadavala si pamatuju :D pak sme si koupily tak kolem 10 let krabicku s kamosema :D a vykourily ji celou sem se myslim aj pozvracel nebo mi bylo pekne blbe samozrejme sme to neslukovaly :D jenom sme si potahovaly jako drsnaci :D pak sem tomu nejak odolaval kolem tech 15let i kdyz kamaradi zacalay kourit sem si rikal nebudu kourit preci kvuli tomu ze kouri oni a pak sem nejak jak sem dosel na stredni do prvaku tak to zacalo ze zacatku roku sem jeste tak nekouril ale tak pak se to nejak pokazilo a obcas sem si dal jednu cigaretu a od te doby sem si daval treba jednu 2 denne pak sem si daval treba celou krabicku za tyden a dnes mi krabicka vydrzi tak 2 dny no ale tak nejak nemam potrebu porad kourit spis jen kdyz sem nekde se znamyma nebo me neco tizi tak si zapalim a dokazu u toho i popremyslet :D ale hlavne kdyz nekam dem nebo tak :) s kamaradama a hlavne venku nesnasim koureni v mistnosti i kdyz sem sam kurak to lituju vsechny lidi co to musej dychat proste to je hnus kdyz sedis v zakourene mistnosti to ani na tu cigaretu chut nemam nejlepsi je zapalit si normalne venku kde je cerstvi vzduch :D sice to zni nelogicky nektere veci ale tak co se da delat jinak modre :love: L&M :love: jinak abych pravdu rekl byl bych radsi kdybych nekouril ale je to tezky i kdyz sem myslel ze to zvladnu bez problemu par problemu tam je :D

Odkaz ke komentáři

Já osobně sem to nezkusil a ani nezkusím:D

Ale abych se zapojil do diskuze, tak mě je 13 a sem v 7. třídě a skoro celá třída kouří nebo hulí, a když vidím, ty debily, kteří neuběhnou ani 50 metrů, potí se když udělají 10 dřepů a kradou babkám prachy aby měli na ciga, tak bych je nejradši skopal do kuličky ...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu