jakubgaluszka Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 čus když jsem se dneska kouknul na dvd mých her(skate,SvR2007-originaly) tak jsem zjsitil ze jsou lehce poskrabany ne nejaky hluboky rejhy ale je jich hodne (takovejch lehkejch skrabancu) a xbox je vyrobenej 22.7.2008 mám se o nej nejak bat nebo o ty hry?mám si toho všímat nebo ne...porate dík čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 o xbox se bat nemusis spiš o mechaniku ,ale nejlepsi bude kdyz se o ty hry budeš starat aby se ti nepoškrabaly nikde je nenechavej lezet dohrajes a hnedka do obalu od ty hry a mas po problemech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 on asi spis myslel, jestli mu to nedela mechanika .. ty skrabance ... pac u Xka se takovy veci stavaly .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stekkk Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Jo myslim, že se nesmí hejbat s xboxem, když hraješ nebo tak... protože ta mechanika to pak škrábe myslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimbo Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Ano na 100% se s xboxem nesmi hejbat kdyz hrajes nebo kdyz je pusteny...a taky muze byt tim ze ho mas na zemi a vedle nej se treba dupe nebo kdyz ho mas na policce a bouchnes do policky atd..to mas jako u cd radii uz maji antivibr ale myslim ze do tehle xboxu se jeste nedavaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Nehýbat s xboxem, neotvírat hodněkrát za sebou mechaniku , když tam není hra, neotvírat při hraní !!":lol: .. A jestli tě ty škrábance štvou, nech si ty disky vyčistit, třeba na Playcentrum.cz ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 instaluj ty hry na hdd dvd se potom nebude tocit takze nebude poskrabany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 instaluj ty hry na hdd dvd se potom nebude tocit takze nebude poskrabany Jo jo, to je taky dobrej nápad ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Měj Xbox na ležato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stekkk Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Měj Xbox na ležato Pak se zase blbě chladí ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 já to myslel tak jestli se mi ty hry neznici a ne nehejbu z xboxem a ano myslel jsem ze mi to skrabe mechanika...(ty dvd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastaogasta Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Pak se zase blbě chladí ... :-) to byla pravda jeste za xenonu, ted u falconu a zephyru to neplati, maji lepe udelane chlazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Že se dvdecka poškarabou to neni žadna rarita ja mužu doporučit jenom toto 1)neotvírej mockrat za sebou mechaniku 2)o xko se neboj nic se tomu nestane 3)o dvd se tay neboj spiše bysi je měl udržovat např:co tyden je přetřít nějakym hadříkem a nebudeš mít starosti 4)hlavne s xkem moc nemanipuluj když je zaplej jinak se ty obavy změní ve fakt že budeš mít rozbitej xbox to je asi tak všechno co k tomu mam dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Ještě bych dodal - NEOTVÍREJ mechaniku když hraješ, vypni hru najetím do dashbooardu a pak ru vyndej, mechanika má menší otáčky nebo se někdy zastaví uplně a pak se DVD tolik nepoškrábe. EDIT: zrovna sem si všiml že to tady parťák adiZ už říkal s tím otvíraním při hraní - sorry moje chyba ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
9martin Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Tak jsem taky objevil škrábancce. A to se snažím s Xboxem při hrání nehýbat a mechaniku otevírám pomocí ovladačky. Zajímalo by mě, čím to ty DVD škrabe, optickou hlavou? Aby jsem si nezničil mechaniku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Tak jsem taky objevil škrábancce. A to se snažím s Xboxem při hrání nehýbat a mechaniku otevírám pomocí ovladačky.Zajímalo by mě, čím to ty DVD škrabe, optickou hlavou? Aby jsem si nezničil mechaniku... Ja mam konzolu 2,5 roka, nalezato, otvaram tlacidlom na konzole a doteraz ziadny skrabanec. Od vzniku NXE (1,5 roka) hry instalujem na HDD, mechanika je v pokoji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saifo Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 ja mam docela slusny skrabance presne dokola :D teda jak na ktery hre, ale je to mazec no .. docela me to stve, nekde jsem cetl ze staci nehrat nejakej novej soft do toho, ale kecal bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.