kuba741 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 takze lidi planuju si koupit ps2ku ale asi z bazaru a fatko,protze se mi vic lbi 1.vyplati se ps2ka kdyz mam xbox360? 2.za kolik asi tak sezenu ps2ku fat s chipem a s 1 nebo 2 ovladacema? 3.budou se na ps2ku vyrabet jeste hry? predem diky moc a piste jestli jste s ps2kou spokojeni nebo ne:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 1. Myslim, že ne. Já PS2 mam a od té doby co mam xko leží v krabici. Navíc jsem si zvykl na xboxovej ovladač, nejen že je větší, ale ty joysticky má trochu jinak. 2. Já koupil Slimko s jednim ovladačem nový za 3500kč. Chip mě stál 700kč. A když pudeš do bazarovýho a fatka, tak bych si typnul 2000 - 3000kč. 3. Určitě budou, ale ty dnešní hry jsou přece jenom už hodně náročný a PS2 je neutáhne. Ale na netu je spousta her, já mam přez 70 pálenejch a bohatě sem s tim vystačil a to sem si toho ještě nastahoval málo. Závěr: Tak spokojenost...když nebylo xko, bylo to super, ale teď. Na lepší se lépe zvyká, takeže u xka bezdrátovej ovladač, dashboard, zapnání pomocí ovladače, monitor...ale na horší už ne. Pokud tě xko chytlo, nemá cenu si PS2 kupovat. Já je teky nevyuživam. ------------------------------------ EDIT: K tvému podpisu jaký hry máš? Moje vidíš v podpisu. Někdy bych s tebou třeba vyměnil ty pro streety nebo paradise ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 1)určitě se nevyplati(podle mě kdyz maš xko a psp) 2)ja sem ji viděl u nas za 2k 3)to nwm EDIT:K.R.E.K rychlejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 ja hry porad hraju, nektere jsou super, ale na ps3 ne na ps2.podle me to cenu ma protoze je plno super titulu ktere si na xku nezahrajes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Já mám PS2 Fat od doby kdy se začalo vyrábět což je asi 6-7let. V tomhle rozhraní jsem dvakrát přečistil a jednou vyměnil součásku cca za 1200,- Pánové v opravně na mě koukali jak na blázna, když jsem jim řekl, že mi pořád funguje:) Sony prostě ví;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 takze lidi planuju si koupit ps2ku ale asi z bazaru a fatko,protze se mi vic lbi1.vyplati se ps2ka kdyz mam xbox360? 2.za kolik asi tak sezenu ps2ku fat s chipem a s 1 nebo 2 ovladacema? 3.budou se na ps2ku vyrabet jeste hry? predem diky moc a piste jestli jste s ps2kou spokojeni nebo ne:D 1)rozhodně bych spíše investoval do xka než si kupoval ps2ku 2)cca 3000 kč na aukru seženeš ps2 s 2 ovladačema za cca 2000 kč a flashnes si to už sam v nějakem servise 3)podle toho jake hry? dlouholete hitovky už na ps2 straceji svou silu a přestavaj se vyrabět např:gta IV a časem na ps2 zanikne většina her. ja mam ps2 ale prodam ho a koupim xko takže ti nedoporučuji kupovat ps2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 1)rozhodně bych spíše investoval do xka než si kupoval ps2ku2)cca 3000 kč na aukru seženeš ps2 s 2 ovladačema za cca 2000 kč a flashnes si to už sam v nějakem servise 3)podle toho jake hry? dlouholete hitovky už na ps2 straceji svou silu a přestavaj se vyrabět např:gta IV a časem na ps2 zanikne většina her. ja mam ps2 ale prodam ho a koupim xko takže ti nedoporučuji kupovat ps2 ja uz xko mam chtel bych ps2ku kvuli old scholl hram jaky na to mas nazor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 1.vyplati se ps2ka kdyz mam xbox360? 2.za kolik asi tak sezenu ps2ku fat s chipem a s 1 nebo 2 ovladacema? 3.budou se na ps2ku vyrabet jeste hry? predem diky moc a piste jestli jste s ps2kou spokojeni nebo ne:D 1. Jestli chceš kvůli old scholl hrám tak určitě...................Akorát xko má lepší grafiku atd.Taky ten cenový rozdíl................ 2.Kolem 2-3 tísíc-Já mám za 2700 se vším 2 ovladače memory card a 5 origo her a chip...... 3-hry se budou možná vyrábět nadále,ale jestli vyjde PS4 tak už končí na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 1. Jestli chceš kvůli old scholl hrám tak určitě...................Akorát xko má lepší grafiku atd.Taky ten cenový rozdíl................2.Kolem 2-3 tísíc-Já mám za 2700 se vším 2 ovladače memory card a 5 origo her a chip...... 3-hry se budou možná vyrábět nadále,ale jestli vyjde PS4 tak už končí na 100% ato fakt poznam ten grafickej rozdil treba v nfs ps? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 U pro street tak velký není.................. Tu zrovna mám xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Já mám PS2 Fat od doby kdy se začalo vyrábět což je asi 6-7let. V tomhle rozhraní jsem dvakrát přečistil a jednou vyměnil součásku cca za 1200,- Pánové v opravně na mě koukali jak na blázna, když jsem jim řekl, že mi pořád funguje:) Sony prostě ví;) to já mám PS2 Fat 300004 je taky 6 let starej ,ale co víc ani ještě porouchanej :) jen mi připadá že načítá pomalejš textury už třeba u GTA je to vidět ,ale jen když letim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Prodej xko a kup si PS3 60GB s podporou PS2 her,jenže je ti to stejně k ničemu pokaždý,když bys chtěl hrát nějaký titul na PS3 tak bys to musel zapojit na LCD obrazovku na které asi hraješ na xku,ale pokaždý když bys chtěl hrát PS2 hry,ať už na PS3 nebo na PS2,tak bys to musel zapojit na starou TV,protože jinak se ty old schoool hry nedaj hrát :(Jinak pokud by si měl xko na LCD TV a PS2 na staré TV,tak by to šlo,ale proč když PSP má skoro lepší rozlišení jak PS2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drift_king Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 no ja bych titu ps2ku doporucil sice ji nemam ale jednou jsem na ni hral a bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Prodej xko a kup si PS3 60GB s podporou PS2 her,jenže je ti to stejně k ničemu pokaždý,když bys chtěl hrát nějaký titul na PS3 tak bys to musel zapojit na LCD obrazovku na které asi hraješ na xku,ale pokaždý když bys chtěl hrát PS2 hry,ať už na PS3 nebo na PS2,tak bys to musel zapojit na starou TV,protože jinak se ty old schoool hry nedaj hrát :(Jinak pokud by si měl xko na LCD TV a PS2 na staré TV,tak by to šlo,ale proč když PSP má skoro lepší rozlišení jak PS2 :) Proc by se to jako nedalo hrat ? Ja zapojil svou PS2 na LCD samsung 32" hd ready a vypadalo to dobre a to jsem to mel jen pres rgb kabel . Ps3 navic umi upscale ps2 a ps1 her , takze netlachej blbosti... no ja bych titu ps2ku doporucil sice ji nemam ale jednou jsem na ni hral a bomba Kdyz si na te konzoli jednou hral tak o ni urcite dost vis ze ? Jinak ja ps2 rozhodne doporucuji , prvni jsme meli doma jeste kdyz stala 13000,- a ted mam slima ... Porad na te konzoli rad hraji protoze je na ni spousta super her , co neni na zadne jine konzoli , to je pro me motivace si tu konzoli nechat a mit ji stale jako prioritu cislo 1 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MICHALLL Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Čau chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi ps2 fat verzi a slim např. jestli je na nove verzi lepší grafika atd. prosím někdo pisněte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Čau chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi ps2 fat verzi a slim např. jestli je na nove verzi lepší grafika atd. prosím někdo pisněte Slim je daleko tenčí a lehčí, má výhody (např. jiné zapojení od kabelů atd.) a grafikcy je úplně stejné, něco jako PSP Fat a Slim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lethalross Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Slim je pekna mala bednicka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 nerekl bych ze tam bude lepsi grafiky protoze vsechny hry na PS2 mas delany na urcity pozadavek jako vetsina konzoly tohle nejsou pocitace kde mezi nima mas rozdily v grafice atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.