Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

V kolika letech jste poprvé kouřili cigarety?

Negto

Recommended Posts

No, já to zkusil...je to o ničem, je to hnusný, drahý a nemá to žádnej účel. Nemám rád ani cigára, a připadá mi strašně trapný každý děcko, který kouří...a myslí si, že je fakt jako hustý, že dělá nějakou "zakázanou věc " a cítí se přitom dospěle.

A nejvíc miluju ty kuřáky (14, 15, 16...), kteří po půl roce říkají, že jsou stráášně závislí a že nemůžou přestat, ani kdyby chtěli... já se jim vždycky tak vysměju do obličeje :lol: :dozey:

Joo, kdyby kouřili takovejch 15 let, to je možná i ta fyzická závislost, ale jak řikám...jsou mi k smíchu ...a vím, že moje reakce, je reakce typickýho nekuřáka...

To už se radši jednou za čas nakalte, nebo si dejte brko...bo si kupte vodnici...

A pro "kuřáky" pod 16 let ----> :lol: :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Hmmm, tak já kouřil intenzivně od patnácti (tak krabku denně). No a po deseti letech jsem si jednoho dne řekl dost - a už si nezapálil. Tak, ze dne na den. Beru to jako jedno ze svých největších životních vítězství.

Jinak kouření je hnus co leze do peněz, radši si za ty prachy kupte nějaký gamesy :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Hmmm, tak já kouřil intenzivně od patnácti (tak krabku denně). No a po deseti letech jsem si jednoho dne řekl dost - a už si nezapálil. Tak, ze dne na den. Beru to jako jedno ze svých největších životních vítězství.

Jinak kouření je hnus co leze do peněz, radši si za ty prachy kupte nějaký gamesy :cheesygrin:

Líp bych tu poslední větu neřekl:D Good

Odkaz ke komentáři

v šestý třídě jsem si zapálil poprvé (nevim, kolik mi bylo, nechce se mi počítat ) , pak sem tam sem si zapálil no a teď ... kouřim pravidelně ...

posezení v kavárně nebo hospodě bez cíga nejde (v mém případě) .. a taky je to krásný způsob, jak si zpříjemnit čekání na autobus :))

Odkaz ke komentáři

Heh tak poprvé to bylo asi v 12. Děda kouřil a já furt chtěl ať mi dá ochutnat...no a on mi jednu dal ale že mi to nebude chutnat.. potáhl jsem a kašlal jsem jak magor...Měl pravdu :) Takže od té doby jsem cígo neměl ...ale tak asi od 15 let si 1 za měsíc koupím doutník na nějakou akcičku a nebo když mám prostě náladu.

Odkaz ke komentáři

Jo tak to ja sem si dal nekdy v paty tride když mi bylo 10 a to sme si koupili s kamosema 1 krabku vy vykourili sme ji za tri dny(ani sme neslukovali, jenom sme potahli do drzky:cheesygrin:). Pak sem mel jedno v 6 tride a to uz sem slukoval(malem sem se poblil). Ted v ty 7-8 tride kourim jen kdyz mame nakou kalbu a nekdo mi da. Sam si nikdy nekoupim.

ZAVER: kouření mi nevadí, ale nikdy nezčnu:!:. A tuhle zimu sem poprvi hulil a je to teda sila.:D

Jo a ta značka: poprvi Moonky pak L&M a Lucky Storkyes a trava

Odkaz ke komentáři

nekouril sem, nekourim a ani kourit nebudu ... jinak cigaretu sem mel tak 2× ......

a rozhodne s tim nezacnu ... dit po to clovek jenom cely smrdi ... primo nesnasim, kdyz jedu busem do skoly .. a nekde blizko si sedne nejaky podelany kurak, ze kteryho to tahne na 10 metru proti vetru ... to ja tak na ranu !!!

Odkaz ke komentáři

Tak chlapci ja i nekolik lidi s vami souhlasim koureni je svinstvo vyzkousel jsem to jednou zakuckal a uz nikdy..ano souhlasim stebou za koureni zaplatis plicemy dechem atd...vyzkousel jsem chlast jednou jsem se vozral a nechastam...znam 15 lidi co kouri jako fabriky je nam vsem vprumeru 15, nekteri kouri uz od 5 tridy..takze pokud chtej do hrobu pomozme jim ;) PS.vsem delame dobre ze nekourime ;)

Odkaz ke komentáři

presne kouzeni je zbytecnost,sem na lidi co kourek alergickej a to docela doslova,kdyz treba mi kamos udela nakej hloupej zertik tak to treba beru a zasmeju se tomu ale kdyz to udela nekdo kdo kouri nebo koho nesnasim(nesnasim lidi co kourej:D ) tak bych mu hned dal pesti atd.pro me je koureni ZBYTECNOST,SKODI TO ZDRAVI JE TO DRAHY!!!!!!!sam sem rad kdyz si muzu koupit neco na psp nebo xbox a jeste utracet za nakou blbost jmenem cigarety,to ite ze jo:D muj nazor

Odkaz ke komentáři

Asi tak v 16 letech, ale pokaždý jen na nějaký zábavě. Za střízliva bych nejspíš odmít, ale v tom tempu je mi to většinou absolutně šumafuk. Ovšem z racionálního hlediska bych vás milí kuřáci zkrouhnul, kde by to jen šlo. Je jasný že bary a hospody asi ne, že to k tomu tak trochu patří, ale definitivně bych zakázal kouření v restauraci. To je prostě humus, když si přijde rodina s dětma a pod nosem jim podkuřuje protější stůl...

Vlastně ani pořádně nechápu proč ty cíga lidi kouřej... nedávno jsem se na maturáku ptal kámoše a ten mi odpověděl, že tím vlastně zabijí čas, dobře se mu u toho přemejšlí zkrátka si tak relaxuje. Když na to má, dělá mu to dobře a nevadí mu, že si tim kurví zdraví proč ne.. když mu není líto těch 80kč a bude respektovat nás nekuřáky*, tak se tim třeba zadusí. Já bych svoje prachy využil úplně jinak ;).

*thx sikimu za spol. místnost. Naprosto nesnášim, když musim nosit nasáklý oblečení kvůli nějakýmu paxichtovi, co si nemůže dojít aspoň na podělanou chodbu.

EDIT: Sry, OT jak kráva... Jenže pořád mi něco z toho poslední dobou hodně vrtá hlavou, zvláště ty uzavřený místnosti...

Btw. právě jsem od sestry zjistil pro mě docela šokující fakt a to ten, že na mojí bývalý základce pravidelně kouří děti od pátý třídy. cca 12let? To už je docela hardcore

Odkaz ke komentáři

Tobě táta dal ve 12 cigarety a ve 13 děda doutník? Podle mě si se potom probudil a měl si ruku v kalhotech.

Teď asi urazim všechny kuřáky..........

Cigarety jsou sra*ka, která stojí 80,- Kuřáci mi nijak nevaděj, jen nemusim jejich přístup k cigaretám. Já bych je úplně zrůšil, vymazal, vymítil.....:) Kouřit jsem zkoušel, kdo taky ne? Neřikám, že mi to nechutná, jen prostě nechci bejt jsko ostatní ve škole, co si myslej, že jsou tvrdý, když si zapálej. Když už se potřebuju nějak uklidnit, tak si zajdu pro žvejkací tabák.

btw: jsem zvědavej jestli sem napíše nějakej kuřák:)

já jsem třeba tvrdej, když vidím nějakou hezkou slečnu :)

btw....cigarety a všechny co je užívaj bych zrušil :D nebo ať si je nechaj ale neomezujou nás nekuřáky...jsem na cigarety alergickej

btw2....dementi a hlupáci co začli kouřit budou vždy nic proti, ale je to tak...nedává vám to nic.....jen to bere peníze a ničí zdravím. Když vidím všechny kolem sebe a i máti když začala, tak prostě každý chce být akorát machr....ve finále zjistíte, že je to blbost, na které máte návyk....a věc druhá....většinu lidí, kteří dokázali přestat (moc jich není), tak přibrali na váze......takový hezký efekt....vy na to dojedete sami a zjistíte, že to je chyba....a pak už bude pozdě...

Odkaz ke komentáři

koureni je pro mne TABU. tak nak abych byl uprimnej tak to dost odsuzuju. znam jich dost. je to na nic: smrdej, vyhazujou prachy, musej se s tim schovavat, neumej behat, hrat neco proste to jsou LOOSERI. kourit jsem zkousel jednou asi v 8 ale to jsem z toho ani nemel rozum a podruhy asi ve 14 ale vubec mi to nechutna spis je to hnusny a kourit uz nikdy nebudu! btw muj nazor!

Odkaz ke komentáři

Já jsem vyzkoušel kouřit v 17 letech (ale to jsem byl trochu mimo z alkoholu :roll:), dal jsem si jednou cígo do pusy a začal jsem kašlat, jednou jsem si řekl, že to nikdy nevyzkouším, chvíli jsem toho litoval že jsem to vyzkoušel, ale už je mi to totálně jedno. Stejně nekouřím a výhody v tom nevidím a kuřáky lituju.

a věc druhá....většinu lidí, kteří dokázali přestat (moc jich není), tak přibrali na váze......takový hezký efekt....vy na to dojedete sami a zjistíte, že to je chyba....a pak už bude pozdě...

váhu nabírají díky tomu, že cigarety kompenzují např. sladkostmi ---> tuky

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu