Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

V kolika letech jste poprvé kouřili cigarety?

Negto

Recommended Posts

Jde vidět že je tu hodně lidí pořád na základní škole. Počkejte na střední školu. Přijdete tam, zjistíte že je to úplně na jiné koleji než ZŠ a když nebudete stíhat, budete ve stresu a cigareta stres řeší ( teda aspoň mě a moje kamarády ). Já nejsem závislák, ale jak říkám, když jsem ve stresu tak si jdu zapálit a nestydím se za to, protože neznám nikoho kdo by byl rád ve stresu a těch pár cigaret tydně mě nezabije.

Závisláci mi nevadí, ale lituju jich ( teda jen ty co mám rád ) protože si ničí život zbytečně, ale přestat je těžké.

BTW : o té SŠ to neplatí pro všechny, jen jsem dával příklad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ja jsem kouril od 6. tridy do 9.

nebylo to takove koureni, jako jednou za tyden, kazde rano pred skolou a pak alespon 4 po skole

v devate jsem to zkousel asi 5x ale neslo prestat

pak na silvestra jsem si dat predsevzeti a od te doby nekourim

teda alespon ne porad, mozna 1za mesic si dam ve meste k pivu

taky jsem kouril travu, ale ted uz ne, uz jsem z toho vyrostl

Odkaz ke komentáři

ono to v patek po 6. pivu taky mysli jinak, vetsinou kdyz mam dobrou naladu tak si s kamosema dam

ale zrovinka tenhle patek jsem videl kluka ktery nikdy nekouril a po necelem roce co jsem s nim nechdil do skoly, si sel pro cigara, ale nevdechoval to :) koupil si je jak kdyby kouril jak komin

komik jeden

Odkaz ke komentáři

Jak tu píší děcka kolem 13, že ještě nekouřili a nebo že to jen zkusili a hnusné, počkej až nebudete sedět doma jen u kompu a budete chodit někdy ven s partou lidí, kteří vás do toho zatáhnou a nebo na střední nebo výšce. A proč nechápete že kuřácí kouří? Vždyť jsou na tom závislí a chutná jim to. Jinak kouřil jsem tak cca 14 dní v 15 a mě to nějak nebralo a peníze se mi do toho cpát nechtělo.

Odkaz ke komentáři

No tak k cigaretám : Zkoušel jsem to že, ale nějak výrazně mi to nezachutnalo narozdíl od mých kámošů :) Samozřejmě z machroviny jsem si koupil tak asi v 15 letech krábu (modrý Viceroyky :-!) a za den si dal asi jen tak 3 a zbytek jsem porozdával. Od té doby nic (naštestí).Ale jinak třeba vodní dýmka nebo pořádnej doutník to je jiná :) Ještě mám taky špatnou zklušenost se šňupacím tabákem tzv. Snuffem. Normálně se má dávat jen tak na hřbet ruky po malých dávkách, to jsem zezačátku dělal, ale pak jsem si jednou nevím z jakého důvodu udělal lajnu jak kráva, kterou jsem celou šňupnul no ty vole, to bylo něco. Skoro celej den jsem smrkal to hnědý a do teď si nemůžu k Snuffu přivonět, pač se mi dělá blbě :) Hold za blbost se platí :)

Odkaz ke komentáři

Vykouřil jsem za svůj život tak krabičku. A proč? Protože jsem si připadal drsně. Tak po každý druhý jsem se zeblil. :D Nebo když jsem si dal drsně po škole a musel jsem honem běžet domů, protože bych se jinak posral a to mi bylo tak 18-19. :D

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...

Jenom v hospodě při pivku, červený máčka nebo ubalenej vanilkovej tabák a 11° excellent prostě jdou k sobě. Jinak třeba před školou, při čekání na bus, tramvaj bych si nikdy nezapálil, není potřeba, ale k tomu pivku mi to už tak nějak prostě sedí.

S tímhle "příležitostným" kouřením jsem začal asi tak v 15-16ti.

Ale nejvíc ze všeho si dám v poklidu s kamarádama v čajovně vodnici s nějakym jemnym tabákem a horou kouře - nejlepší relax.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu