Negto Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Nemá ještě někdo zájem..........? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 ja jeste jak by vypadal nejakej poker,acs ultras,xbox 360 avatar thanks dopredu (nebo nejaky l2 avatar) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Má někdo zájem ještě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Jo ja bych chtel wallpaper na znacku ECKO UNLDT ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Ještě někdo něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Já bych prosil nějakej userbar na téma pyro... nejlíp s nápisem pyromaniac.. A pak nějakej peknej obrázek... EDIT: dal bych negtovi hodnost GD graphich desinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Nepochopil jsem co chceš tím obrázkem,napiš kdyžtak co by sis přál přesně a doufám,že aspoň něčím jsem potěšil.......................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Březen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2009 Já bych prosil nějakej userbar na téma pyro... nejlíp s nápisem pyromaniac..A pak nějakej peknej obrázek... EDIT: dal bych negtovi hodnost GD graphich desinger hm to asi ne on je jen schání (nechapu proc neukazes talent a netvoris ;) , a ja vim ze to umis... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Netvořím,protože v takové velké míře se to nedá...... A s takovou bych byl otrok photoshopu:lol: Tak buď to najdu,nebo vytvořím,je tu pár mých výtvorů:) Chce ještě někdo něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecko Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Čau já bych prosil nějakej userbar Roca Wear. A ještě nějakej avatar také Roca Wear. Díky!!.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 [/url] Něco jednodušího........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Cau nasel bys neco s Hankou Mašlíkovou ? Diky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 userbar není,a tu máš nějaký avoš,a sry jestli to není ona,ani newím,jak vypadá xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 JJ diky.. hlavne pekne UB.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 JJ diky.. hlavne pekne UB.. Nemusíš děkovat,stačí použít tlačítko fanks......... Má někdo o něco zájem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts