Xmatrix Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 nevim proc ale dam flsku do xboxu a nejde mi prehrat avi ani divx nefunguje to ani v windous media center ani pres kdyz si date prehrat pres comp.. live mam a zadne kodeky ke stahnuti mi to nenabidne nevim proc mpeg mi prehrat de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mastaogasta Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 nabizet ti je to primo nemusi, ale v pohode je najdes v nabidce ke stazeni na live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Únor 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 nabizet ti je to primo nemusi, ale v pohode je najdes v nabidce ke stazeni na live kde tam nemuzu to tam nikde najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Strč do xka .Avi (DVD,FLASH) a buď připojenej na LIVE, pusť nějakej film a ono ti to samo nabídne update ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Únor 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 jak uz jsem psal nahore tak mi to nic nenabidne a kdyz spustim fil mtak mi to napise jdete na www.xbox.com/support Status code: 80-C00DF242 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mastaogasta Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 jo tak tohle se mi stalo kdyz jsem na svem core nainstalovat ten kodek a pak vzal hdd a pripojil ho na arcade. hdd si nejak pamatuje ten kodek, ale doopravdy tam neni. skus to pohledat urcite na tom live, na 100% to tam je, jen prohledej vazne vse a zkus reinstalovat. popr vymazat cache xboxu (jdi v dashboardu az na hdd tam zmackni Y a pak postupne: X X Levy bumper, pravy bumper, X X - a pak potvrdis) a bacha vymaze to vsechny updaty. aloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xmatrix
nevim proc ale dam flsku do xboxu a nejde mi prehrat avi ani divx nefunguje to ani v windous media center ani pres kdyz si date prehrat pres comp.. live mam a zadne kodeky ke stahnuti mi to nenabidne nevim proc mpeg mi prehrat de
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.