RodriguezTwiggy Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Jde vidět že je tu hodně lidí pořád na základní škole. Počkejte na střední školu. Přijdete tam, zjistíte že je to úplně na jiné koleji než ZŠ a když nebudete stíhat, budete ve stresu a cigareta stres řeší ( teda aspoň mě a moje kamarády ). Já nejsem závislák, ale jak říkám, když jsem ve stresu tak si jdu zapálit a nestydím se za to, protože neznám nikoho kdo by byl rád ve stresu a těch pár cigaret tydně mě nezabije. Závisláci mi nevadí, ale lituju jich ( teda jen ty co mám rád ) protože si ničí život zbytečně, ale přestat je těžké. BTW : o té SŠ to neplatí pro všechny, jen jsem dával příklad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 ja jsem kouril od 6. tridy do 9. nebylo to takove koureni, jako jednou za tyden, kazde rano pred skolou a pak alespon 4 po skole v devate jsem to zkousel asi 5x ale neslo prestat pak na silvestra jsem si dat predsevzeti a od te doby nekourim teda alespon ne porad, mozna 1za mesic si dam ve meste k pivu taky jsem kouril travu, ale ted uz ne, uz jsem z toho vyrostl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Poprvé asi v desítí , kdy sme to zkoušeli s kamarádama , ale to bylo jenom takovy nadech vydech nadech vydech :-D a ja sem měl 3 cigarety za sebou , no a je měl 4 :-D ...Pak sem začal tušim ve 13 až do teď ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 to já sem za zatím můj celej život vykouřil dohromady asi tak jednu cigaretu :) vždycky na nějaké kalbě si jednou potáhnu jen tak ze srandy a to je vše, poprvé asi ve 12 letech, jinak teďka s kámošema občas dáme trávu ×DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 ono to v patek po 6. pivu taky mysli jinak, vetsinou kdyz mam dobrou naladu tak si s kamosema dam ale zrovinka tenhle patek jsem videl kluka ktery nikdy nekouril a po necelem roce co jsem s nim nechdil do skoly, si sel pro cigara, ale nevdechoval to :) koupil si je jak kdyby kouril jak komin komik jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 od 14 do tedka...lituju toho, blbe se odvika a kdyz tak se clovek vopije a koupi si novy, sem zvedavej jak se toho zbavim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 presne, ja jsem se toho taky nemohl zbavit hlavne ze jsou vsude letaky a reklamy v TV, ale lidi jsou nepoucitelni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Poprvé v 9ti Startky, Bude mi 16 a zapalim si tak 2-3 denne, modry L&M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Jak tu píší děcka kolem 13, že ještě nekouřili a nebo že to jen zkusili a hnusné, počkej až nebudete sedět doma jen u kompu a budete chodit někdy ven s partou lidí, kteří vás do toho zatáhnou a nebo na střední nebo výšce. A proč nechápete že kuřácí kouří? Vždyť jsou na tom závislí a chutná jim to. Jinak kouřil jsem tak cca 14 dní v 15 a mě to nějak nebralo a peníze se mi do toho cpát nechtělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Presne taak, ja bych s tim nezacal vubec, ale pohybuju se mezi spolecnosti kde kouri snad kazdej a to tak krabku na den.. neda se tomu pak ubranit,kdyz mi to zachutnalo :D tak sem si koupil krabku a jde to dal npo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Divim se, co lidi vede k tomu, aby začínali kouřit. Prej kouření nijak zvlášť příjemný neni, o tom co to dělá se zdravím, všichni víme, a při tý ceně? Vždyť je to úplně zbytečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 mohlo mě bejt tak 8, ale nic mě to neříkalo, pak v 11 jsem to zkusil znova, ale to mě zachutnalo, tak jsem tak nějak občas si zapálil a teď je z toho krabička denně :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 2 roky příležitostnej kuřák.. což znamená když se jde kalit .. začalo to trávou.. přeci jen tabák je tabák,, (: a absolutně souhlasim s tim že je to dobrá sic nezdravá antistresová záležitost.. účinně, efektivně a s dehtem v plicích xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 No tak k cigaretám : Zkoušel jsem to že, ale nějak výrazně mi to nezachutnalo narozdíl od mých kámošů :) Samozřejmě z machroviny jsem si koupil tak asi v 15 letech krábu (modrý Viceroyky :-!) a za den si dal asi jen tak 3 a zbytek jsem porozdával. Od té doby nic (naštestí).Ale jinak třeba vodní dýmka nebo pořádnej doutník to je jiná :) Ještě mám taky špatnou zklušenost se šňupacím tabákem tzv. Snuffem. Normálně se má dávat jen tak na hřbet ruky po malých dávkách, to jsem zezačátku dělal, ale pak jsem si jednou nevím z jakého důvodu udělal lajnu jak kráva, kterou jsem celou šňupnul no ty vole, to bylo něco. Skoro celej den jsem smrkal to hnědý a do teď si nemůžu k Snuffu přivonět, pač se mi dělá blbě :) Hold za blbost se platí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Já nebánim a jsem za to rád... ale vodnici příležitostně neodmítnu... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Ja nikdy zadnou cigaretu neochutnal a nelituju toho,a nikdy to taky nezacnu kourit,pokud to zkusim Holt za blbost se plati (doslova) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Vykouřil jsem za svůj život tak krabičku. A proč? Protože jsem si připadal drsně. Tak po každý druhý jsem se zeblil. :D Nebo když jsem si dal drsně po škole a musel jsem honem běžet domů, protože bych se jinak posral a to mi bylo tak 18-19. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 v 9 letech první startka :D kouřím do teĎ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 asi 3 cíga jsem dal xD ,ale už nikdy nechci je to pěknej hnus ,smrdí mi z huby,kazím si plíce,..... škoda peněz na takové blbosti to se radši potěším ňákou elektronikou :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 ani razkrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Já mám za víkend v práci třeba 7 krabiček :D a kouřím od 9 let bez přestávky do teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Tak už jsem to dávno porušil že to nechci vyzkoušet, a kouřím jeń při akcích :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajn Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Jenom v hospodě při pivku, červený máčka nebo ubalenej vanilkovej tabák a 11° excellent prostě jdou k sobě. Jinak třeba před školou, při čekání na bus, tramvaj bych si nikdy nezapálil, není potřeba, ale k tomu pivku mi to už tak nějak prostě sedí. S tímhle "příležitostným" kouřením jsem začal asi tak v 15-16ti. Ale nejvíc ze všeho si dám v poklidu s kamarádama v čajovně vodnici s nějakym jemnym tabákem a horou kouře - nejlepší relax. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 to já tak v 10 mi dal bratránek ať to zkusim, malém jsem se udusil :D hnus a nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 ja jsem zkusil ve 14 (mám dojem ž to bylo LM) a od té doby už to nechci ani vidět :D PS:Negto možná by si mohl sem do tipicu vložit anketu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.