D@w3 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 hele negto chtel jsme se te zeptat kde jsi vzal ty luxusni hned v tom prvnim postu pls napis nektery bych si chtel dat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD_CATZ Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Tak jsetli dovolíte, taky bych nějaý přidal :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Negto : pls můžeš mi vytvořit AC SPARTA PRAHA pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Negto : pls můžeš mi vytvořit AC SPARTA PRAHA pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 To tak různě scháním,teď tam začnu přidávat i normální k nějakému tématu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Ahoj já bych prosil UB s motivem nápisem Css gamer... díky. A mmohl jis tento TOPIC dát do PC pokec.. ale to je jedno jen že tam yb si měl za příspěvky crdts:D kdyztak ¨napiš nějakému adminovi a on ti to přesune..možná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Ahoj já bych prosil UB s motivem nápisem Css gamer... díky.A mmohl jis tento TOPIC dát do PC pokec.. ale to je jedno jen že tam yb si měl za příspěvky crdts:D kdyztak ¨napiš nějakému adminovi a on ti to přesune..možná.. tady jsme neco nasel tommy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Myslim, že teďka už ten topic nemá smysl, můžes si najít userbarů kolik chceš na www.userbars.be a Negtovi se sem už serou další uživatelé, takže bych dal lock, nebo bych ty další poslal do pryč :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 hej dali by se sehnat nejaky userbary na RE [the game] jeste pls ? :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 mohl bys mi udelat nakej userbar s tematem: devil may cry 4?? hlavne aby tam byl jak Nero tak Dante a kdyztak i muj nick: oboda7. THX a naky points,cim lepsi tim vic,ale 70 ti dam urco:D edit: negto už si neco nasel/udelal??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 hej dali by se sehnat nejaky userbary na RE [the game] jeste pls ? :lol: http://www.userbars.be/userbar/25316 http://www.userbars.be/userbar/5809 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Máš pravdu lidi se mu tady moc ser*u a jinak je taky stránka (forum) www.userbars.sk a tam je taky hafo UB a DAVE díky za ten UB.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 super userbary ale co treba s vic juiced Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 No takto je mela diky moc!!! NEBYL BY TAM NEKDE userbar s Tekkenem 5 ale aby tam byl YOSHIMITSU? :-* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 JJ,já bych už dal taky lock....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 tak jo, chcu userbar na styl stolniho fotbalku rosengart a napis foosball player... diky thx a crd neminou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Našel jsem tento,jestli nelíbí,tak příští týden ti udělám(druhý notebook s PS je v opravně) PS:prosím ostatní uživatele,kteří nemají zájem o userbar tak ať zde nepíši,jestli někdo chce userbar,tak mu ho seženu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 nějaký s CREATIVE X-FI prosím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Sadete zde máš CS:S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Našel jsem tento,jestli nelíbí,tak příští týden ti udělám(druhý notebook s PS je v opravně) PS:prosím ostatní uživatele,kteří nemají zájem o userbar tak ať zde nepíši,jestli někdo chce userbar,tak mu ho seženu..... no moje prani by bylo kdyby to byl takovej ten co "vycniva" mohl by vycnivat ten panackej, tohle je slusny, jenom ten text dat na stred... ;) pockam si na pristi tyden, zatim ti posilam THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Dobrý,nebo mám nadále hledat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Dobrý,nebo mám nadále hledat? Jo pls ještě po něčem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Nic víc jsem nenašel sry............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Sadete zde máš CS:S :D díky :D tolik jsem nečekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Máte někdo zájem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts