Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSProxy - odstraňovač diakritiky z web stránek - POMOC S VÝVOJEM


voidmain

Recommended Posts

Jelikož internetový prohlížeč zabudovaný v PSP jak známo neumí zobrazovat diakritiku, začal jsem zkoumat jak by šel tenhle problém odstranit. Je totiž lepší číst web bez háčků a čárek, než se zobrazenými paznaky. Jako nejschůdnější cesta se mi zdál PHP proxy server, něco jako webwarper.net apod. Nic existujícího jsem ale nenašel, pokouším se tedy vytvořit vlastní. Abych nemusel začínat úplně od nuly, rozhodl jsem se pouze upravit zdroják již existujícího proxy. Docela solidní a hlavně jednoduché PHP proxy jsem našel na http://www.proxybuilder.com/. Po chvíli zkoumání jsem ho doplnil o funkci odstranění diakritiky. Je tu ale problém - proxy funguje bez problémů v libovolném prohlížeči na PC nebo PDA, ale v PSP prostě nefunguje. Respektive funguje jenom napůl. První stránka se načte bez problémů, ale pokud se pokusím kliknout na nějaký odkaz, PSP mi nabídne stažení .html souboru místo aby ho zobrazilo :roll:. Na PC to ale funguje OK.

Bohužel nejsem programátor takže si s tím dál nevím rady. Myslím že problém by mohl být ve špatném MIME typu souboru který proxy vrací.

Pokud by se zde na fóru našel někdo schopný programování v PHP, žádám ho zda by mi nemohl pomoci s vývojem tohoto jistě užitečného projektu.

Moje verze proxy:

http://psproxy.707.cz/

Zdrojové kódy:

http://psproxy.707.cz/zdroj.rar

Skript se mi podařilo rozjet jenom na hostingu hostuju.cz, na ic.cz ani webzdarma mi to nechodí. Nevím proč, jak jsem psal programovat umím jen v základech.

:psp::psp::psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nepodarilo se ti to rozjet jinde protoze tam maji zakazane sockety a url-wrappery.. Proste nemuzes hrabat jinam, nez na svuj web u nich.

Az bude cas, mozna bych na to mrknul.. Napada me take jen ten mime typ, proste hlavicka.. Nic jineho mne nenapada. Ale jak rikam, casu ted moc nemam, takze nic neslibuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu